Što ne spavaš? Peče savjest za mutu ha?Duminjo wrote: 19 Apr 2020, 23:51 Dok ne podju suze i cestitke. Ja bih samo da se malo pozalim
Trebo je bombaš prvi put bit ranjen a drugi put neka pogine.. Sta ono jednom Ima pravo da se raznese, promaši i nista
Naci, bombaš da se dvaput raznosi. Uzet u razmatranjehvala
MAFIJA - univerzalna tema (pitanja, prijave za igru, itd)
- Dr. Wheel
- Aktivni forumaš

- Status: Offline
Re: MAFIJA - univerzalna tema (pitanja, prijave za igru, itd)
- Mirelam
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 35 times
- Been thanked: 346 times
Ma sevapa uhvatio ba, sta ti je.Dr. Wheel wrote: 19 Apr 2020, 23:53Što ne spavaš? Peče savjest za mutu ha?Duminjo wrote: 19 Apr 2020, 23:51 Dok ne podju suze i cestitke. Ja bih samo da se malo pozalim
Trebo je bombaš prvi put bit ranjen a drugi put neka pogine.. Sta ono jednom Ima pravo da se raznese, promaši i nista
![]()
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2752 times
- Been thanked: 8615 times
Pece..Dr. Wheel wrote: 19 Apr 2020, 23:53Što ne spavaš? Peče savjest za mutu ha?Duminjo wrote: 19 Apr 2020, 23:51 Dok ne podju suze i cestitke. Ja bih samo da se malo pozalim
![]()
Raznio bih ja njega jucer da mi nije bilo žao mene
Brt, kihneš i elfatiha
- arzuhal
- Forum [Bot]
- Location: čajdžinica "Kod nefsu-l-levvame", u budžaku politički nekorektnih
- Has thanked: 588 times
- Been thanked: 1143 times
štae?
Ceterum censeo Republica serviica esse delendam.
- Honey
- Sitna buranija

- Been thanked: 1 time
znaci duminjo i mute toliko ste me nasmijavali,uljepsali ste mi igru 
I don't know what it is about me that makes people think I want to hear their problems. Maybe I smile too much. Maybe I wear too much pink. But please remember I can rip your throat out if I need to...
- Mirelam
- Forum [Bot]
- Honey
- Sitna buranija

- Been thanked: 1 time
I don't know what it is about me that makes people think I want to hear their problems. Maybe I smile too much. Maybe I wear too much pink. But please remember I can rip your throat out if I need to...
- Mirelam
- Forum [Bot]
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
- Has thanked: 52924 times
- Been thanked: 9375 times
- Status: Online
Imam ja bolju ideju. Uvest jos jednu ulogu, neko ko ce igrat sumnjivog. Nije na strani ni mafije ni civila. Ako ga civili obise on odnosi pobjedu i igra zavrsava. Ako ga mafija ubije nistaDuminjo wrote: 19 Apr 2020, 23:51 Dok ne podju suze i cestitke. Ja bih samo da se malo pozalim
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio

- Duminjo
- Urednik foruma

Jel ti to komšija predložio?ElTriconi wrote: 19 Apr 2020, 23:59Imam ja bolju ideju. Uvest jos jednu ulogu, neko ko ce igrat sumnjivog. Nije na strani ni mafije ni civila. Ako ga civili obise on odnosi pobjedu i igra zavrsava. Ako ga mafija ubije nistaDuminjo wrote: 19 Apr 2020, 23:51 Dok ne podju suze i cestitke. Ja bih samo da se malo pozalim
![]()
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

- Has thanked: 2739 times
- Been thanked: 4894 times
Mislim da je to Dvorska luda.ElTriconi wrote: 19 Apr 2020, 23:59Imam ja bolju ideju. Uvest jos jednu ulogu, neko ko ce igrat sumnjivog. Nije na strani ni mafije ni civila. Ako ga civili obise on odnosi pobjedu i igra zavrsava. Ako ga mafija ubije nistaDuminjo wrote: 19 Apr 2020, 23:51 Dok ne podju suze i cestitke. Ja bih samo da se malo pozalim
![]()
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
- Has thanked: 52924 times
- Been thanked: 9375 times
- Status: Online
Ma bolan cito za tu ulogu na nekoj wikiji 

Kaki komsija, ne razumije se u struju a da se razumije u mafiju

Kaki komsija, ne razumije se u struju a da se razumije u mafiju
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao

- Skin
- Inventar foruma

- Has thanked: 2937 times
- Been thanked: 3315 times
Re: 8. Lov na vještice - CHAT
svaka cast yoneh!
bravo space i trico
hvala vam na igri i druzenju :*
cestitke civilima!
igraci partije: mafija - yoneh, civili - arzo.
pohvale od mene za wheela i numiz, iako su fulali, trud od pocetka igre neosporan i bas igraju igru.
naratorica super, hvala puno.
skinuli ste sa vjesala dva mafijasa. zaredom. u sat vremena.
yoneh je ostala sama u mafiji sa toliko civila a niko nije sumnjao u nju.
to sto vi govorite da su sumnje, one to nisu, to se vidjelo fino - jer sumnjali ste i na nesto drugo, lijevo - takva je priroda igre.
par sugestija cu sutra iznijeti, bas je bilo zanimljivo i hvala.
bravo space i trico
cestitke civilima!
igraci partije: mafija - yoneh, civili - arzo.
pohvale od mene za wheela i numiz, iako su fulali, trud od pocetka igre neosporan i bas igraju igru.
naratorica super, hvala puno.
skinuli ste sa vjesala dva mafijasa. zaredom. u sat vremena.
yoneh je ostala sama u mafiji sa toliko civila a niko nije sumnjao u nju.
to sto vi govorite da su sumnje, one to nisu, to se vidjelo fino - jer sumnjali ste i na nesto drugo, lijevo - takva je priroda igre.
par sugestija cu sutra iznijeti, bas je bilo zanimljivo i hvala.
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 9986 times
- Been thanked: 16857 times
Re: 8. Lov na vještice - CHAT
Eh, pa ljudi, dobra je partija bila 
Nas cetvero smo se odlicno zabavljali
Hvala mojim mafijasima 
Za lejlu sam bila sigurna da ima specijalnu ulogu, mirisala mi je na joat, kad je duminjo najavio samoubilacki napad, a ona rekla da tu noc znaci strada cetvero vise nije bilo sumnje. Doktora se nikako nije dalo utrefit, koji nam je dvaput pomrsio konce, onu noc kad je cuvao arzu dvoumili smo se oko njega i lejle i pogresno izabrali.
Ja sam mislila da je mire inspektor, posebno nakon sto je rekao da ceka dvoje forumasa da glasaju, pa ce on. Al ni njega se ne dade iz prve ubit.
Osim toga jako je smetao zbog salke.
I to stvarno nije uredu i nije fer. Salko je znao da nece biti tu za vikend, nije se trebao ni prijavljivati, a kad je nori opet potvrdio trebala ga je odmah ubit. To je bio tas koji je prevagnuo na stranu civila i bas, bas nije bilo fer.
Prve noci smo se neckali oko soca, lejle i arze, pade na soca odluka i super da smo tako odlucili.
Arzu nam je bilo i zao ubiti, jer iako je neke stvari dobro povezao i gledao gdje treba, jako je kvalitetan i zabavan na chatu, a treba nam i toga, kao i wheel, duminjo. A numiz, moja draga, sve ona meni vjeruje
Hvala.
Jadna dori, cupa se. I nek joj je tako je meni bilo proslu partiju, a ona mi presudila
Uglavnom, super je bilo, meni, prije svega zabavno. Iducu se ne igram. Moram ja malo i radit na forumu

Nas cetvero smo se odlicno zabavljali
Za lejlu sam bila sigurna da ima specijalnu ulogu, mirisala mi je na joat, kad je duminjo najavio samoubilacki napad, a ona rekla da tu noc znaci strada cetvero vise nije bilo sumnje. Doktora se nikako nije dalo utrefit, koji nam je dvaput pomrsio konce, onu noc kad je cuvao arzu dvoumili smo se oko njega i lejle i pogresno izabrali.
Ja sam mislila da je mire inspektor, posebno nakon sto je rekao da ceka dvoje forumasa da glasaju, pa ce on. Al ni njega se ne dade iz prve ubit.
Osim toga jako je smetao zbog salke.
I to stvarno nije uredu i nije fer. Salko je znao da nece biti tu za vikend, nije se trebao ni prijavljivati, a kad je nori opet potvrdio trebala ga je odmah ubit. To je bio tas koji je prevagnuo na stranu civila i bas, bas nije bilo fer.
Prve noci smo se neckali oko soca, lejle i arze, pade na soca odluka i super da smo tako odlucili.
Arzu nam je bilo i zao ubiti, jer iako je neke stvari dobro povezao i gledao gdje treba, jako je kvalitetan i zabavan na chatu, a treba nam i toga, kao i wheel, duminjo. A numiz, moja draga, sve ona meni vjeruje
Jadna dori, cupa se. I nek joj je tako je meni bilo proslu partiju, a ona mi presudila
Uglavnom, super je bilo, meni, prije svega zabavno. Iducu se ne igram. Moram ja malo i radit na forumu
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Duminjo
- Urednik foruma

- arzuhal
- Forum [Bot]
- Location: čajdžinica "Kod nefsu-l-levvame", u budžaku politički nekorektnih
- Has thanked: 588 times
- Been thanked: 1143 times
U (nekoj) narednoj partiji, ukoliko Mračni i Socrates požive više od dvije noći, znajte da sam ili ja ili neko od njih u Mafiji ahaha
Ceterum censeo Republica serviica esse delendam.
- Duminjo
- Urednik foruma