Sto su ti zene moj brt

Šuti, neka jenumiz wrote: 20 Apr 2020, 00:10 A dobro Duminjo, super sve ali stvarno što baš Mutu?Jesil fkt mislio da je mafija ili ono, sevapa radi
Izvinćeš, što se mene tiče, bombaš je savršeno potrefioarzuhal wrote: 20 Apr 2020, 00:10 Doktor odlicno igrao, dvaput ubo, to je super score. JOAT dobo odigrano. Inspektor se nije stigao ni omrsitiAbu Dumke utrefio koga je trebao, šta sad.
Naratorica![]()
Zato sto ga pitam kolko je 2+2 a on odgovara kad je poceo prvi svjetski Rat.numiz wrote: 20 Apr 2020, 00:10 A dobro Duminjo, super sve ali stvarno što baš Mutu?Jesil fkt mislio da je mafija ili ono, sevapa radi
Jes vidio sta soc napisa za mene i za tebe na pocetku prije veg ga roknusmo?Duminjo wrote: 20 Apr 2020, 00:13Zato sto ga pitam kolko je 2+2 a on odgovara kad je poceo prvi svjetski Rat.numiz wrote: 20 Apr 2020, 00:10 A dobro Duminjo, super sve ali stvarno što baš Mutu?Jesil fkt mislio da je mafija ili ono, sevapa radi
I sto su mu stvarno sve nominacije Bile kao kod skin i sto je, mislim, glaso PROTIV kad je space bila na sudjenju
Nakupi se gluposti za svakoga, samo kad se hoce
Nisam. Na pocetku gledam samo žene i mrhaElTriconi wrote: 20 Apr 2020, 00:14Jes vidio sta soc napisa za mene i za tebe na pocetku prije veg ga roknusmo?Duminjo wrote: 20 Apr 2020, 00:13
Zato sto ga pitam kolko je 2+2 a on odgovara kad je poceo prvi svjetski Rat.
I sto su mu stvarno sve nominacije Bile kao kod skin i sto je, mislim, glaso PROTIV kad je space bila na sudjenju
Nakupi se gluposti za svakoga, samo kad se hoce![]()
Socrates wrote: 17 Apr 2020, 20:51 Duminjo ima najvažniju ulogu vječnog civila.
Niko ga nikad ne vješa, preživi do kraja.
numiz wrote: 20 Apr 2020, 00:17 Lejla i Wheel su po meni obilježili partiju. Za vratove se a oboje civili.
Eee, i izvin'te što sam nestala u finalu, nešto iskrslo...![]()
Users browsing this forum: No registered users and 29 guests