Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Pa u pravu je zena
Zasto bi je ime definiralo u bilo cemu? I jos jedna stvar - religijsko i vjersko opredjeljenje je licna stvar, i ne tice se nikoga.
Njena odluka je da li ce i u koga/sta vjerovati.
Bravo Alma. Boli te briga šta priča narod koji je punio džepove nekakvom Torabiju, a ti isti se deklarišu kao nekakvi muslimani.
Drži se svojih stavova i Austrije.
Ovo bi trebala biti njena privatna stvar,
Al’ hajde, takav vakat.
Ako ho’s bit’ neko mudo u Austriji moras vikat’ na sav glas niissaammmm muusssliiiimaaannnn matereee miiii.
Fuddo wrote: 20 Apr 2020, 14:32
Al’ hajde, takav vakat.
Ako ho’s bit’ neko mudo u Austriji moras vikat’ na sav glas niissaammmm muusssliiiimaaannnn matereee miiii.
Trebala bi i vjera biti privatna stvar pojedinca. Ali naprotiv, u Bosni to nije. Ovdje se na sav glas busaju "Ja sam musliman", 'Ja sam katolik", "Ja sam pravoslavac".
Pa ocito je bilo potrebno da se deklarise, upravo radi tih svakakvih "svojatanja" i guranja u BiH torove.
Umjesto da budemo ponosni na uspjeh svih onih koji uspiju napraviti nesto u svojoj karijeri, pri tome ponosno "nositi" svoje porijeklo - ne, hajmo ga pljuvat jer nije "nas".
Fuddo wrote: 20 Apr 2020, 14:32
Al’ hajde, takav vakat.
Trebala bi i vjera biti privatna stvar pojedinca. Ali naprotiv, u Bosni to nije. Ovdje se na sav glas busaju "Ja sam musliman", 'Ja sam katolik", "Ja sam pravoslavac".
Julia-Klara wrote: 20 Apr 2020, 14:37
Pa ocito je bilo potrebno da se deklarise, upravo radi tih svakakvih "svojatanja" i guranja u BiH torove.
Umjesto da budemo ponosni na uspjeh svih onih koji uspiju napraviti nesto u svojoj karijeri, pri tome ponosno "nositi" svoje porijeklo - ne, hajmo ga pljuvat jer nije "nas".
Kako smo mi gadan narod u pm...
Religije i jesu za ovaj narod. Daj da ih strpamo u svoje torove i da njima manipulišemo. A nacionalističke stranke upravo i obrću preko religija i zato i pobjeđuju.
Julia-Klara wrote: 20 Apr 2020, 13:40
Pa u pravu je zena
Zasto bi je ime definiralo u bilo cemu? I jos jedna stvar - religijsko i vjersko opredjeljenje je licna stvar, i ne tice se nikoga.
Njena odluka je da li ce i u koga/sta vjerovati.
oh, pak jeste vazno u svijetu politike
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
problem je javno odricanje religije, a privatno prakticiranje iste , znaci licemjerstvo
De ba,
Za nju niko ne bi cuo da joj ne treba policijska pratnja zbog prijetnji koje dobija od strane civilizovanih svaba.
Bas ce neki Bosnjo pored svih problema razmisljati i o njoj.
Pa nije Dzeko jebote.
Iskra wrote: 20 Apr 2020, 14:06
Zašto bi ona ovime.razocarala ikoga? Nije se.odrekla.bosanskih korijena niti bosanskog identiteta izjavivši da je ateistica.
postavlja se pitanje, zasto je morala izjaviti javno, ako je pitanje privatnog karaktera , mogla je reci, ne zelim odgovoriti , to je licno pitanje