Dobar si
Ja nemam 3 godine
A jesam vala bila ovisna
Pa kanila sam se instagrama i facebook-a ostaje mi jos samo forum
MrH wrote: 20 Apr 2020, 20:36Zakonom zabraniti njega i jos par onih youtuberaHannibal wrote: 20 Apr 2020, 20:35
omco je retardiran lik. gledo ga ja u jednoj emisiji, lik ne zna sastavit dvije postene recenice. i na kraju nije znao sta ce od sebe, ode sa novinarom u pekaru i umaze se sampitom. to je njegov humor![]()

Cega ba 20.000 mjesecno?Sheval wrote: 20 Apr 2020, 20:11 Kazu, Omco zaradjuje 20.000 mjesecno...cega god.
Pogledao sam 20-ak klipova od Omcioniusa, nista vidio nisam.
Ali, lik uzima strasnu lovu, i isto kao za navedenu gospodjicu, samo rijeci hvale.
Znaju posao.

Jebote zivot, a ja se satarem i ni blizu tolko.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Pa kolko mu treba pregleda za 20 milja?Hannibal wrote: 21 Apr 2020, 01:11 ma nema 20 tisuca, nema sanse. da ima 20 tisuca mjesecno ne bi vozio auto od 2 tisuce

Ma ja, znao sam da je nesta zajebano.
ne znam, al sam gledo kad je neko od tih jutubera prico da je nemoguce dobro zaradjivat od jutuba kod nas jer se kod nas puno manje dobija para za preglede nego npr kod vas, valjda reklame jeftinije, sta znam, a i trziste je manje

Zasto? Ako je toliko popularan i toliko zaradjuje znaci da je masa svijeta tog dometa i tog mentalnog sklopa, pa neka im, nek uzivajuMrH wrote: 20 Apr 2020, 20:36Zakonom zabraniti njega i jos par onih youtuberaHannibal wrote: 20 Apr 2020, 20:35
omco je retardiran lik. gledo ga ja u jednoj emisiji, lik ne zna sastavit dvije postene recenice. i na kraju nije znao sta ce od sebe, ode sa novinarom u pekaru i umaze se sampitom. to je njegov humor![]()

Zato sto ga vecinom djeca gledajuspacebound wrote: 21 Apr 2020, 07:58Zasto? Ako je toliko popularan i toliko zaradjuje znaci da je masa svijeta tog dometa i tog mentalnog sklopa, pa neka im, nek uzivaju![]()