Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Ne diraj ni cacu. To je jedan divan divan starac, kojeg baš briga ko i sina mu, kako se ko deklarira, ide li u crkvu ili u džamiju, ljude dijeli na dobre i manje dobre. I mislim da bi nam svima to trebala.biti primarna podjela i nastojanje da pripadamo etničkoj, nacionalnoj ili kojoj god skupini koja će se deklarirati kao DOBRI.
ja ga uopce nisma napala, lakse malo
pa jeste vazno kako se ko javno deklarira , kako nije
Hajde, možda ja ne razumijem. Zašto.bi u smislu međuljudskih odnosa, nastojanha ja da se izgradimo kao kvalitetni ljudi, karakterom, da izrastemo u filantrope i na taj način učinimo život boljim, zašto bi deklariranje i opredjeljenje pripadnosti jednom etnosu bilo uopće važno. Osim ako pripadnost etnosu ne pretpostavljamo svom djelovanju u spomenutom slučaju.
Tebe bih. Bez razmišljanja. Ti nemaš skrupula i smatras da ljubavnice ne čine ništa loše.
msukarci vle majke, paze na supruge , ali maze ljubavnice
naravo da ljubavcnice nisu krive kriv je ozenjen suprug
Nemoj me nervirati, zakopati ću te u pijesak.
Sjetim se maminog šefa...jedan od rijetkih koji je sebi priuštioi dvije žene, pametan covjek, u Engleskoj skolovan, ali kad ga pocnu maltretirati mojoj mami kaze
Sestro zakopaj me u pijesak a telefon mi baci u more, ja ti halalim unaprijed.
pa jeste vazno kako se ko javno deklarira , kako nije
Hajde, možda ja ne razumijem. Zašto.bi u smislu međuljudskih odnosa, nastojanha ja da se izgradimo kao kvalitetni ljudi, karakterom, da izrastemo u filantrope i na taj način učinimo život boljim, zašto bi deklariranje i opredjeljenje pripadnosti jednom etnosu bilo uopće važno. Osim ako pripadnost etnosu ne pretpostavljamo svom djelovanju u spomenutom slučaju.
u BiH jeste vazno, znas kako funkcinira drzava i zasto je vazno etnicko grupisanje, danas lijepo objasnih, drzava BiH ne treira svoje stanovnike kao ravnopravne gradjane, vec kao etnicke grupe , znaci, u primjeru BiH, jeste vazno i kriticno podrzavati etnicko deklariranje
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
Dosta vise sa tim podjelama ... otkle sad i hercegovacki? Raspameticete cuke ...
hahaha, arzonja je postavio link, tamo pise
To treba ispravljati ... BOSNAE !!! Do Rankovica nije postojala nikakva Bosna i Hercegovina. To su izmislili velikosrbi kako bi imali pokrice za komadanje Bosne u periodu nakon sto uniste Jugu ...
u BiH jeste vazno, znas kako funkcinira drzava i zasto je vazno etnicko grupisanje, danas lijepo objasnih, drzava BiH ne treira svoje stanovnike kao ravnopravne gradjane, vec kao etnicke grupe , znaci, u primjeru BiH, jeste vazno i kriticno podrzavati etnicko deklariranje
msukarci vle majke, paze na supruge , ali maze ljubavnice
naravo da ljubavcnice nisu krive kriv je ozenjen suprug
Nemoj me nervirati, zakopati ću te u pijesak.
Sjetim se maminog šefa...jedan od rijetkih koji je sebi priuštioi dvije žene, pametan covjek, u Engleskoj skolovan, ali kad ga pocnu maltretirati mojoj mami kaze
Vrati se na temu.
sto ce mu dvije zene
U smislu u kojem sam.pitala?
Ne pričaj gluposti
ja sam odgovorila
Vrati se na temu.
sto ce mu dvije zene
Nije htio da se svalera, i kaže sejtan ga navratio