2. Duminjo (nevin)
3. Skin (konvertiram
4. Mirelam (ali samo ako Salko@ igra da ga pratim)
5. space (pratim mireta
6. smajlic (cu da budem mafija a?)

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Mafija je plemenita igra koja zbližava ljude... zato Maja neće da igra ovo, ona livo čovječeta koji raspaljuje ono najgore u ljudima...Duminjo wrote: 21 Apr 2020, 20:12Jbt.. Koljemo se mjesecima po Forumu na svakoj temi, dodje mafija i jedan drugog branimoSocrates wrote: 21 Apr 2020, 20:01 Ja sam rek'o da ne znam slagat'.![]()
A vala i ti si nas izofirao onu partiju kad smo bili mafija. Štitio čovjek mene, pa kako da ne posumnjaju?![]()
Ljudi htjeli obojicu objesit prvi dan al nije po pravilima.

Ne igra Maja nista gdje sam jaarzuhal wrote: 21 Apr 2020, 23:44Mafija je plemenita igra koja zbližava ljude... zato Maja neće da igra ovo, ona livo čovječeta koji raspaljuje ono najgore u ljudima...Duminjo wrote: 21 Apr 2020, 20:12
Jbt.. Koljemo se mjesecima po Forumu na svakoj temi, dodje mafija i jedan drugog branimo
Ljudi htjeli obojicu objesit prvi dan al nije po pravilima.

Jel ovo partija na koju je Nora pozvala? Ako jeste, nema hiće do, najranije, sutra naveče ili petka... Ima ispite danas i sutra i nema kad sad pravit temu i sve, dok to s hajrom ne prođe... Dotad vrbujte naivne. Vježbajte uvođenje novih kolačića u klan, možda baš Vas zapdne uloga Vođe klana! Dovedete li po jendog novog igrača u Mafiju, bit ćete kod Naratora pripaženi pri raspodjeli uloga, if you know what I mean

Aha.Duminjo wrote: 22 Apr 2020, 07:50 Ja Sam mislio da je ovo jos neka za zagrijavanje a u ponedjeljak da krecemo sa tom vecom.
Vecini ponedjeljak štima

Zato što si se veselio početku partije
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest