Kad sam tek počela igrati prva reakcija je bila: Kakva je ovo glupost, na šta se ljudi lože..
A sada sam se navukla

Moderator: VIP
Jes to kupila telefon , nokiu jel?gejsha wrote:Samo da kažem da sam se navukla na angry birds.
Kad sam tek počela igrati prva reakcija je bila: Kakva je ovo glupost, na šta se ljudi lože..
A sada sam se navukla
Šta rade dijasporci kad dođu u BiH?paparaci wrote:....da sam izvadio dva kutna zuba iz donje vilice i to jedan skroz desno i drugi skroz lijevo. nemrem zinuti kako treba, a ni jesti. nemam na sta zvakatisve nekako pazljivo na i kroz sredinu guram. patnja ziva. sljedece sedmice vadim konce. nadam se da ce do tad biti sve okaj. zeljan sam se najesti posteno i ono bas uzivati u hrani
a face mi cudne. izgledam kao da sam u oba obraza sakrio nekoliko bombona
da ti kazem da si upravuMaja wrote:Šta rade dijasporci kad dođu u BiH?paparaci wrote:....da sam izvadio dva kutna zuba iz donje vilice i to jedan skroz desno i drugi skroz lijevo. nemrem zinuti kako treba, a ni jesti. nemam na sta zvakatisve nekako pazljivo na i kroz sredinu guram. patnja ziva. sljedece sedmice vadim konce. nadam se da ce do tad biti sve okaj. zeljan sam se najesti posteno i ono bas uzivati u hrani
Zube
Ja samo znam, da sam izvadio zub za deset maraka - bez osiguranjablento59 wrote:da ti kazem da si upravuMaja wrote:Šta rade dijasporci kad dođu u BiH?paparaci wrote:....da sam izvadio dva kutna zuba iz donje vilice i to jedan skroz desno i drugi skroz lijevo. nemrem zinuti kako treba, a ni jesti. nemam na sta zvakatisve nekako pazljivo na i kroz sredinu guram. patnja ziva. sljedece sedmice vadim konce. nadam se da ce do tad biti sve okaj. zeljan sam se najesti posteno i ono bas uzivati u hrani
Zube
ne znam kako je u drugim zemljama, ali ovde u americi je strasno skupo
cak iako imas osiguranje
evo sad moj sin treba da vadi dva zuba(umnjaka) ali to ne moze da radi obican zubar nego neki specijalista.moje osiguranje pokriva 80%, ali ja ima da platim oko 300 dolara
zamislite koliko moraju da plate ljudi bez osiguranja
Pa ne bas Majo, ali uistinu u sve vecoj mjeri.Maja wrote:Šta rade dijasporci kad dođu u BiH?paparaci wrote:....da sam izvadio dva kutna zuba iz donje vilice i to jedan skroz desno i drugi skroz lijevo. nemrem zinuti kako treba, a ni jesti. nemam na sta zvakatisve nekako pazljivo na i kroz sredinu guram. patnja ziva. sljedece sedmice vadim konce. nadam se da ce do tad biti sve okaj. zeljan sam se najesti posteno i ono bas uzivati u hrani
Zube
znaci oni koji nemaju osiguranje ili pare neka trpe bolDust wrote:svuda se kvaliteta placa.
blento59 wrote:znaci oni koji nemaju osiguranje ili pare neka trpe bolDust wrote:svuda se kvaliteta placa.
a i ova americka kvaliteta je pod upitnikom
mi njima nismo pacijenti nego musterije i ako urade pravi posao gube musteriju
ti to znas dobro kao i ja
Maja wrote:Šta rade dijasporci kad dođu u BiH?paparaci wrote:....da sam izvadio dva kutna zuba iz donje vilice i to jedan skroz desno i drugi skroz lijevo. nemrem zinuti kako treba, a ni jesti. nemam na sta zvakatisve nekako pazljivo na i kroz sredinu guram. patnja ziva. sljedece sedmice vadim konce. nadam se da ce do tad biti sve okaj. zeljan sam se najesti posteno i ono bas uzivati u hrani
Zube
Mister No wrote:Pij pivo!paparaci wrote:....da sam izvadio dva kutna zuba iz donje vilice i to jedan skroz desno i drugi skroz lijevo. nemrem zinuti kako treba, a ni jesti. nemam na sta zvakatisve nekako pazljivo na i kroz sredinu guram. zeljan sam se najesti posteno i ono bas uzivati u hrani
Pivo je hranjivo a ne moras ga zvakat