Pasos uvijek u džepuSalko_dvominutaš wrote: 22 Apr 2020, 09:08skonto samSalko_dvominutaš wrote: 22 Apr 2020, 09:05
šta je ba ovo strome
pučiš se po šumama i gorama naše zemlje pooonosne
![]()
eno granica tamo u trećem redu drveća lijevo
![]()

Pasos uvijek u džepuSalko_dvominutaš wrote: 22 Apr 2020, 09:08skonto samSalko_dvominutaš wrote: 22 Apr 2020, 09:05
šta je ba ovo strome
pučiš se po šumama i gorama naše zemlje pooonosne
![]()
eno granica tamo u trećem redu drveća lijevo
![]()
Kad ogulis luk operi ga u vodi ili nenmoj direktno stajati na d lukom dok sjeckas
Samo misli na more, miris simsira, zubor valova ...HAVANA wrote: 22 Apr 2020, 09:10 Sad moram zalijepiti lajsnu od 3 glave na vrata.Ako je naherim cekicem cu razbit i lajsnu i vrata.Nemojte me dekoncentrisat,samo lagane teme dok se nakanim.
Auuuu,ne mogu ja ovo citat.Odraz wrote: 22 Apr 2020, 09:11Jel' bilo stete na motoru ?HAVANA wrote: 22 Apr 2020, 09:08
Ooooj,prosle godine sam okino.Izadje mi levat na cestu ko da ne postojim.Kaze izvini,nisam te vidio.Jbg.Sreca nesta sam izvarijantiso,tam ga,vam ga,pa kad sam vec usporio cukno i pao...Jebo nanu svoju.
![]()
Sto je to bajkersko prokletstvo, polomis noge ruke i rebra a ti puzes crijeva se vuku cestom da vidis sta je sa motorom ...![]()
ja se jednom opalio onim od po kile po prstu krvničkiHAVANA wrote: 22 Apr 2020, 09:10 Sad moram zalijepiti lajsnu od 3 glave na vrata.Ako je naherim cekicem cu razbit i lajsnu i vrata.Nemojte me dekoncentrisat,samo lagane teme dok se nakanim.
Bolje i to nego da se lupi francuskim kljucom po glavi
Ma to je nista, imam koznu jaknu koja je na ledjima presla asfalta koliko nisu neki bajkeri na motoru.HAVANA wrote: 22 Apr 2020, 09:13 Auuuu,ne mogu ja ovo citat.Nije ba,ogulio se malo ja,podero pantole i mala ogrebotina na motoru.Usporio sam skoro skroz bio i u zadnjem momentu malo kucno i prevalio se.
Bolje i to nego kad cistis felge da ti proleti cetka i uprskas se solnom kiselinom po ocima.
pa šta zamahuješ ti tolko sa francuzom u ruci
Odvrtoooo,da je zavrto ne bi.
Više je za teme how NOT to do
Znam ja i otic pisat a ruke mi od one masti sa slepera.E to je belaj,Bolje se cekicem opalit.storm wrote: 22 Apr 2020, 09:19Više je za teme how NOT to do
Spadaju sa motora, udara se cekicem po prstima od ruku, do nogu![]()
Ja tebe od nekud poznam ili imas dvojnikaOdraz wrote: 22 Apr 2020, 08:46 Evo jedna nakon sjeckanja luka![]()
[url=https://postimg.cc/yDyphb2z][img]https://i.postimg.cc/wjCKzKV3/IMG-2