Triconjo sumnjiv si miElTriconi wrote: 22 Apr 2020, 21:31 Meni si ti sumnjiva, da ti nako kazem u ceter oka. Sjecam se kad smo bili u timu![]()
11. Alibaba i 13 hajduka - CHAT
- Mutevelija
- Selonačelnik

- Has thanked: 1678 times
- Been thanked: 3199 times
- Status: Offline
Re: 11. Alibaba i 13 hajduka - CHAT
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Ja sam juče bio takav
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2787 times
- Been thanked: 8769 times
- Socrates
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 5 times
Smajlic je mafija sa ovom dvojicom.
Već drugi put spominje zašto sam živ. To je namjerno dezorijentiranje civila. I to što me neće ubiti i to što ona to spominje.
Već drugi put spominje zašto sam živ. To je namjerno dezorijentiranje civila. I to što me neće ubiti i to što ona to spominje.
. . . . . . . . .
- Honey
- Sitna buranija

- Been thanked: 1 time
jel ja hahahahahhaElTriconi wrote: 22 Apr 2020, 21:31 Meni si ti sumnjiva, da ti nako kazem u ceter oka. Sjecam se kad smo bili u timu![]()
I don't know what it is about me that makes people think I want to hear their problems. Maybe I smile too much. Maybe I wear too much pink. But please remember I can rip your throat out if I need to...
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
- Has thanked: 55217 times
- Been thanked: 9850 times
Sokrat je jos sumnjiviji. Osto u igri a okopavanje kompira u drugu ruku. Mafija. Ja da sam mafija ne bi toliko dugo osto, ako bi ga doktor ljecio rokno bi ga drugu. Logika.Mutevelija wrote: 22 Apr 2020, 21:32Triconjo sumnjiv si miElTriconi wrote: 22 Apr 2020, 21:31 Meni si ti sumnjiva, da ti nako kazem u ceter oka. Sjecam se kad smo bili u timu![]()
izvuko se
pa rokno odmah
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio

- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

- Has thanked: 2803 times
- Been thanked: 5038 times
Ako nisi mafija, skuliraj se i razmišljaj.
Ja sam civil.
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
- Has thanked: 55217 times
- Been thanked: 9850 times
Tebe trebam priupitat ono odakle si i kojih si doba i to da otklonis sumnje
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao

- Honey
- Sitna buranija

- Been thanked: 1 time
inčrestingElTriconi wrote: 22 Apr 2020, 21:34Sokrat je jos sumnjiviji. Osto u igri a okopavanje kompira u drugu ruku. Mafija. Ja da sam mafija ne bi toliko dugo osto, ako bi ga doktor ljecio rokno bi ga drugu. Logika.
I don't know what it is about me that makes people think I want to hear their problems. Maybe I smile too much. Maybe I wear too much pink. But please remember I can rip your throat out if I need to...
- Duminjo
- Urednik foruma

pa evo razmisljam. nisam nista konkretno reko osim sto mi je ovo malo zaparalo oci.. mozda slucajno, mozda namjerno al samo citirah nek imam neki trag. kakav takav i neka nije sve na osjecaju
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

Jeste, osim ako mafija namjerno ne diže hajku: što sokrat nije mrtav, to je sumnjivo, a namjerno ga ostavljaju u životu.
Ne treba padat na te fore.
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

Kakav imaš trag?Duminjo wrote: 22 Apr 2020, 21:37pa evo razmisljam. nisam nista konkretno reko osim sto mi je ovo malo zaparalo oci.. mozda slucajno, mozda namjerno al samo citirah nek imam neki trag. kakav takav i neka nije sve na osjecaju
1. Da sam čovjeka iste struke u jednom postu pitala gdje je da mi pomogne sa ispitom?
2. Da sam istakla da je Skin optužila 10 forumaša da su mafija i najednom se pojavila mrtva? Ti znaš da ja ne bih se zalijetala tek tako da je odmah nakon toga ubijem.
3. Da sam rekla da je Skin interesantan izbor - jer jeste, ima ovdje ljudi koje još niko ničim nije optužio da su mafjia, a oni ubiju nekoga ko bi potencijalno mogao biti nominovan od strane par forumaša.
Last edited by Nora Ibsenova on 22 Apr 2020, 21:41, edited 2 times in total.
- Duminjo
- Urednik foruma

pa et. vjesajmo ga ako je fora. ubijedi nasNora Ibsenova wrote: 22 Apr 2020, 21:37 Jeste, osim ako mafija namjerno ne diže hajku: što sokrat nije mrtav, to je sumnjivo, a namjerno ga ostavljaju u životu.
- smajlic
- Poneki mu pročitamo

- Has thanked: 189 times
- Been thanked: 186 times
ti si mene prviSocrates wrote: 22 Apr 2020, 21:34 Smajlic je mafija sa ovom dvojicom.
Već drugi put spominje zašto sam živ. To je namjerno dezorijentiranje civila. I to što me neće ubiti i to što ona to spominje.![]()
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

Razbudi se, hoću reći, da mafija namjerno potura ove tragove na Soca jer je vjerovatno civil.Duminjo wrote: 22 Apr 2020, 21:39pa et. vjesajmo ga ako je fora. ubijedi nasNora Ibsenova wrote: 22 Apr 2020, 21:37 Jeste, osim ako mafija namjerno ne diže hajku: što sokrat nije mrtav, to je sumnjivo, a namjerno ga ostavljaju u životu.
- Duminjo
- Urednik foruma

vicemo.. neka ostane zabiljezeno. ako se fatamao za svaku slamku i signal, sto se ne bi ufatili ni za ovaj slucaj sa dva ubijena civila.Nora Ibsenova wrote: 22 Apr 2020, 21:39Kakav imaš trag?Duminjo wrote: 22 Apr 2020, 21:37
pa evo razmisljam. nisam nista konkretno reko osim sto mi je ovo malo zaparalo oci.. mozda slucajno, mozda namjerno al samo citirah nek imam neki trag. kakav takav i neka nije sve na osjecaju
1. Da sam čovjeka iste struke u jednom postu pitala gdje je da mi pomogne sa ispitom?
2. Da sam istakla da je Skin optužila 10 forumaša da su mafija i najednom se pojavili mrtvi?
3. Da sam rekla da je Skin interesantan izbor - jer jeste, ima ovdje ljudi koje još niko ničim nije optužio da su mafjia, a oni ubiju nekoga ko bi potencijalno mogao biti nominovan od strane par forumaša.
![]()
da prostis, moram i ja malo napasti. cijelu noc mene napadaju jer sam drugaciji
ne kazem da jesi, po nacinu ponasanja i tvoje odbrane se mozda nesto skonta. a mozda se i neki naivko nakaci na ovo.. lagano
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

Mislim da ti puno bolje znaš da ne bih ubijala ljude sa kojima se kačim. Bar ne ovako rano.Duminjo wrote: 22 Apr 2020, 21:43vicemo.. neka ostane zabiljezeno. ako se fatamao za svaku slamku i signal, sto se ne bi ufatili ni za ovaj slucaj sa dva ubijena civila.Nora Ibsenova wrote: 22 Apr 2020, 21:39
Kakav imaš trag?
2. Da sam istakla da je Skin optužila 10 forumaša da su mafija i najednom se pojavili mrtvi?
![]()
da prostis, moram i ja malo napasti. cijelu noc mene napadaju jer sam drugacijia realno, ovo koketiranje sa mrtvacima je mnogo vise od toga sto sam ja malo zauzet.
ne kazem da jesi, po nacinu ponasanja i tvoje odbrane se mozda nesto skonta. a mozda se i neki naivko nakaci na ovo.. lagano![]()
Al' dobro, meni je svakako u cilju da što prije završim sa igricom, tako da, hajte, vješajte me, al' imaćete civila manje.
- Socrates
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 5 times
Ja sam ti bukvalno spasio život glasom Protiv. Ili si zalutao sa ovom optužbom ili si mafijaš.ElTriconi wrote: 22 Apr 2020, 21:34Sokrat je jos sumnjiviji. Osto u igri a okopavanje kompira u drugu ruku. Mafija. Ja da sam mafija ne bi toliko dugo osto, ako bi ga doktor ljecio rokno bi ga drugu. Logika.
. . . . . . . . .
- Duminjo
- Urednik foruma

tek vezem konce.. polahko bona.Nora Ibsenova wrote: 22 Apr 2020, 21:44Mislim da ti puno bolje znaš da ne bih ubijala ljude sa kojima se kačim. Bar ne ovako rano.Duminjo wrote: 22 Apr 2020, 21:43
vicemo.. neka ostane zabiljezeno. ako se fatamao za svaku slamku i signal, sto se ne bi ufatili ni za ovaj slucaj sa dva ubijena civila.
da prostis, moram i ja malo napasti. cijelu noc mene napadaju jer sam drugacijia realno, ovo koketiranje sa mrtvacima je mnogo vise od toga sto sam ja malo zauzet.
ne kazem da jesi, po nacinu ponasanja i tvoje odbrane se mozda nesto skonta. a mozda se i neki naivko nakaci na ovo.. lagano![]()
Al' dobro, meni je svakako u cilju da što prije završim sa igricom, tako da, hajte, vješajte me, al' imaćete civila manje.
evo mislim da imamo sljedeceg na piku, da ti ne odgovaram na prethodni post
- Mutevelija
- Selonačelnik

- Has thanked: 1678 times
- Been thanked: 3199 times
Nemojte se svadjati oni hoce sa smo mi neslozni.Socrates wrote: 22 Apr 2020, 21:44Ja sam ti bukvalno spasio život glasom Protiv. Ili si zalutao sa ovom optužbom ili si mafijaš.ElTriconi wrote: 22 Apr 2020, 21:34
Sokrat je jos sumnjiviji. Osto u igri a okopavanje kompira u drugu ruku. Mafija. Ja da sam mafija ne bi toliko dugo osto, ako bi ga doktor ljecio rokno bi ga drugu. Logika.![]()
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav

Ja sam juče bio takav