shta je rec?
dzaba ukidanja blokade/ cipovanje/"tjuniranje" ovo/ono.... opet SUV brzi
eeeee
nego, ima hani brt golfa dvicu dizelasha (dobro ocuvana/garazirana/skin'o srednji lonac) pa gledaj da zamijenish..isto galami a manje troshi
Moderator: VIP

shta je rec?

Proradili lajkovi?Shadow wrote: 23 Apr 2020, 20:46Ma, sta kazes..John Cleese wrote: 23 Apr 2020, 10:36 Dizem 155 iz benca i pjevam Gloriju oktavu i po nize.
Odoh poslije zakacit zavjesu, da razbijem monotoniju.![]()

Nada me nije nikad napustila, pa probavam lol

Aj sad zgibove za kaznuJohn Cleese wrote: 23 Apr 2020, 23:55Nada me nije nikad napustila, pa probavam lol
I fakat proradilo lol

Cekaj da zavrsim noge, jos samo pet serija lolShadow wrote: 23 Apr 2020, 23:57Aj sad zgibove za kaznuJohn Cleese wrote: 23 Apr 2020, 23:55
Nada me nije nikad napustila, pa probavam lol
I fakat proradilo lol![]()

Dzabe ako nisi zavjese pokacio

Sve sam uradio sto si rekla, draga

To nije auto. Da mi ga daš džaba, ne bih ga vozio.

Rekla sam ti da legnes i pravis se mrtav..
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
ha brt jesil zainteresovanshark-attack wrote: 23 Apr 2020, 23:28shta je rec?
dzaba ukidanja blokade/ cipovanje/"tjuniranje" ovo/ono.... opet SUV brzi
eeeee
nego, ima hani brt golfa dvicu dizelasha (dobro ocuvana/garazirana/skin'o srednji lonac) pa gledaj da zamijenish..isto galami a manje troshi

Da, draga Evo ______________________________ (EKG lol)Shadow wrote: 24 Apr 2020, 00:12Rekla sam ti da legnes i pravis se mrtav..![]()
Vidi ga obradov'o se ko malo dijete.![]()

John Cleese wrote: 24 Apr 2020, 00:15Da, draga Evo ______________________________ (EKG lol)Shadow wrote: 24 Apr 2020, 00:12
Rekla sam ti da legnes i pravis se mrtav..![]()
Vidi ga obradov'o se ko malo dijete.![]()

Sad me mora neko ozivit.

uozbilji se,nabavi onaj V12 pa da pricamo...Fcb4ever wrote: 24 Apr 2020, 00:09To nije auto. Da mi ga daš džaba, ne bih ga vozio.
A što se tiče tih 3,1, to je nemoguće.
Tri ili četiri uzastopna starta i od 0-100 neće moći ni za 4,5 sec. Mercedes može 20 uzastopnih startova i svaki će biti između 3,2 i 3,4 sec.
Ako misliš da je brži, izvoli na cestu pa da vidimo.
Osim toga, ništa ne može zamijeniti zvuk V8 motora.
Ti jedino možeš ovako

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests