Korona virus
Moderator: Krokodil Behko
- HAVANA
- Forumaš godine
- Has thanked: 2785 times
- Been thanked: 23008 times
- Status: Offline
Re: Korona virus
Aaaaa,izmjeri mi frajer temperaturu u elktroprivredi.Nasloni nakav pistolj,36.Naprcsi ovo i udji.Jesmo moderni dede mi.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- Salko
- Forum [Bot]
- Mood:
da on tebe nije obilježio za ugradnju čipa za 5gHAVANA wrote: 24 Apr 2020, 09:57 Aaaaa,izmjeri mi frajer temperaturu u elktroprivredi.Nasloni nakav pistolj,36.Naprcsi ovo i udji.Jesmo moderni dede mi.

"ignorance is bliss"
- HAVANA
- Forumaš godine
Salko_dvominutaš wrote: 24 Apr 2020, 09:58da on tebe nije obilježio za ugradnju čipa za 5gHAVANA wrote: 24 Apr 2020, 09:57 Aaaaa,izmjeri mi frajer temperaturu u elktroprivredi.Nasloni nakav pistolj,36.Naprcsi ovo i udji.Jesmo moderni dede mi.
![]()

- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9627 times
- Been thanked: 11371 times
Gotovo 14 posto od 3.000 testiranih u državi New York ima antitijela na koronavirus, rekao je guverner te države Andrew Cuomo u četvrtak
- Salko
- Forum [Bot]
- Mood:
eeee
skontali su oni tebe da se ti baviš nekretninama pa da im đe ne ostaneš dužan, pošto mijenjaš adrese stalno

"ignorance is bliss"
- insomnia
- Rđav kurac
- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Havana u EP

Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
U Federaciji zvanično ublažene mjere: Djeci i starijima omogućeno kretanje po tri dana u sedmici
https://www.klix.ba/vijesti/bih/u-feder ... /200424051
"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."
Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti
Nije lose opet imaju 4 dana za spavanjeNice try wrote: 24 Apr 2020, 12:37 U Federaciji zvanično ublažene mjere: Djeci i starijima omogućeno kretanje po tri dana u sedmici

Neka mjesta koja nisu pogodjena virusom mogli bi normalno funkcionisati pa i skole u BiH. I ne samo kod nas vidim i u Hrvatskoj da ima dosta mjesta gdje se moze normano zivjeti.
- gospođa Brams
- Forum [Bot]
- Has thanked: 196 times
- Been thanked: 842 times
Ovdje u Hrvatskoj od ponedjeljka krece postupno popustanje mjera 
Nadam se povratku na posao sto prije

Nadam se povratku na posao sto prije
somehow I manage
Ovu vrstu zaraze dovesti do 0 je uzaludan pokusaj.
Kad bi i uspjela neka drzava stavit 0 zarazenih i htjela ostat onda bi morala ostati izolovana od ostatka a to nije moguce u Evropi. Mislim uz ozbiljnost ljudi, velikim brojem testiranja, svjesnoscu ljudi da drze distancu i higijenu. Ako su bolesni da se drze preporuka lijecnika, da nekriju simptome onda bi se moglo kontrolisati zivjeti normalnije, raditi, skole.
Kad bi i uspjela neka drzava stavit 0 zarazenih i htjela ostat onda bi morala ostati izolovana od ostatka a to nije moguce u Evropi. Mislim uz ozbiljnost ljudi, velikim brojem testiranja, svjesnoscu ljudi da drze distancu i higijenu. Ako su bolesni da se drze preporuka lijecnika, da nekriju simptome onda bi se moglo kontrolisati zivjeti normalnije, raditi, skole.
- insomnia
- Rđav kurac
Opa mjere se ukidaju bas sa pocetkom ramazana. Subara na aparatima
- Beni
- Fuck you
- Mood:
- Has thanked: 2273 times
- Been thanked: 5452 times
U Federaciji BiH ukinut i policijski sat, naredba stupa na snagu već od danas.
Federalni štab civilne zaštite donio je na današnjoj sjednici naredbu o ukidanju policijskog sata u FBiH, potvrđeno je za Klix.ba. Kako saznajemo, ova odluka stupa na snagu već danas.
Podsjetimo, federalni ministar unutrašnjih poslova Aljoša Čampara jučer je uputio Federalnom štabu civilne zaštite Prijedlog o ukidanju Naredbe o zabrani kretanja građana (policijski sat) na području Federacije BiH.
Policijski sat u entitetu Federacija BiH uveden je 21. marta 2020. godine na preporuku ministra Čampare kao dio mjera vezanih za prevenciju širenja koronavirusa.
Građanima bez dozvole je bilo zabranjeno kretanje od 20:00 do 5:00 sati.
Podsjetimo, Federalni štab civilne zaštite danas je donio naredbu prema kojoj se mlađima od 18 i starijima od 65 godina ipak omogućava kretanje u određenom periodu.
Kako je odlučeno, prihvaćen je prijedlog da se tri dana u sedmici (ponedjeljak, srijeda i petak) od 9 do 13 sati vani mogu kretati osobe starije od 65 godina.
Utorkom, četvrtkom i subotom, odluka je Federalnog štaba, dozvoljeno je kretanje za mlađe od 18 godina i to od 14 sati pa sve do 20 sati.
Federalni štab civilne zaštite donio je na današnjoj sjednici naredbu o ukidanju policijskog sata u FBiH, potvrđeno je za Klix.ba. Kako saznajemo, ova odluka stupa na snagu već danas.
Podsjetimo, federalni ministar unutrašnjih poslova Aljoša Čampara jučer je uputio Federalnom štabu civilne zaštite Prijedlog o ukidanju Naredbe o zabrani kretanja građana (policijski sat) na području Federacije BiH.
Policijski sat u entitetu Federacija BiH uveden je 21. marta 2020. godine na preporuku ministra Čampare kao dio mjera vezanih za prevenciju širenja koronavirusa.
Građanima bez dozvole je bilo zabranjeno kretanje od 20:00 do 5:00 sati.
Podsjetimo, Federalni štab civilne zaštite danas je donio naredbu prema kojoj se mlađima od 18 i starijima od 65 godina ipak omogućava kretanje u određenom periodu.
Kako je odlučeno, prihvaćen je prijedlog da se tri dana u sedmici (ponedjeljak, srijeda i petak) od 9 do 13 sati vani mogu kretati osobe starije od 65 godina.
Utorkom, četvrtkom i subotom, odluka je Federalnog štaba, dozvoljeno je kretanje za mlađe od 18 godina i to od 14 sati pa sve do 20 sati.
Fuck you a friendly note to start the day
Ma nisu oni u pameti nikako. Sad ćeš vidjet kad sve mjere ukinu za sedmicu, poslije, jao kucemo stacemo.

- Mutevelija
- Selonačelnik
- Has thanked: 1638 times
- Been thanked: 3059 times
Izmislili sve bezveze, velika mucka.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Ja sam juče bio takav
- Mutevelija
- Selonačelnik
- Has thanked: 1638 times
- Been thanked: 3059 times
Eh posto je ukinut policijski sat de ti fino reis daj fetvu da se ide u dzamije. Na teravije logicno 

Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav

Ja sam juče bio takav
- Beni
- Fuck you
- Mood:
- Has thanked: 2273 times
- Been thanked: 5452 times
U Federaciji BiH ukinuta mjera obaveznog karantina od 14 dana.Iskra wrote: 24 Apr 2020, 13:36 Ma nisu oni u pameti nikako. Sad ćeš vidjet kad sve mjere ukinu za sedmicu, poslije, jao kucemo stacemo.
Federalni štab civilne zaštite na današnjoj sjednici je donio odluku o ukidanju obaveznog karantina u trajanju od 14 dana.
Karantini su organizirani u svakoj lokalnoj zajednici i u njih su smještane osobe koje su dolazile u BiH. Obaveza je bila da te osobe u organiziranom karantinu borave 14 dana. Ipak, zbog takve mjere bilo je mnogo negodovanja, a najviše zbog uslova u samim karantinima.
Nova naredba podrazumijeva da će osobe koje ulaze u BiH sada automatski ići u kućnu izolaciju, a policija će biti nadležna da redovno obilazi takve osobe.
Također i osobe koje se trenutno nalaze u organiziranim karantinima bit će puštene kući gdje će u skladu s propisima boraviti u izolaciji koliko je propisano.

danas
7 novozarazenih, 62 oporavljena i 1 srmtni slucja
Fuck you a friendly note to start the day
- HAVANA
- Forumaš godine
Slucajnost.insomnia wrote: 24 Apr 2020, 13:29 Opa mjere se ukidaju bas sa pocetkom ramazana. Subara na aparatima

- insomnia
- Rđav kurac
Ja sam za
Doduse ovi moji samo tri dana nisu radili. Sinoc mi salju mail od ponedeljka se vracaju na normalno radno vrijeme
- Fuddo
- Maliciozni seronja
- Has thanked: 13933 times
- Been thanked: 22964 times
- Status: Online
Pa sta kaze, kolka ti je?HAVANA wrote: 24 Apr 2020, 09:57 Aaaaa,izmjeri mi frajer temperaturu u elktroprivredi.Nasloni nakav pistolj,36.Naprcsi ovo i udji.Jesmo moderni dede mi.
Jesi li dobro?
Dozvolite da se obratimo