Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
A tako se trudim, zovem ljude da ucestvuju... tztztztz.. ni primirisala prvom mjestu do sad.
Iskreno da ti kazem, znam u cemu je problem tj. sta hoces rec. Ogromno ih kuha, i sigurno je bar jedno jelo po zadatku. Valjda ce jos ko da se ukljuci.
Ja sam da se smanji ubuduce vrijeme za kuhanje, bar za sebe znam da cu onda ranije slati.
Zizi wrote: 24 Apr 2020, 00:09
De bolan šuti, taman krenuli ljude da motiviramo, a ti odmah u trač
Pa ovo ja vako spejsici uvijek.. I ona mene.
A najteze mi pada ako Kontra pobijedi. To se zna
Uvijek zavrsim ispred tebe
A da znas da sam jucer opet tjesteninu pravila, onu sto je skin behku recept pisala. Bas je ukusno bilo, ali nije neka ljepota na oko, pa nisam ni slikala.
Nije ni ono sto sam ti poslala neka ljepota na oko, ali de, bitno je ucestvovati
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Pa ovo ja vako spejsici uvijek.. I ona mene.
A najteze mi pada ako Kontra pobijedi. To se zna
Uvijek zavrsim ispred tebe
A da znas da sam jucer opet tjesteninu pravila, onu sto je skin behku recept pisala. Bas je ukusno bilo, ali nije neka ljepota na oko, pa nisam ni slikala.
Nije ni ono sto sam ti poslala neka ljepota na oko, ali de, bitno je ucestvovati
Svaki cigo svoga konja hvali
@Kontro, ako ovo prezivi, smanjicemo na dva vikenda.. Vicemo sta ce biti. Svaka igra svaka dobija
ma dum iumjesto sto kuka treba ponoviti zadane teme (ali onako kako su zaista zadane) i potrebne informacije postaviti - da ne listaju ljudi tolike stranice ili pitaju kad je rok, a sta treba itd.
Skin wrote: 24 Apr 2020, 15:17
ma dum iumjesto sto kuka treba ponoviti zadane teme (ali onako kako su zaista zadane) i potrebne informacije postaviti - da ne listaju ljudi tolike stranice ili pitaju kad je rok, a sta treba itd.