U svijetu. Kod nas nema šanse da su podaci koje imamo tačno ali neeemaaa sssaaanseee. Nebitno. Nadajmo se da jenjava i da se neće vratiti .
I da će granice što.prije biti otvorene

Moderator: Krokodil Behko
U svijetu. Kod nas nema šanse da su podaci koje imamo tačno ali neeemaaa sssaaanseee. Nebitno. Nadajmo se da jenjava i da se neće vratiti .
ja se uopce ne sekiram sto se desava na Balkanu, jer znamo kako ne-funkcioniraIskra wrote: 24 Apr 2020, 17:40U svijetu. Kod nas nema šanse da su podaci koje imamo tačno ali neeemaaa sssaaanseee. Nebitno. Nadajmo se da jenjava i da se neće vratiti .Venera wrote: 24 Apr 2020, 17:25
polovina, od ukupnog broja mrtvih, su osobe iz domova za stare osobe![]()
I da će granice što.prije biti otvorene![]()
Ma ima, ali nije mnogo... Raja poštuje distancu, nose maske, rukavice... Ali ja sam uočio tu razliku prije haman mjesec dana. Dolazim iz SA u DO, stajem na onom semaforu prema Bingu, kad se prođe crkva i autobuska, i vidim par se vodi za ruke, nema maski, lagano i zaljubljeno šetajuspacebound wrote: 24 Apr 2020, 17:43 Stvarno u Sarajevu nema ljudi vani? U Doboju ima i to puno, i u parku se okupljaju, maske skoro pola ljudi ne nosi. U neke trgovine se sad ne ceka u redu. Kako dodjes tako ulazis. Dobojlije su prilicno neodgovorni.
ja samo to u Podlugovima vidio, u prodavnici ne jebu distancu, kolko ce raje uci, titami mi krcato kao da nema koronearzuhal wrote: 24 Apr 2020, 17:46Ma ima, ali nije mnogo... Raja poštuje distancu, nose maske, rukavice... Ali ja sam uočio tu razliku prije haman mjesec dana. Dolazim iz SA u DO, stajem na onom semaforu prema Bingu, kad se prođe crkva i autobuska, i vidim par se vodi za ruke, nema maski, lagano i zaljubljeno šetajuspacebound wrote: 24 Apr 2020, 17:43 Stvarno u Sarajevu nema ljudi vani? U Doboju ima i to puno, i u parku se okupljaju, maske skoro pola ljudi ne nosi. U neke trgovine se sad ne ceka u redu. Kako dodjes tako ulazis. Dobojlije su prilicno neodgovorni.![]()
u SA je odlicna disciplina, naravno, par osoba spusti maske, da disu na nos, jer zaista je gorzno ispod maskespacebound wrote: 24 Apr 2020, 17:43 Stvarno u Sarajevu nema ljudi vani? U Doboju ima i to puno, i u parku se okupljaju, maske skoro pola ljudi ne nosi. U neke trgovine se sad ne ceka u redu. Kako dodjes tako ulazis. Dobojlije su prilicno neodgovorni.
Eh, to sto si tad vidio poduplaj.arzuhal wrote: 24 Apr 2020, 17:46Ma ima, ali nije mnogo... Raja poštuje distancu, nose maske, rukavice... Ali ja sam uočio tu razliku prije haman mjesec dana. Dolazim iz SA u DO, stajem na onom semaforu prema Bingu, kad se prođe crkva i autobuska, i vidim par se vodi za ruke, nema maski, lagano i zaljubljeno šetajuspacebound wrote: 24 Apr 2020, 17:43 Stvarno u Sarajevu nema ljudi vani? U Doboju ima i to puno, i u parku se okupljaju, maske skoro pola ljudi ne nosi. U neke trgovine se sad ne ceka u redu. Kako dodjes tako ulazis. Dobojlije su prilicno neodgovorni.![]()
arzuhal wrote: 24 Apr 2020, 17:46Ma ima, ali nije mnogo... Raja poštuje distancu, nose maske, rukavice... Ali ja sam uočio tu razliku prije haman mjesec dana. Dolazim iz SA u DO, stajem na onom semaforu prema Bingu, kad se prođe crkva i autobuska, i vidim par se vodi za ruke, nema maski, lagano i zaljubljeno šetajuspacebound wrote: 24 Apr 2020, 17:43 Stvarno u Sarajevu nema ljudi vani? U Doboju ima i to puno, i u parku se okupljaju, maske skoro pola ljudi ne nosi. U neke trgovine se sad ne ceka u redu. Kako dodjes tako ulazis. Dobojlije su prilicno neodgovorni.![]()
Treci dan Bajrama.Krokodil Behko wrote: 24 Apr 2020, 18:03arzuhal wrote: 24 Apr 2020, 17:46
Ma ima, ali nije mnogo... Raja poštuje distancu, nose maske, rukavice... Ali ja sam uočio tu razliku prije haman mjesec dana. Dolazim iz SA u DO, stajem na onom semaforu prema Bingu, kad se prođe crkva i autobuska, i vidim par se vodi za ruke, nema maski, lagano i zaljubljeno šetaju![]()
Možda nisi primjetio, Venera te kvotala, na prošloj stranici. Čeka odgovor.
Jel to neka socijalna distanca na temi, ili nešto zbog posta?
Usput, šta kažu, kad otvaraju kafiće?
Fuddo wrote: 24 Apr 2020, 18:05Treci dan Bajrama.Krokodil Behko wrote: 24 Apr 2020, 18:03
Sve im se poklopilo.![]()
Nisam vidio da me kvotala, nemam pojmaKrokodil Behko wrote: 24 Apr 2020, 18:03arzuhal wrote: 24 Apr 2020, 17:46
Ma ima, ali nije mnogo... Raja poštuje distancu, nose maske, rukavice... Ali ja sam uočio tu razliku prije haman mjesec dana. Dolazim iz SA u DO, stajem na onom semaforu prema Bingu, kad se prođe crkva i autobuska, i vidim par se vodi za ruke, nema maski, lagano i zaljubljeno šetaju![]()
Treba bolan uvest da Ramazan pada svake godine u februaru, ne vidim svrhu ovo pomjeranja svake godine.
arzuhal wrote: 24 Apr 2020, 18:08Nisam vidio da me kvotala, nemam pojmaKrokodil Behko wrote: 24 Apr 2020, 18:03
Usput, šta kažu, kad otvaraju kafiće?Ne znam kad otvaraju kafiće.
Fuddo wrote: 24 Apr 2020, 18:10Treba bolan uvest da Ramazan pada svake godine u februaru, ne vidim svrhu ovo pomjeranja svake godine.
Nit more cojek janje okrenit za prvi maj, nit mores film festival organizovat, moras sve ustimat ovim nasim novopecenim talibancima![]()
Dadoh ti lajk, zajebo sam se.Krokodil Behko wrote: 24 Apr 2020, 18:11Fuddo wrote: 24 Apr 2020, 18:10
Treba bolan uvest da Ramazan pada svake godine u februaru, ne vidim svrhu ovo pomjeranja svake godine.
Nit more cojek janje okrenit za prvi maj, nit mores film festival organizovat, moras sve ustimat ovim nasim novopecenim talibancima![]()
Najbolje je od 20. decembra, tad je dan najkraći, pa bih i ja mogao malo postiti![]()
Fuddo wrote: 24 Apr 2020, 18:12Dadoh ti lajk, zajebo sam se.Krokodil Behko wrote: 24 Apr 2020, 18:11
Najbolje je od 20. decembra, tad je dan najkraći, pa bih i ja mogao malo postiti![]()
Nemre
Onda pada za novu godinu![]()
Da narod ne naograiše poslije akšamaBeni_dvosekundas wrote: 24 Apr 2020, 17:21koja je svrha policijskog sata koji je trajao od 20:00 do 5.00
Svakako je sve zatvoreno, mislim na kafice itd.
Februar zakon, tri metra snijega, niko nikud.
Srbiju najbolje.Fuddo wrote: 24 Apr 2020, 16:45Sto vise saznajemo o njemu, sve gluplji ispadamo.arzuhal wrote: 24 Apr 2020, 16:35
Jedan ahbab i radni kolega samo ponavlja: Ukinite testiranja i ukinuli ste koronu.
Sad se vise ne prenosi dodirom, sanse da se zarazis tako sto nesto pipnes su ravne nuli.
Uopste se ne zadrzava na povrsinama toliko dugo kako su tvrdili.
Strasno je ovo sve, sva ova medijska pompa, ko zna sta se iza brda valja.
Zapad sjebo ekonomiju, Kina se oparila na jeftinim budalastinama, maskama i rukavicama.
Sljedeci korak je osveta posrnule imperije.
Tj. Neselektivno rafalanje, pa koga pogode.
Najebali smo.
A kakvi su blesavi, ne bi me iznenadilo da sebi izganjaju tomahavke.Mister No wrote: 24 Apr 2020, 18:15Srbiju najbolje.Fuddo wrote: 24 Apr 2020, 16:45
Sto vise saznajemo o njemu, sve gluplji ispadamo.
Sad se vise ne prenosi dodirom, sanse da se zarazis tako sto nesto pipnes su ravne nuli.
Uopste se ne zadrzava na povrsinama toliko dugo kako su tvrdili.
Strasno je ovo sve, sva ova medijska pompa, ko zna sta se iza brda valja.
Zapad sjebo ekonomiju, Kina se oparila na jeftinim budalastinama, maskama i rukavicama.
Sljedeci korak je osveta posrnule imperije.
Tj. Neselektivno rafalanje, pa koga pogode.
Najebali smo.
Naučili su svakako.