e, sto ti, Majo, znas izazvati bujicu uspomena
Koji je PRVI, ALI ZAISTA PRVI forum na koji ste se registrovali?
teocanski forum
Kojeg datuma se to desilo?
hm ... godina je mogla biti 2006. ili 2007. a datuma se zaista ne sjecam
Jeste li se znali registrovati?
da
Zašto vas je privukao baš taj forum i kako ste saznali za njega?
Nije da me privukao, srdacno sam zamoljena doci na isti, od strane administratora.
E, sad, da ne bude zabune, duzna sam pomenuti da sam u to vrijeme imala svoj blog, na kome su, pored vijesti, bili i Knjiga utisaka, Galerija, nesto kasnije i chat, ... Elem, uz pohvalu na rad na blogeru, pogotovo na ideji odlicnog nacina promovisanja aktuelnog desavanja u domovini, uslijedilo je par ukaza na losiju stranu blogera; uglavnom se odnosilo na ogranicenost (skucenost prostorom), pri cemu je najvise ispastala Galerija jer sam povremeno morala brisati neke fotografije da bih postavila novije. Uz ponudu da mi pomogne da se rijesim amaterstva, da s blogera uznapredujem na website, zamoljena sam da stupim u clanstvo tog sajta, ciji je vlasnik, webmaster, admin. Eto, tako stigoh na Forum.
Jeste li odmah skontali sve forumske cake, citiranje, postavljanje videa, slika, korištenje pp-a.
neee ... a htjela sam sve cake sto prije pohvatati
Imate li neki biser kojeg biste podijelili s nama?
nemam
Jeste li se trudili da pišete pravilno....tačke, zarezi, veliko slovo, gramatika...sve na svom mjestu.
Nije to trud; ja ne znam drugacije do kako i pisem - tja, znas me dovoljno dugo
Da se pravdate/objašnjavate kad vas neko pogrešno shvati.
Ne volim biti pogresno shvacena, stoga ustrajavam u razjasnjenju.
Je li vam taj prvi forum ostao u lijepom sjećanju, postoji li još uvijek i posjećujete li ga sada.
Nije. Tamo su se svi poznavali; ako nisu rodbina, onda su prijatelji, komsije, a ja k'o padobranac s Marsa

Zatim, za avatar su svi imali licnu fotografiju, pa je isto trazeno i od mene

Taj forum ne postoji vec par godina.
Koliko ste se promijenili od te prve registracije, pa do danas?
Ostala sam ista.
I na kraju, jeste li uopšte znali šta je svrha foruma?
Otprilike.