Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Najnovije je da se spremimo za 12 mjeseci corone, ali ima jedna prednost prazna bolnica, nema familja da vise po bolnici, jos ljepota ha pritisnes dugme eto lifta jos lift poluprazan.
Lijepa vijest Island se rijesio Korone virusa. Na kraju mjeseca nula zarazenih. To se događa nakon višemjesečnog efektivnog testiranja i otkrivanja koronarno zaraženih.
Evo sad, nisu ni simptomi kod svih isti.
Neko ima groznicu, nemre disat, i kaslje.
Sad odjednom neko je apatican, nece da jede, manta mu se, a nema nista od ovog gore.
Majke mi ce nas izludit.
Nakon posljednjih komentara, Trumpov tim ga sve više ignorise, i gledaju da raznim igricama oko njega pokušaju limitirati njegovo učešće u konferencijama za štampu.
Fox je radio ispitivanje javnog mišljenja i popularnost mu vrtoglavo opada, pogotovo među starijim ljudima, u nekoliko ključnih država.
Biden preuzima prednost u tim drzavama. Sad se navodno čitav Trumpov tim slaže da ga treba pokušati ušutkati.
I koliko je ovakvih neslaganja u brojkama...juče čitam.onog nekog načelnika koji je govorio o velikoj smrtnosti stanovništva, a službeno se samo jedan slučaj povezuje s koronm. Koliko je stvari koje ne znamo?
20200425_162752.jpg
20200425_162804.jpg
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
A jesmo. Ok cilj je ne pretrpati bolnice. Trebalo se to izvesti na drugi nacin bez zatvaranja ekonomije.
Možda je i moglo na taj, bezbolniji način.
Naravno, gledajući iz ove perspektive.
Ipak, u onim početnim trenucima... za vrijeme najtežih trenutaka za Italiju i druge zemlje, izgledalo je još crnje i neizvjesnije.
Valjda se gledalo da se prvo sačuvaju životi...
"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."
A jesmo. Ok cilj je ne pretrpati bolnice. Trebalo se to izvesti na drugi nacin bez zatvaranja ekonomije.
Možda je i moglo na taj, bezbolniji način.
Naravno, gledajući iz ove perspektive.
Ipak, u onim početnim trenucima... za vrijeme najtežih trenutaka za Italiju i druge zemlje, izgledalo je još crnje i neizvjesnije.
Valjda se gledalo da se prvo sačuvaju životi...
Ali oni nisu sacuvani. Danas je barem jasno da je pomelo najugrozenije.
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Sad me tata zove viberom i kaze dozvoljeno mu izaci napolje u ponedeljak, srijedu i petak, od 9 pa nekoliko sati.
Uhvatio me smijeh, rekoh jel to korona opasnija utorkom i cetvrtkom.
Joj ovo samo u Bosni.
Ono ko nekad kad je bilo par/nepar tablica.