http://www.islambosna.ba/100-savjeta-za-ramazan/
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Sestro draga, mimoilazimo se.Venera wrote: 26 Apr 2020, 12:00 tvoj zivot je iskljucivo tvoj, niei mjerilo ni pravilo drugim vjernicima ( ovdje na fourmu) , jednsotavno, nije u redu drugima govoriti da li su ovakvi ili onakvi vjernici , kao da oni nisu svijesni kako praktiiraju svoju vjernost Alahu
Zato što je poslanik, s.a.v.s. rekao da se kunemo Allahom.
Samo sam pojasnio pravila koja sam dužan pojasniti.

prestani gnjaviti vjernike na temi o pravilima, pises osnovna pravila koaj i ja znam, bezveze ganjvis i davis , pusti narod da posti i uziva u Ramazanu

u sustini, zasto se osobe kunim bilo cim
 u sustini, zasto se osobe kunim bilo cim   jednsotavno je bespotrebno
 jednsotavno je bespotrebno  

To i ne kažem. Post je svakako poseban. To je došlo i u hadisu u kojem se, između ostalog, kaže i sljedeće, citiram: "post je moj i ja za njega (posebno) nagrađujem."Yenna wrote: 26 Apr 2020, 12:42 Jedino s čime se ne slazem da postači moraju da klanjaju da bi im post bio priznat.

Kako si zakljucila da sam odusevljena?Venera wrote: 26 Apr 2020, 08:41ne razumijem vasu odusevljenost sa njimMunDZi wrote: 26 Apr 2020, 03:45
Kladim se da nisi uopste odgledala.
Meni bilo dosadno i odgledah svih 47:58 minuta.
Zato i znam da ti nisi.
meni je oduvijek jednostavno antipaticna i plitak , znam kako prica , nije mi prvi put da cujem ili procitam vijest o njemu

pisala sam o cesto odusevljenosti njegovim predavanjimaMunDZi wrote: 26 Apr 2020, 15:26Kako si zakljucila da sam odusevljena?Venera wrote: 26 Apr 2020, 08:41
ne razumijem vasu odusevljenost sa njim
meni je oduvijek jednostavno antipaticna i plitak , znam kako prica , nije mi prvi put da cujem ili procitam vijest o njemu
Radi se o tome da nisi pogledala uopste video a komentarisala si.

De kopiraj ovaj hadis, iz koje je zbirke i ko ga prenosi?Fcb4ever wrote: 26 Apr 2020, 10:56
Ja ne znam pomoću kojih vratolomija su hodže došle na ideju da je insanu potreban razlog za spajanje namaza kad to ide protiv jasnog i vjerodostojnog hadisa koji kaže da je poslanik spajao podne i ikindiju te akšam i jaciju u medini bez da je prijetila opasnost.

Auh brate dragi.

Hadis je iz muslimovog sahiha.

To sto si napisao su šijske šuhbe o hadisima a ne Muslimova zbrika hadisaFcb4ever wrote: 26 Apr 2020, 15:52
Hadis je iz muslimovog sahiha.
Na klixu je neko stavljao link buharija i muslima pa ako znaš za te online zbirke, odi na njih i ukucaj da ne listam knjige.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests