Nevin muškarac
Moderators: spacebound, Duminjo
- MunDzi
- Svadjalica
- Has thanked: 715 times
- Been thanked: 1390 times
- Status: Offline
- vrhbosnica
- Forum [Bot]
- Been thanked: 26 times
Re: Nevin muškarac
Otkud sad ova tema da iskoci... venera, gdje si
Svima nama, kadli-tadli, valja krenuti na "finalno putovanje", u Dženet ili Džehenem, Raj ili Pakao, svejedno. Gdje ću ja završiti nije mi dostupno znati, ali znam jedno: poći ću iz Sarajeva...
Sta znaci nevinost kod muskarca? Jeli nevin od vodjenje ljubavi? Mastrubacija dodje vrlo rano,
- Zana
- Gospođetina
- Has thanked: 9245 times
- Been thanked: 9194 times
Ja od čeg drugogrima wrote: 26 Apr 2020, 22:00 Sta znaci nevinost kod muskarca? Jeli nevin od vodjenje ljubavi? Mastrubacija dodje vrlo rano,

Ja čitala prve dvije stranice. Nađe li ona srednjoškolca? Noro?

Treba samo ić' prekoreda i govorit' "izvinjavam se"
- MrH
- 22 bez glave
- Has thanked: 1690 times
- Been thanked: 1391 times
- arzuhal
- Forum [Bot]
- Location: čajdžinica "Kod nefsu-l-levvame", u budžaku politički nekorektnih
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 1139 times
- arzuhal
- Forum [Bot]
- Location: čajdžinica "Kod nefsu-l-levvame", u budžaku politički nekorektnih
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 1139 times
Nemojte je zvat, znate da pošizi kada se priča o seksu zrelijeg muškarca sa 16-togodišnjakinjom...
Ceterum censeo Republica serviica esse delendam.
- MrH
- 22 bez glave
- Has thanked: 1690 times
- Been thanked: 1391 times
Ja nekako prvu procitah al neskontah sta spada pod nevinost u muskih. Al ako je vodjenje ljubavi to se nepika pod nevinost

- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći
- Has thanked: 2548 times
- Been thanked: 4401 times
Boga mi je strašna.
Da je neki muškarac pisao da traži srednjoškolke ili curi od 16, opirali bi ga na ruke.
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći
Ljudi koji ciljano traže nevine osobe, a da pritom moraju bit i jako mlade, naivne, neiskusne, imaju ozbiljan problem u glavi.
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- vrhbosnica
- Forum [Bot]
Pa logicno..16godina, to su djeca... bjez baarzuhal wrote: 26 Apr 2020, 22:09Nemojte je zvat, znate da pošizi kada se priča o seksu zrelijeg muškarca sa 16-togodišnjakinjom...
Svima nama, kadli-tadli, valja krenuti na "finalno putovanje", u Dženet ili Džehenem, Raj ili Pakao, svejedno. Gdje ću ja završiti nije mi dostupno znati, ali znam jedno: poći ću iz Sarajeva...
Zakon rekao da nisu, pa...vrhbosnica wrote: 26 Apr 2020, 22:16Pa logicno..16godina, to su djeca... bjez baarzuhal wrote: 26 Apr 2020, 22:09
Nemojte je zvat, znate da pošizi kada se priča o seksu zrelijeg muškarca sa 16-togodišnjakinjom...
- Grom
- Inventar foruma
- Mood:
- Has thanked: 42 times
- Been thanked: 23 times
Neko jednostavno ne želi da bude bilo s kim, ne vezano za neke vjerske norme. Kad se malo bolje sagleda, čini se da su više muškarci ti koji su onako malo romantičniji, tako barem neka istraživanja dokazuju. Može se znati sa sporiji, laganiji i opušteniji seks (vođenje ljubavi,) kao što može znati i za grubi i dominantni seks kada je potreban, možda dodati još i malo nešto poput vezanja, šamaranja po guzici i slično. Ovo nije vezano da neko zna ako je bio sa što više. Uostalom, prepustiti se, uživati treba i to znati, treba valjda imati i strasti u sebi, koja je neovisna o iskustvu.
Meni je čudno kada žena kaže šta će nekoga učiti. Koliko sam ja upoznat žene nemaju sve istu seksualnost, isto kao i muškarci, niti svaku pali potpuno ista stvar. Zar nije malo sebično da se očekuje od muškarca da zna sve šta nju pali u datom momentu bez da ona išta o tome govori? Ovo je suludo očekivati. Kao da svaka doživi orgazam na isti način, u isto vrijeme, kao da ste sišle s pokretne trake. Niđe veze.
I recimo imaju dva tipa koji imaju iskustva sa ženama, više žena. Jedan je onako nježan i fin, kad si sa njim to je sve laganica opušteno, možeš komotno zaspati i odmoriti se koliko je spor i boji se da te neće povrijediti - i ima dosta ovakvog iskustva. Imaš drugog, onako grubijan, nabildan, dominantan, taj te zgrabi, skine gaćice i štema te ko zid 5-10 minuta onako k'o lud, svrši u tebe, na tebe gdje god, spakuje se i ode za svojim poslom - i ovaj isto bio sa više žena od prvog. Orgazama, nula bodova u oba slučaja vjerovatno. Ako se kada i desi orgazam, da li je baš ono da kažeš da valja?
Meni je čudno kada žena kaže šta će nekoga učiti. Koliko sam ja upoznat žene nemaju sve istu seksualnost, isto kao i muškarci, niti svaku pali potpuno ista stvar. Zar nije malo sebično da se očekuje od muškarca da zna sve šta nju pali u datom momentu bez da ona išta o tome govori? Ovo je suludo očekivati. Kao da svaka doživi orgazam na isti način, u isto vrijeme, kao da ste sišle s pokretne trake. Niđe veze.
I recimo imaju dva tipa koji imaju iskustva sa ženama, više žena. Jedan je onako nježan i fin, kad si sa njim to je sve laganica opušteno, možeš komotno zaspati i odmoriti se koliko je spor i boji se da te neće povrijediti - i ima dosta ovakvog iskustva. Imaš drugog, onako grubijan, nabildan, dominantan, taj te zgrabi, skine gaćice i štema te ko zid 5-10 minuta onako k'o lud, svrši u tebe, na tebe gdje god, spakuje se i ode za svojim poslom - i ovaj isto bio sa više žena od prvog. Orgazama, nula bodova u oba slučaja vjerovatno. Ako se kada i desi orgazam, da li je baš ono da kažeš da valja?
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći
Ma jesu realno. I ako se već seksaju, treba da to rade sa vršnjacima a ne sa nekim ko je već diplomirao.
- vrhbosnica
- Forum [Bot]
Pa nije uvijek zakon potreban da mi kaze da je nesta naopako... ja da se sa svojih 30god lozim na malca koji je treci srednje - tacno bi kod psihologa otisla...
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći
O Bože 

- Pasaga
- Hadžija
- Has thanked: 3887 times
- Been thanked: 2925 times
bolje je otic hodzi ... 

Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- tuzlak1212
- Inventar foruma
- Has thanked: 627 times
- Been thanked: 973 times
- vrhbosnica
- Forum [Bot]
Korona..hodze ne rade...
Ima li neko online savjetovaliste za dzematlije u nevolji