Brini se o sebi. Mi smo braća i nećemo se prepirati.Fuddo wrote: 26 Apr 2020, 15:52 Evo ih, ispravno je vako, nije, vako je.
SaCe satare radit.
Tako to hoda.
Našao sam.
Hadis broj 1146, knjiga sedma.
Brini se o sebi. Mi smo braća i nećemo se prepirati.Fuddo wrote: 26 Apr 2020, 15:52 Evo ih, ispravno je vako, nije, vako je.
SaCe satare radit.
Tako to hoda.
Našao sam.
Nije, to su oni sami sebi odredili tu ulogu, da mantraju u nedogled.insomnia wrote: 26 Apr 2020, 16:26 Najvaznija stvar u islamu ostavljena na tumacenje kojekavih ucenjaka i prenosioca
Ne sumnjam da ce on uvaziti tvoje stavove.Fcb4ever wrote: 26 Apr 2020, 16:38 Kavazović je naš prijatelj. Klanjao je dzenazu mome djedu i mojoj neni. Ne brini se ti kako ću mu prenijeti.
To i treba da mu je svrhazvrk wrote: 26 Apr 2020, 22:34 Meni je Ramazan... da ispravim i popravim samog sebe, previse sam zauzet da primjecujem ista drugo, Ramazan vam mubarek![]()
Više predsehurski...carobnjak N wrote: 27 Apr 2020, 03:04 ponoćni obračuni hadisima![]()
sjećam se kad sam ja u srednjoj nešto vodio raspravu sa drugom iz klupe oko neke sitnice , čini mi se ono jel se ruke dižu do ušne resice
ili ne ...na kraju on meni nešto počeo moje ruke pomjerati tamo gdje on misli , meni skoči tlak i opalim mu plesku![]()
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests