Nevin muškarac

Slatko ćoše.....

Moderators: spacebound, Duminjo

John Cleese
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Status: Offline

Re: Nevin muškarac

Post by John Cleese » 27 Apr 2020, 11:31

almir90 wrote: 27 Apr 2020, 10:57
John Cleese wrote: 27 Apr 2020, 10:37
Ljudi su ti na ovoj temi poklonili mnogo vise strpljenja i paznje i mnogo, mnogo uljudnije komunicirali s tobom nego sto zasluzujes.

Kako ti to dozivljavas, to je tvoj problem.
Joj patetike. Znači uljudno je da drugi izvlače zaključke iz mog pisanja, a meni je to zabranjeno? Uljudno je davati nekakve dijagnoze, i nekakve lične uvrede; ali nije uljudno da ja to radim? To nekakvi dupli standardi?
Rekao sam sta sam imao.
Nemam namjeru da dalje trosim vrijeme na tebe.

Grom
Inventar foruma
Inventar foruma
Mood:
Has thanked: 42 times
Been thanked: 23 times

Post by Grom » 27 Apr 2020, 11:42

Odraz wrote: 27 Apr 2020, 11:09 Imao sam jednog komsiju, decko nevin, vjernik, cuvao se za braka dok ne nadje neku finu vjernicu, nevinu svakako.

I nasao je bas takvu i zivjeli su sretni i zadovoljni u ibadetu i hairu do ... stajaznam, nisam ih odavno vidjeo, garant su odselili negdje. :ok
Ovo je isto jedan od primjera koji se ne dešava često, da su oboje tako odgojeni i nađu se. Može biti i da nije brak, ali imaju redovan seksualni odnos jer su se našli i odgovaraju jedno drugom, a oboje bili nevini.

Ja sam stao u odbranu nevinih jer mi ide na živce da stigmatizacija kao da su to osobe koje nemaju pojma ni o čemu, ne mogu da se nauče; te se u većini predstavljaju kao "oštećeni" jer sigurno nešto nije uredu sa njima, da su spaćni seksali bi se. Postoje osobe koje su izbirljive i žele nešto više od partnera od samo jebačine, mada rijetkost u današnje vrijeme. Postoji niz životnih okolnosti koje neko doživi i desi mu/joj se da ne nađe nekoga ko mu/joj odgovara; mogu biti preveliki stadardi, može biti da su doživili previše odbijanja itd. Šta god da je u pitanju nema smisla te osobe ubijati dodatno u pojam postavljajući ih u inferioran položaj, ismijavati - a ovo se često dešava kada se prate online diskusije, ili u životu.

Zbog ovakvih pogleda danas dosta mladih naprave glupe i nepromiśljene poteze koje kasnije ne mogu ispraviti, jer nam se govori da smo oštećeni jer se ne seksamo redovno. A onda kada treba cijena da se plati zbog posljedica nepromišljenog ponašanja, većina se prave ludi. Sve se u životu samo svodi na seks izgleda, tačno se sve više ponašamo k'o životinje. S jedne strane muškarci se borili da se žene seksualno oslobode u nadi da će biti lakše do hevine doći, zajebali se jer sada imaju manje seksa nego ikada prije. S druge strane žene mrzile što su ih muškarci seksualno kontrolisali i nisu mogle da isprobaju sve svoje fantazije; sada su došle u poziciju da budu gore od muškaraca, sve mogu probati i opet ih većina završi u nesretnim vezama i brakovima, ili same, na antidepresivima, kuka i motika na muškarce.

I ima veze sa temom, jer je ovo sve povezano.

Grom
Inventar foruma
Inventar foruma
Mood:
Has thanked: 42 times
Been thanked: 23 times

Post by Grom » 27 Apr 2020, 11:44

John Cleese wrote: 27 Apr 2020, 11:31

Rekao sam sta sam imao.
Ukolko nisi htio da pratiš diskusiju, imaš to pravo, ali poštedi me ovih gluposti.

John Cleese
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by John Cleese » 27 Apr 2020, 11:51

almir90 wrote: 27 Apr 2020, 11:44
John Cleese wrote: 27 Apr 2020, 11:31

Rekao sam sta sam imao.
Ukolko nisi htio da pratiš diskusiju, imaš to pravo, ali poštedi me ovih gluposti.
Postedicu sebe tih gluposti, kako sam vec i rekao.

spacebound
Urednik foruma
Urednik foruma
Has thanked: 9993 times
Been thanked: 16873 times
Status: Online

Post by spacebound » 27 Apr 2020, 12:09

almir90 wrote: 27 Apr 2020, 11:42
Odraz wrote: 27 Apr 2020, 11:09 Imao sam jednog komsiju, decko nevin, vjernik, cuvao se za braka dok ne nadje neku finu vjernicu, nevinu svakako.

I nasao je bas takvu i zivjeli su sretni i zadovoljni u ibadetu i hairu do ... stajaznam, nisam ih odavno vidjeo, garant su odselili negdje. :ok
Ovo je isto jedan od primjera koji se ne dešava često, da su oboje tako odgojeni i nađu se. Može biti i da nije brak, ali imaju redovan seksualni odnos jer su se našli i odgovaraju jedno drugom, a oboje bili nevini.

Ja sam stao u odbranu nevinih jer mi ide na živce da stigmatizacija kao da su to osobe koje nemaju pojma ni o čemu, ne mogu da se nauče; te se u većini predstavljaju kao "oštećeni" jer sigurno nešto nije uredu sa njima, da su spaćni seksali bi se. Postoje osobe koje su izbirljive i žele nešto više od partnera od samo jebačine, mada rijetkost u današnje vrijeme. Postoji niz životnih okolnosti koje neko doživi i desi mu/joj se da ne nađe nekoga ko mu/joj odgovara; mogu biti preveliki stadardi, može biti da su doživili previše odbijanja itd. Šta god da je u pitanju nema smisla te osobe ubijati dodatno u pojam postavljajući ih u inferioran položaj, ismijavati - a ovo se često dešava kada se prate online diskusije, ili u životu.

Zbog ovakvih pogleda danas dosta mladih naprave glupe i nepromiśljene poteze koje kasnije ne mogu ispraviti, jer nam se govori da smo oštećeni jer se ne seksamo redovno. A onda kada treba cijena da se plati zbog posljedica nepromišljenog ponašanja, većina se prave ludi. Sve se u životu samo svodi na seks izgleda, tačno se sve više ponašamo k'o životinje. S jedne strane muškarci se borili da se žene seksualno oslobode u nadi da će biti lakše do hevine doći, zajebali se jer sada imaju manje seksa nego ikada prije. S druge strane žene mrzile što su ih muškarci seksualno kontrolisali i nisu mogle da isprobaju sve svoje fantazije; sada su došle u poziciju da budu gore od muškaraca, sve mogu probati i opet ih većina završi u nesretnim vezama i brakovima, ili same, na antidepresivima, kuka i motika na muškarce.

Ko je tacno na temi to rekao?
Ne zelimo nevine muskarce jer sama rijec kaze nevin - nema iskustva. Sta meni u zivotu treba da nekog ucim gdje, sta i kako ide, da se prosto izrazim. Zelim iskusnog ljubavnika, koji to vec sve zna i s kojim je onda daleko veca sansa da cu uzivat.
I to nema veze ni sa jednom drugom sferom zivota, niti povlaci za sobom to da je ostecen, nesposoban ili sta si vec sve nabrajao, da ne citam ponovo.
I ono gore napisah hipoteticki, jer sam odavno udata i imam ono sto mi treba :ooo
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.

Venera
Seksologinja
Seksologinja
Has thanked: 1306 times
Been thanked: 717 times

Post by Venera » 27 Apr 2020, 12:12

almir90 wrote: 27 Apr 2020, 11:42

tko stigmatizira nevine muskarce? vjerovatno upravo vrsnjaci muskarci, zene nisu toliko opterecene stiamizacijom muskaraca :hm

zasto se opterecujes ako si jos nevin :hm

razumijem, svako zeli seks, ali ne moze nista na silu , docekaj pravi momenat :cvijece
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"

Matan
Sila nečista
Sila nečista
Has thanked: 3819 times
Been thanked: 7047 times

Post by Matan » 27 Apr 2020, 12:14

A o cemu je ovdje rijec... :nida
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..

Venera
Seksologinja
Seksologinja
Has thanked: 1306 times
Been thanked: 717 times

Post by Venera » 27 Apr 2020, 12:20

"dkidanje" djavicanstva je drustveni koncept, ideologija koja je imala odredjeni cilj u povijesti, danas nema nikakvog znacaja :jutarnja
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"

Zagorka
Žena, majka, forumašica
Žena, majka, forumašica
Has thanked: 424 times
Been thanked: 626 times

Post by Zagorka » 27 Apr 2020, 12:21

Svi vrište i gađaju se, ina sjedi u kutu damski i ozbiljno opservira :D.

Joj ino uokvirit cu te :pusa
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.

Matan
Sila nečista
Sila nečista
Has thanked: 3819 times
Been thanked: 7047 times

Post by Matan » 27 Apr 2020, 12:22

Venera wrote: 27 Apr 2020, 12:20 "dkidanje" djavicanstva je drustveni koncept, ideologija koja je imala odredjeni cilj u povijesti, danas nema nikakvog znacaja :jutarnja
U religijama ima i te kako, ali samo za podanike..
za vodje to ne vazi...
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..

tuzlak1212
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 751 times
Been thanked: 1136 times

Post by tuzlak1212 » 27 Apr 2020, 12:51

Nit kontam sta almir hoce da kaze nit kontam zasto mu ljudi odgovaraju

Treba neko almiru da objasni da u 99% slucajeva ovdje ljudi pisu ono sto mastaju a ne ono sto jesu

Nora Ibsenova
Čovječje vrste kći
Čovječje vrste kći
Has thanked: 2742 times
Been thanked: 4917 times

Post by Nora Ibsenova » 27 Apr 2020, 12:55

Neće djevojka od 20 godina na nevinog vršnjaka posmatrati kao što bi žena od 35 posmatrala na nevinog muškarca svojih godina.
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.

Nora Ibsenova
Čovječje vrste kći
Čovječje vrste kći

Post by Nora Ibsenova » 27 Apr 2020, 12:56

Neće djevojka od 20 godina na nevinog vršnjaka posmatrati kao što bi žena od 35 posmatrala na nevinog muškarca svojih godina.
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.

Nora Ibsenova
Čovječje vrste kći
Čovječje vrste kći

Post by Nora Ibsenova » 27 Apr 2020, 12:56

MrH
22 bez glave
22 bez glave
Has thanked: 1690 times
Been thanked: 1391 times

Post by MrH » 27 Apr 2020, 12:59

Procitali smo i taj jedan post, ne moras 3 × :mmm
11/11/22

Veca
Uvijek slobodna!
Uvijek slobodna!
Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
Has thanked: 24571 times
Been thanked: 6394 times

Post by Veca » 27 Apr 2020, 13:01

de dobro je, bona :ha
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.

Zana
Gospođetina
Gospođetina
Has thanked: 9459 times
Been thanked: 9541 times

Post by Zana » 27 Apr 2020, 13:03

Ovo Nora hoće da naučimo napamet :valja
Treba samo ić' prekoreda i govorit' "izvinjavam se"

Odraz
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 270 times
Been thanked: 268 times

Post by Odraz » 27 Apr 2020, 13:13

Nora Ibsenova wrote: 27 Apr 2020, 12:55 Neće djevojka od 20 godina na nevinog vršnjaka posmatrati kao što bi žena od 35 posmatrala na nevinog muškarca svojih godina.
Da ali mozda u njemu cuci skriveni talenat koji ceka da se otkrije ... :hm

Odraz
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by Odraz » 27 Apr 2020, 13:13

Nora Ibsenova wrote: 27 Apr 2020, 12:56 Neće djevojka od 20 godina na nevinog vršnjaka posmatrati kao što bi žena od 35 posmatrala na nevinog muškarca svojih godina.

Odraz
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by Odraz » 27 Apr 2020, 13:14

Nora Ibsenova wrote: 27 Apr 2020, 12:56 Neće djevojka od 20 godina na nevinog vršnjaka posmatrati kao što bi žena od 35 posmatrala na nevinog muškarca svojih godina.
Jos na ovaj da odgovorim ...

Post Reply

Return to “Sex”