Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Како их није срамота да користе овакву пропаганду. Приметио сам да скоро сви ликови у филму носе мајице СРБИЈА и слично. Ево ја сам родољуб од скоро 19 година, можда сам се напио два пута у животу и то када су ми ортаци славили 18. а ово остало у филму нећу ни да коментаришем. Који болесник треба бити да овакве слике имаш у мозгу и то пренесеш у филм. Ужас!
sellam allejk ja sam mc aldin ovo su moji videos ...vidim lose komentare lahko je to izbrisati ali nek stoje nema veze ...meni samo treba da vi znate za mene a ostalo me karina boli ja vas neznam nit vas zelim upoznati ..ali dobrim ljudima uvjek bujrum na moj kanal....ja jesam seljak izbjeglica ali garantujem da niko od ovi sto suju mater nema prebije u dzepu gurbeti jedni....mogu vam svima kompijutere kupiti i jebati vam mater
MrSudija