Ne sprda se niko, Mute, meni je samo bilo zao sto si ocekivao previse.Mutevelija wrote: 27 Apr 2020, 21:39 A šta vi znate kakva je to cura bila, možda je bila šta bolesna, možda sam se šta i sažalio nad njenom sudbinom.
Činjenica je da kad smo se sretali i bili na kafi išla doktoru taj dan nakon kafe , pa nakon odlaska doktoru sam joj kupio poklon kao što je ona meni , išao u šetnju sa njom. I onda otisli na rucak.
Mozda sam se i distancirao sto sam vidio da bi to bilo sve iz sazaljena, a cura je bolovala od anoreksije.
Nisam htio da je vucem toliko za nos, a i ona je odmah rekla da ne zna sta i kako ce biti.
I onda kasnije je kontakt se seo na dopisivanje i pokoji poziv, dok ti pozivi nisu iscezli i presli na samo javljanje na msnu, i tako vremenom se distancirali,
Pričate o tuđim životima i sprdate se kao da ste bili tamo na licu mjesta.
Ja mislio ja najgori kad je nekog zajebavat a ima i gorih.
Ne znam sto i repliciram , džaba kvarim atmosferu sebi u ovakvm mubarek danima.
Kada s nekim izadjes na kafu, to je sve - samo kafa , nista vise. Na kafu ides samo radi kafe.
Da li ce se iz te kafe razviti nesto vise je vec drugo pitanje, i nije u tvojim rukama.
Taj prvi "oficijelni" susret je da vidite imate li o cemu pricati vas dvoje nasamo, oci u oci, bez telefona, vibera, i slicnih sranja.
Nista vise.
Kasnije dolaze zavrzlame, kad skontas da li ti se svidja, da li se ti njoj svidjas, i sve sto ide uz to.
Mozes s nekim pricati godinu preko vibera, foruma, ne znam cega, ali sve to sto ste pricali moze biti sruseno jednom jedinom kafom.
Zato drugi put shvati to kao kafu, bez ikakvih ocekivanja, bez teskih tema, bez ozbiljnih tema, jer nije vrijeme za to.
Izvininjavam se ako si stekao dojam da te ismijavam, nije mi to bila namjera.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)