Nevin muškarac

Slatko ćoše.....

Moderators: spacebound, Duminjo

Nora Ibsenova
Čovječje vrste kći
Čovječje vrste kći
Has thanked: 2798 times
Been thanked: 5029 times
Status: Offline

Re: Nevin muškarac

Post by Nora Ibsenova » 27 Apr 2020, 22:06

I ovo da svak obavezno nađe sebi partnera, kakav god da je, ne vjerujem u to.

U malo široj porodici imam 4 primjera osoba koje su umrle same, i još 2 ljudi koji su duboku starost dočekali sami.

Nemojmo se time tješit.
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.

Vrag
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 57 times
Been thanked: 247 times

Post by Vrag » 27 Apr 2020, 22:08

Kako se fino moze diskutovati kad nema venere. Cak vas i citam :julia
Last edited by Vrag on 27 Apr 2020, 22:08, edited 1 time in total.

HAVANA
Penzioner
Penzioner
Has thanked: 2906 times
Been thanked: 24103 times
Status: Online

Post by HAVANA » 27 Apr 2020, 22:08

almir90 wrote: 27 Apr 2020, 22:02 Ja mislim da nije rješenje problema u ganjaju žena. Smiješno da će nekoga sve krenuti u životu onda kada ga krene sa ženama, i onda muškarci sebe ubijaju u pojam i sve u svome životu mjere kroz svoj (ne)uspjeh sa ženama. Ovo su lični problemi, problemi sa samopouzdanjem i pogledom na sebe, koji neće biti riješeni magično kada ti neka žena dođe u život. Hevina nema neki magični eliksir koji rješava sve probleme u životu, i nezdrav je način tako i razmišljati.

Mora se prvo postati načisto sam sa sobom, skontati koje probleme imaš koji su nevezani za žene, i onda na tome početi raditi. Previše važnosti stavljate da imate nekoga u životu, pogotovo kada se ljubav traži na pogrešnom mjestu. Ali i ne možeš je tražiti na pravom mjestu kada i ne znaš u kojem smijeru se krećeš u životu.
Ja ne znam sta se vi toliko zamarate sa tim. Zivi, druzi se, zasto o svemu misliti i planirati, analizirati musko, zensko, sto jada. Zivi. Samo ce doci...
Nije skupo na moru, skupo je na obali.

Grom
Inventar foruma
Inventar foruma
Mood:
Has thanked: 42 times
Been thanked: 23 times

Post by Grom » 27 Apr 2020, 22:09

Nora Ibsenova wrote: 27 Apr 2020, 22:05
Pa obično ono što ljude ograničava u pronalasku partnera, prijatelja, ograničava ih i u ostatku života.

Treba primarno sebe mjenjati zbog svog ličnog uspjeha i zadovoljstva, a onda će i partner doći. Ako se mjenjaš radi partnera, onda se svaki put moraš promjenit i ti kad promjeniš partnera.
Ja samo kažem da oni moraju raditi na nekim drugim stvarima vezano za svoj život, da budu onako načisto sa sobom, pa tek onda mogu posvetiti vrijeme da traže ženu. Nikako obratno, jer mi je smiješna ta pretpostavka da muškarac sve u životu riješi kada pronađe neku ženu koja će biti sa njim. Da će ona biti ta zbog koje će njega krenuti u životu.

Ovo za promjenu to je u principu ono što sam ja govorio na nekim drugim temama, kao i onu što sam pokrenuo.

Nora Ibsenova
Čovječje vrste kći
Čovječje vrste kći

Post by Nora Ibsenova » 27 Apr 2020, 22:10

almir90 wrote: 27 Apr 2020, 22:09
Nora Ibsenova wrote: 27 Apr 2020, 22:05
Pa obično ono što ljude ograničava u pronalasku partnera, prijatelja, ograničava ih i u ostatku života.

Treba primarno sebe mjenjati zbog svog ličnog uspjeha i zadovoljstva, a onda će i partner doći. Ako se mjenjaš radi partnera, onda se svaki put moraš promjenit i ti kad promjeniš partnera.
Ja samo kažem da oni moraju raditi na nekim drugim stvarima vezano za svoj život, da budu onako načisto sa sobom, pa tek onda mogu posvetiti vrijeme da traže ženu. Nikako obratno, jer mi je smiješna ta pretpostavka da muškarac sve u životu riješi kada pronađe neku ženu koja će biti sa njim. Da će ona biti ta zbog koje će njega krenuti u životu.

Ovo za promjenu to je u principu ono što sam ja govorio na nekim drugim temama, kao i onu što sam pokrenuo.
Tako je.
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.

Grom
Inventar foruma
Inventar foruma
Mood:

Post by Grom » 27 Apr 2020, 22:12

HAVANA wrote: 27 Apr 2020, 22:08
Ja ne znam sta se vi toliko zamarate sa tim. Zivi, druzi se, zasto o svemu misliti i planirati, analizirati musko, zensko, sto jada. Zivi. Samo ce doci...
Ma ne, nisi me shvatio. Gore se preporučuje da Mute i Podrinjac posvete više vremena i da ganjaju više žene. A ja hoću da kažem da im to nije rješenje problema u životu, i da im to trenutno ne treba biti najvažnija stvar. Mora čovjek sam sebe dovesti u red prije svega, to je ono što gradi karakter. Meni je bezveze kada neko kaže da nam treba žena da nas dovede u red, bolje da sami sebe dovodimo u red.

HAVANA
Penzioner
Penzioner

Post by HAVANA » 27 Apr 2020, 22:13

Puno mladi mana traze i nalaze, i sebi i drugim. Svi mi imamo mana, pluseva, minusa... I treba da je tako. Po dana provedu razmisljajuci i analizirajuci sebe, svoje tijelo, neciji zgled, postupke, materijalno... Jebo mater ako znam da sam se ikad zamaro sa tim stvarima. Svega u raji, gradu... Pici, vremenom se probere krug...

Nora Ibsenova
Čovječje vrste kći
Čovječje vrste kći

Post by Nora Ibsenova » 27 Apr 2020, 22:18

HAVANA wrote: 27 Apr 2020, 22:13 Puno mladi mana traze i nalaze, i sebi i drugim. Svi mi imamo mana, pluseva, minusa... I treba da je tako. Po dana provedu razmisljajuci i analizirajuci sebe, svoje tijelo, neciji zgled, postupke, materijalno... Jebo mater ako znam da sam se ikad zamaro sa tim stvarima. Svega u raji, gradu... Pici, vremenom se probere krug...
Vrlo lahko je u današnje vrijeme podleći takvom pritisku jer mlade sa svih strana bombarduju sa savršenim tijelom, savršenim životima, savršenim licima bez pora, savršenim porcelansko bijelim zubima, savršenim nogama bez celulita, majke se porode i nakon poroda imaju savršen stomak bez strija, itd.

Ako si prirodno stidan, ako inače iz nekog razloga imaš manjka samopouzdanja, onda je vrlo lahko upasti u te zamke.

Znam da je to tvojoj generaciji smiješno i bezveze, ali moju generaciju doslovno od 12-13 godine bombarduju sa takvim stvarima. A tek ove koji su se rodili u vrijeme fejsbuka, instagrama i ostaloga, mogu misliti ...

HAVANA
Penzioner
Penzioner

Post by HAVANA » 27 Apr 2020, 22:19

almir90 wrote: 27 Apr 2020, 22:12
HAVANA wrote: 27 Apr 2020, 22:08
Ma ne, nisi me shvatio. Gore se preporučuje da Mute i Podrinjac posvete više vremena i da ganjaju više žene. A ja hoću da kažem da im to nije rješenje problema u životu, i da im to trenutno ne treba biti najvažnija stvar. Mora čovjek sam sebe dovesti u red prije svega, to je ono što gradi karakter. Meni je bezveze kada neko kaže da nam treba žena da nas dovede u red, bolje da sami sebe dovodimo u red.
O kojim godinama pricas? Sta cu se ja dovest u red, veze s mozgom nisam imo do 24g.Samo se zajebavo i ludovo. I nek sam. I pretjero, nek sam. Da, meni je trebalo sve to da prezivim a onda zena. I da, ona me promijenila, i rat, i zrelost, i dokurcila ludila vise... Sta treba, sa 20 se dovest u red pa pobudale sa 40...Sve u svoje vrijeme...

Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik
Has thanked: 1676 times
Been thanked: 3185 times

Post by Mutevelija » 27 Apr 2020, 22:19

Sto nema teme nevina žena?
Prebacite lopticu i rijesili ste problem.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
🍉🍉🍉🍉

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820

HAVANA
Penzioner
Penzioner

Post by HAVANA » 27 Apr 2020, 22:22

Nora Ibsenova wrote: 27 Apr 2020, 22:18
HAVANA wrote: 27 Apr 2020, 22:13 Puno mladi mana traze i nalaze, i sebi i drugim. Svi mi imamo mana, pluseva, minusa... I treba da je tako. Po dana provedu razmisljajuci i analizirajuci sebe, svoje tijelo, neciji zgled, postupke, materijalno... Jebo mater ako znam da sam se ikad zamaro sa tim stvarima. Svega u raji, gradu... Pici, vremenom se probere krug...
Vrlo lahko je u današnje vrijeme podleći takvom pritisku jer mlade sa svih strana bombarduju sa savršenim tijelom, savršenim životima, savršenim licima bez pora, savršenim porcelansko bijelim zubima, savršenim nogama bez celulita, majke se porode i nakon poroda imaju savršen stomak bez strija, itd.

Ako si prirodno stidan, ako inače iz nekog razloga imaš manjka samopouzdanja, onda je vrlo lahko upasti u te zamke.

Znam da je to tvojoj generaciji smiješno i bezveze, ali moju generaciju doslovno od 12-13 godine bombarduju sa takvim stvarima. A tek ove koji su se rodili u vrijeme fejsbuka, instagrama i ostaloga, mogu misliti ...
Ma znam. Cure 17 i 22 g imam u kuci. Satrasmo se objasnjavajuci. U nase vrijeme nije bilo ovih govana i nazor svega...

Hannibal
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:
Has thanked: 6850 times
Been thanked: 2191 times

Post by Hannibal » 27 Apr 2020, 22:23

nuro sta da stavim na lice kad pocne da mi se peruta
🐽

ina
Mjesečarka
Mjesečarka
Has thanked: 5228 times
Been thanked: 7415 times

Post by ina » 27 Apr 2020, 22:24

Nora Ibsenova wrote: 27 Apr 2020, 22:06 I ovo da svak obavezno nađe sebi partnera, kakav god da je, ne vjerujem u to.

U malo široj porodici imam 4 primjera osoba koje su umrle same, i još 2 ljudi koji su duboku starost dočekali sami.

Nemojmo se time tješit.
Ma inace se desi. A naravno da ima izuzetaka, povodom raznih motiva.
Svijest ima sidrište.

Nora Ibsenova
Čovječje vrste kći
Čovječje vrste kći

Post by Nora Ibsenova » 27 Apr 2020, 22:25

Hannibal wrote: 27 Apr 2020, 22:23

To pitaj zizu. Ona je maher.

HAVANA
Penzioner
Penzioner

Post by HAVANA » 27 Apr 2020, 22:26

Hannibal wrote: 27 Apr 2020, 22:23

Stavljaj brate sta god. Nece ni jedna perutavog. Svi na instagramu zgodni.

HAVANA
Penzioner
Penzioner

Post by HAVANA » 27 Apr 2020, 22:27

Med s novog zelanda i cajlonski cimet. :cvike

Grom
Inventar foruma
Inventar foruma
Mood:

Post by Grom » 27 Apr 2020, 22:28

HAVANA wrote: 27 Apr 2020, 22:19
O kojim godinama pricas? Sta cu se ja dovest u red, veze s mozgom nisam imo do 24g.Samo se zajebavo i ludovo. I nek sam. I pretjero, nek sam. Da, meni je trebalo sve to da prezivim a onda zena. I da, ona me promijenila, i rat, i zrelost, i dokurcila ludila vise... Sta treba, sa 20 se dovest u red pa pobudale sa 40...Sve u svoje vrijeme...
Nisu to bitne godine, ovdje govorimo samo o ovoj situaciji gdje se žale forumaši da im ne ide sa ženama. Ja samo kažem da mi je bezveze da mi treba žena da se sredim u životu. Ne bi trebali da se vodimo tim da nam treba žena da nam sve krene u životu, te da naš život nema smisla bez žene. Naravno da ne treba reći da je bolje biti samac, daleko od toga, samo ne treba baš biti takav i misliti da ne vrijediš jer nemaš žene, kao i da nećemo ništa postići u životu ako nemamo žene. Lakše je privući neku kad si već malo uredovan sam.

Evo ja ću ove godine napuniti trideset, i bezveze je sada da se vodim logikom da ne znam ništa i da moj život nema smisla bez žene. Vjerovatno bih i ja razmišljao kao ti da sam u tim ranim dvadesetim, vjerovatno godine donesu svoje.

Hannibal
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:
Has thanked: 6850 times
Been thanked: 2191 times

Post by Hannibal » 27 Apr 2020, 22:28

a do cega je to? mama kaze da nemam vitamina i da sam magare
🐽

Nora Ibsenova
Čovječje vrste kći
Čovječje vrste kći

Post by Nora Ibsenova » 27 Apr 2020, 22:29

HAVANA u ranim dvadesetim :DD

HAVANA
Penzioner
Penzioner

Post by HAVANA » 27 Apr 2020, 22:30

Nora Ibsenova wrote: 27 Apr 2020, 22:29 HAVANA u ranim dvadesetim :DD
Bio kad je mladic tuko velusice. :ha

Post Reply