Nevin muškarac
Moderators: spacebound, Duminjo
- Rockefeller
- Aktivni forumaš

- Status: Offline
Re: Nevin muškarac
Poznavajući vas dvojcu preko foruma vi morate način razmišljanja mijenjati. Ljudi bježe od crnjaka i negative po jednoj strani.
Po drugoj strani postoji nešto što se zove socijalni krug i o tome se treba ponekad razmisliti. Neće djevojka pasti sa neba. Ona mora biti u nekom tvom socijalnom krugu pr. u društvu sa kojim izlaziš, u džamiji, u školi ili na poslu ili slično.
To da priđeš žnj djevojci na ulici to ima samo u Americi i to ako si James Bond. Dobro je da ti znaš u samom početku ko i kakva je djevojka, a to je još važnije njoj jer djevojke dobro paze s kim će leći. Ženama je bar po mom utisku/iskustvu to da ti mogu vjerovati ključ.
One žele vjerovati da ti nećeš otići pošto je prvi put povališ niti da ćeš pričati kakvo tijelo Selma ima. Ne govore, ne objašnjavaju ali sam siguran da im je to jedan od najvažnijih prioriteta prilikom donošenja odluke da li leći sa nekim ili ne.
Avanture sa mora izuzimam.
To su prve dvije stvari. Početi aktivnije upravljati svojim životom i tražiti djevojke unutar svog kruga. I raditi. Jer Mutevelija bježi od rada k'o djavo od krsta bar po pričama koje ovde priča. A ne zna da je rad zdrav.
Po drugoj strani postoji nešto što se zove socijalni krug i o tome se treba ponekad razmisliti. Neće djevojka pasti sa neba. Ona mora biti u nekom tvom socijalnom krugu pr. u društvu sa kojim izlaziš, u džamiji, u školi ili na poslu ili slično.
To da priđeš žnj djevojci na ulici to ima samo u Americi i to ako si James Bond. Dobro je da ti znaš u samom početku ko i kakva je djevojka, a to je još važnije njoj jer djevojke dobro paze s kim će leći. Ženama je bar po mom utisku/iskustvu to da ti mogu vjerovati ključ.
One žele vjerovati da ti nećeš otići pošto je prvi put povališ niti da ćeš pričati kakvo tijelo Selma ima. Ne govore, ne objašnjavaju ali sam siguran da im je to jedan od najvažnijih prioriteta prilikom donošenja odluke da li leći sa nekim ili ne.
Avanture sa mora izuzimam.
To su prve dvije stvari. Početi aktivnije upravljati svojim životom i tražiti djevojke unutar svog kruga. I raditi. Jer Mutevelija bježi od rada k'o djavo od krsta bar po pričama koje ovde priča. A ne zna da je rad zdrav.
Like Frankie said I did it my way!
Waving your banner all over the place
Shouting in the street, gonna take on the world someday
You got blood on your face, you big disgrace
Waving your banner all over the place

- Has thanked: 2796 times
- Been thanked: 5021 times
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

Evo arzo će
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- Barba
- Aktivni forumaš

- Mood:
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 8 times
Nema niko damu da je otvoriMutevelija wrote: 27 Apr 2020, 22:19 Sto nema teme nevina žena?
Prebacite lopticu i rijesili ste problem.
- exampLe
- Osvježenje foruma

- Mood:
- Has thanked: 1 time
Ako imas dovoljno "skilla" djevojku mozes naci i preko drustvenih mreza iako, da, socijalni krug je dokazana metoda.
Il nema nevinihBarba wrote: 27 Apr 2020, 23:05Nema niko damu da je otvoriMutevelija wrote: 27 Apr 2020, 22:19 Sto nema teme nevina žena?
Prebacite lopticu i rijesili ste problem.![]()
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

Badoo ahahaha
Eh ako vas ovdje ne obuče kolege forumasi nigdje neće, treba neki webinar i održat do ljeta ste "in relationship" 
- Shadow
- Svemirka

- Has thanked: 25042 times
- Been thanked: 27786 times
- exampLe
- Osvježenje foruma

- Mood:
Je li bilo "ja bio fin, pazio je mazio, kupovao ruze svaki dan a ona me ne ferma ni 2%" ?
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

- exampLe
- Osvježenje foruma

- Mood:
- HAVANA
- Forumaš godine

- Has thanked: 2896 times
- Been thanked: 24055 times
To moj tata ima. Nafata onih baba nakih po dijaspori pa mu dodju na more.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

Moderan čovjek, koristi sve blagodati koje mu je život dao.HAVANA wrote: 27 Apr 2020, 23:24To moj tata ima. Nafata onih baba nakih po dijaspori pa mu dodju na more.