Ma da ne nosi ništa, a kad dođu gosti u ruke gledaš šta nose .Iskra wrote: 27 Apr 2020, 16:30
Ti i tvoja hanuma .meni, red je takav. Ne nosi ništa, imamo sve Elhamdullilahi![]()

Svi tako kažu ne nosi ništa..

Moderator: VIP
Ma da ne nosi ništa, a kad dođu gosti u ruke gledaš šta nose .Iskra wrote: 27 Apr 2020, 16:30
Ti i tvoja hanuma .meni, red je takav. Ne nosi ništa, imamo sve Elhamdullilahi![]()
Salko_dvominutaš wrote: 27 Apr 2020, 16:36pa na pokaz nosi mobitel i slike na njemuIskra wrote: 27 Apr 2020, 16:35
To se odnosi na sve osim na tebe...Ja sam.mlada i neiskusna i svaki put moraš neku svoju deliciju ponijeti, makar na pokaz.![]()
![]()
Čupava wrote: 27 Apr 2020, 16:38Iskra wrote: 27 Apr 2020, 16:35
To se odnosi na sve osim na tebe...Ja sam.mlada i neiskusna i svaki put moraš neku svoju deliciju ponijeti, makar na pokaz.![]()
bih i da ne kazes, obično kad me pozovu na večeru, deset nosim sa sobom...(između ostalog) meni ne vrijedi govoriti ne nosi ništa.. ne čujem te riječi*
kad volim,volim ..
![]()
napravila nam punica zeljanicu u petak za iftar, toliko volimo tu pitu da je tek jutros pojeden zadnji kovrcIskra wrote: 27 Apr 2020, 16:37
De samo ti njoj ideje daji.
Odoh, zeljanicu praviti.
Pa eto Bujrum vam. Nisam.ja ko neki
Joj jesam.fina![]()
Salko_dvominutaš wrote: 27 Apr 2020, 16:40napravila nam punica zeljanicu u petak za iftar, toliko volimo tu pitu da je tek jutros pojeden zadnji kovrcIskra wrote: 27 Apr 2020, 16:37
De samo ti njoj ideje daji.
Odoh, zeljanicu praviti.
Pa eto Bujrum vam. Nisam.ja ko neki
Joj jesam.fina![]()
![]()
nisam ja ni pojeo, hanuma jeIskra wrote: 27 Apr 2020, 16:41Salko_dvominutaš wrote: 27 Apr 2020, 16:40
napravila nam punica zeljanicu u petak za iftar, toliko volimo tu pitu da je tek jutros pojeden zadnji kovrc
![]()
Al si morao.pojesti![]()
Kad porastem.hocu biti kao tvoja hanumaaaaa![]()
Ne bi te prodao za brdo karamela i još vreću
zaboravljas MrHa u veškuhinji !Barba wrote: 27 Apr 2020, 15:22 1. ja Barba sam na sedmom, spratu a ispod mene je žena mi u mene![]()
2. Bagra, ja sam na prizemlju btw
3. Umihana, Ja neću soliterrr, hoću kućicu, i dvorište, baštu, cvijeće, psa i mačku...al dobila je balkon![]()
4. MunDzi, Meni top. Penthouses preko citave zgrade.
5. Username, Moje su stepenice...Najvise ih ima
6. greebeyes, Krov jee mooojDoobroo, i za sve sanjare
7. Zagorka, ona će vam samo u posjetu dolaziti, čini joij se da 'vako nenormalna, najnormalnija sam među nama
8. Once je u prizemlju
pa brt, jesam ti izganjo veškuhinju, samo taka je...
ono... teksmo uselili a vecse neodgovorno ponasamobagra wrote: 26 Apr 2020, 21:44 staj ovo sveotimacina za one top katove.
barba brate recel ti kome da nema lifta ?![]()
ja cu prizemlje, djesam i naucio eto...![]()
da vidim ko kom ulazi i izlazi. daprostite,
jel, naravno
i šupe cu da vam kontroliram vako bolje.![]()
neciji se kiseli kupuis usmrdio, de nek to
idje istrest. da nezovem inspekciju. opet.![]()
ljudi smo, valjda, jel. nismo ko ovi sto po
ruralnim podrucjima obitavaju,mi fina
gradska rajade... skulirajtese, ajdede
hmm.... new (forum) romance, pehapss ?
Hvala brtbagra wrote: 28 Apr 2020, 09:17 ajoooj MrHe brte relax
nedamote, nesekirajse
pokrecem peticiju, evo![]()
istog momenta mi ovog
nedamo MrHa, zastobiGa
jel izbacivali koja je svrha !?!![]()