Po meni je puno veći problem ona "gluma" da bismo nekoga osvojili, pa tek onda pokazivanje pravoga sebe... Sasvim je ok i normalno da u startu ne može biti sve savršeno, ako djeluje tako, onda vjerovatno nije iskreno...
Moderator: spacebound
Dobar si, samo jelovnik preispitajUsername wrote: 19 Apr 2020, 18:51Ja ne preispitujemZagorka wrote: 13 Apr 2020, 12:49
Pa dobro.....i je i nije....nadovezujem se....obično se svi smatramo boljima nego jesmo i kao nista ne treba dirati.....ni radi sebe a kamoli radi familije isl.....
Samo sam jednom srela ženu koja preispituje svoje odgojne metode pa mi došlo da je zagrlim.
Nek nisam sama.
Neodgojen sam
Sad ce jos 1 specijalitet, prati tamo
U "šta ste danas?" Ode maksuz
Sa prvim dijelom se slazem.Umihana wrote: 19 Apr 2020, 20:23 Žrtvovati - ne... Prilagoditi je već nešto drugo i može podrazumijevati određene promjene... Kolike - to ovisi o samoj osobi, onoliko koliko je njoj/njemu prihvatljivo... I bilo bi poželjno da bude obostrano
Po meni je puno veći problem ona "gluma" da bismo nekoga osvojili, pa tek onda pokazivanje pravoga sebe... Sasvim je ok i normalno da u startu ne može biti sve savršeno, ako djeluje tako, onda vjerovatno nije iskreno...
Jesi kus'o ili si umak'oMutevelija wrote: 23 Apr 2020, 00:14 Hej jesam gulas dobar napravio onaj fant je zakon jedva se zaustavio kolko sam havljo.
Znaci tri mjeseca pa da trazim drugu?Yenna wrote: 27 Apr 2020, 11:22Sa prvim dijelom se slazem.Umihana wrote: 19 Apr 2020, 20:23 Žrtvovati - ne... Prilagoditi je već nešto drugo i može podrazumijevati određene promjene... Kolike - to ovisi o samoj osobi, onoliko koliko je njoj/njemu prihvatljivo... I bilo bi poželjno da bude obostrano
Ipak mislim da je u startu sve većinom savrseno jer se zbog zaljubljenosti pokazes onako kako bi volio da te druga osoba prihvati. Ali definitivno se ne moze dugo glumiti, jednostavno je to neprirodno stanje, koncentracija opada...
I dokazano je da prvi dio odnosa tj.zaljubljenost traje 3 mjeseca kad većinom hormoni rade svoje i osobu vidis u najljepsem svijetu. Tek kasnije se prikazuje realno kakva i jeste.
Tad pocinju i prve trzavice, mnoge veze tada i pucaju![]()
Pa sad...
Odakle mi?Yenna wrote: 27 Apr 2020, 17:56Pa sad...![]()
Odvriti film pa ces skontati da se tako nekako i pocnu dešavati prve razlike u stavovima, neke svadje tj.razmirice. Tad je prekretnica da li se moze rjesiti mirno i brzo, ili su sukobi malo veći da se danima duri jedno ili drugo.
Kazu da i ta faza traje od 3-6 mj dok veza ne postave "stabilna"...
Helem ne broji ništa, odma na motor i provozaj i "drugu"![]()
Onda kreni redom... predji na temu motoriOdraz wrote: 28 Apr 2020, 06:01Odakle mi?Yenna wrote: 27 Apr 2020, 17:56
Pa sad...![]()
Odvriti film pa ces skontati da se tako nekako i pocnu dešavati prve razlike u stavovima, neke svadje tj.razmirice. Tad je prekretnica da li se moze rjesiti mirno i brzo, ili su sukobi malo veći da se danima duri jedno ili drugo.
Kazu da i ta faza traje od 3-6 mj dok veza ne postave "stabilna"...
Helem ne broji ništa, odma na motor i provozaj i "drugu"![]()
![]()
Ni motora ni prve ni druge.![]()
Maksuz svratila wrote: 01 May 2020, 17:51 ...kao prvo ...niko nikoga ne treba zadržavati ničim u nekom odnosu...ovaj je tu svojevoljno... i onda ima da guta i sve tvoje bijesne gliste, nije ona/on samo draga tvoja duša ...šta od nje ti se odjednom gnuša...
![]()
...niti ga ovaj treba modelirati i klesati po nekome svome jusu, kako njemu paše...a ovamo da bude drugačiji u odnosu prema sebi...eh, teško onda tebi...sveprisutan nazorluk tog neradog činjenja sve da ti ugodi... dok se samom sebi, vala jednog dana ne zgadi, a onda i tebi...![]()