Nevin muškarac

Slatko ćoše.....

Moderators: spacebound, Duminjo

Hannibal
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:
Has thanked: 6850 times
Been thanked: 2191 times
Status: Offline

Re: Nevin muškarac

Post by Hannibal »

HAVANA wrote: 27 Apr 2020, 23:24
Nora Ibsenova wrote: 27 Apr 2020, 23:07 Badoo ahahaha
To moj tata ima. Nafata onih baba nakih po dijaspori pa mu dodju na more.
hahahahahahahahah
🐽
Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 14651 times
Been thanked: 10163 times

Post by Julia-Klara »

Legenda :plavi
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija :djed
rocko
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 244 times
Been thanked: 156 times

Post by rocko »

MunDZi wrote: 27 Apr 2020, 21:32 Ja mislim da ga treba odrezat.
Vise nece imati tih problema.
Odraz
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 270 times
Been thanked: 268 times

Post by Odraz »

Yenna wrote: 27 Apr 2020, 23:09 Eh ako vas ovdje ne obuče kolege forumasi nigdje neće, treba neki webinar i održat do ljeta ste "in relationship" :srcee
Nekima ne pomaze ni strucni konzilij. :plavi
Odraz
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by Odraz »

MunDZi wrote: 27 Apr 2020, 22:38
exampLe wrote: 27 Apr 2020, 22:35
Sto je duze muskarac nevin vise ce sebi nabiti kompleksa, imat ce manjak samopouzdanja a i zene se bas ne pale na neiskusne.
Zasto nije slucaj kod zena?
A ko kaze da nije slucaj? Mnoge zene imaju nedostatak samopouzdanja. Ustvari svi mi cesto patimo od nedostatka samopouzdanja, neko manje neko vise i iz razlicitih razloga.
Grom
Inventar foruma
Inventar foruma
Mood:
Has thanked: 42 times
Been thanked: 23 times

Post by Grom »

Rockefeller wrote: 27 Apr 2020, 23:00 Poznavajući vas dvojcu preko foruma vi morate način razmišljanja mijenjati. Ljudi bježe od crnjaka i negative po jednoj strani.

Po drugoj strani postoji nešto što se zove socijalni krug i o tome se treba ponekad razmisliti. Neće djevojka pasti sa neba. Ona mora biti u nekom tvom socijalnom krugu pr. u društvu sa kojim izlaziš, u džamiji, u školi ili na poslu ili slično.

To da priđeš žnj djevojci na ulici to ima samo u Americi i to ako si James Bond. Dobro je da ti znaš u samom početku ko i kakva je djevojka, a to je još važnije njoj jer djevojke dobro paze s kim će leći. Ženama je bar po mom utisku/iskustvu to da ti mogu vjerovati ključ.

One žele vjerovati da ti nećeš otići pošto je prvi put povališ niti da ćeš pričati kakvo tijelo Selma ima. Ne govore, ne objašnjavaju ali sam siguran da im je to jedan od najvažnijih prioriteta prilikom donošenja odluke da li leći sa nekim ili ne.

Avanture sa mora izuzimam.

To su prve dvije stvari. Početi aktivnije upravljati svojim životom i tražiti djevojke unutar svog kruga. I raditi. Jer Mutevelija bježi od rada k'o djavo od krsta bar po pričama koje ovde priča. A ne zna da je rad zdrav.
Joj i vi nauku pravite od ovoga da ganjaš žene. Evo ja prvi ću priznati da nisam nikakav zavodnik i jebač, ali mogu opisati par situacija koje su mi se desile. Dolazi cura mi na posao redovno kao mušterija, uvijek nasmijana, hoće da priča, flertuje onako ali ne previše. Kontam ja djeluje mi dovoljno interesatno da bih je volio upoznati; i tako jedan dan dolazi, ja pružam ruku i kažem joj da se upoznamo i izgovaram svoje ime, ona reče svoje i onako pocrveni se i krenu da ide. Ja je još uvijek držim za ruku, i samo je privuko prema sebi i rekoh trebali bi izaći nekad. Unervozila se i počela smijati, ali mi reče da je udata. Ja je pustim i kažem joj izvini, ne ganjam zauzete. I to je sva priča, i dalje se srećemo, i dalje sve ok.

Druga situacija, pošalje mi jedna zahtjev i pođe lajkati objave. Znam se s njenim ocem, dobri smo, mušterija mi isto redovna. I ja nešto nisam tad ni bio zainteresovan da izlazim sa nekim. I prošlo neko vrijeme i ja se njoj jednom javim. Napišem ćao, ona odgovori isto, i ja odmah direkt da sam zainteresovan da izađemo i da se upoznamo bolje, da se družimo za početak. Možda sam je prepao, ne znam, nije mi odgovorila ništa. Sreo je par puta poslije i samo stidljivo obori pogled. Javio joj se još jednom i pitao je da je nisam preplašio što sam direktan bio, nije odgovorila, i nisam joj se više ni javljao.

Iako ovo možda nisu primjeri za pohvaliti, hoću da kažem da ne treba nauka, već onako direktno kažeš šta hoćeš i ako te odbije, jebiga onda znaš na čemu si. Nećeš gubiti vrijeme na neku koja nije zainteresovana i to je odlično. Samo treba iskren biti i reći šta hoćeš. Nemoj se zaljubiti u nju i zamišljati vas u nečemu a nisi je ni upoznao, jer kad je upoznaš može biti totalno druga osoba. Jedino još nisam ganjao te kratke vezice za seks, nije mi to baš toliko privlačno; ali i to da se desi isto bih bio direktan i rekao vidi meni treba dobar provod i seks, više ti ne mogu ponuditi, ako si i ti za isto samo za to onda odlično, ako hoćeš nešto više ja ti to ne mogu ponuditi. I kraj priče, odbije me, super znam na čemu sam.

Poenta svega, samo iskreno, nisu ni žene sve tako pune samopouzdanja kako se misli. Zato sam pisao da svoj život svaki muškarac mora uredovati prethodno sam i tek onda kad imaš samopouzdanja ide to lakše.
Yenna
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Been thanked: 2 times

Post by Yenna »

Odraz wrote: 28 Apr 2020, 06:44
Yenna wrote: 27 Apr 2020, 23:09 Eh ako vas ovdje ne obuče kolege forumasi nigdje neće, treba neki webinar i održat do ljeta ste "in relationship" :srcee
Ma nije bas tako, niste se vi mudri i iskusni javili da im date par hintova :obrve
Venera
Seksologinja
Seksologinja
Has thanked: 1306 times
Been thanked: 717 times

Post by Venera »

HAVANA wrote: 27 Apr 2020, 23:24
Nora Ibsenova wrote: 27 Apr 2020, 23:07 Badoo ahahaha
To moj tata ima. Nafata onih baba nakih po dijaspori pa mu dodju na more.
:apl

pametan, uziva kao i njegove drugarice :ok
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
Podrinjac
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 5 times

Post by Podrinjac »

exampLe wrote: 27 Apr 2020, 23:06 Ako imas dovoljno "skilla" djevojku mozes naci i preko drustvenih mreza iako, da, socijalni krug je dokazana metoda.
Nemam skilla zato i ne mogu putem drustvenih mreza. Socijalni krug su obicno muški. Djevojki vrlo vrlo rijetko. A na poslu nema djevojaka, sem dvije koje su zauzete.
Odraz
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by Odraz »

Yenna wrote: 28 Apr 2020, 07:53
Odraz wrote: 28 Apr 2020, 06:44

Ma nije bas tako, niste se vi mudri i iskusni javili da im date par hintova :obrve
Kome ista savjetovati ... :123
MrH
22 bez glave
22 bez glave
Has thanked: 1690 times
Been thanked: 1391 times

Post by MrH »

Podrinjac wrote: 28 Apr 2020, 09:27
exampLe wrote: 27 Apr 2020, 23:06 Ako imas dovoljno "skilla" djevojku mozes naci i preko drustvenih mreza iako, da, socijalni krug je dokazana metoda.
Nemam skilla zato i ne mogu putem drustvenih mreza. Socijalni krug su obicno muški. Djevojki vrlo vrlo rijetko. A na poslu nema djevojaka, sem dvije koje su zauzete.
Brt ne treba ti nikakav skill da se javis djevojci. Nije to nikakvo mudro slovo ni kvantna fizika.
Pozdravis je lijepo, das neki kompliment ako smatras da trebas dati, dodas neki lijepi pridjev ( naravno ne ono, maco, kuco, pile, jebla te beba :bua ) i eto ga voilà Image
11/11/22
Yenna
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Been thanked: 2 times

Post by Yenna »

Pahuljica, švrćo, malena, curica... :lejla
exampLe
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma
Mood:
Has thanked: 1 time

Post by exampLe »

MrH wrote: 28 Apr 2020, 10:45
Podrinjac wrote: 28 Apr 2020, 09:27

Brt ne treba ti nikakav skill da se javis djevojci. Nije to nikakvo mudro slovo ni kvantna fizika.
Pozdravis je lijepo, das neki kompliment ako smatras da trebas dati, dodas neki lijepi pridjev ( naravno ne ono, maco, kuco, pile, jebla te beba :bua ) i eto ga voilà Image
Ona se naslusa komplimenata svaki dan.
Svaka djevojka koja imalo lici na nesto ima 20 neprocitanih poruka u inboxu...mislis da ce obratit paznju na njega koji, kao i ostali daje njoj komplimente? :kafa

Pomocu komplimenata i "lijepih pridjeva" odma ce se utopit u sivilo zajedno sa ostalih 20 likova i samo ce ga iskulirat'
MrH
22 bez glave
22 bez glave

Post by MrH »

exampLe wrote: 28 Apr 2020, 11:15
MrH wrote: 28 Apr 2020, 10:45

Ona se naslusa komplimenata svaki dan.
Svaka djevojka koja imalo lici na nesto ima 20 neprocitanih poruka u inboxu...mislis da ce obratit paznju na njega koji, kao i ostali daje njoj komplimente? :kafa

Pomocu komplimenata i "lijepih pridjeva" odma ce se utopit u sivilo zajedno sa ostalih 20 likova i samo ce ga iskulirat'
Pa nece random napadati jbt. Mislim na neku ako mu se svidi ili svidja.
11/11/22
exampLe
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma
Mood:

Post by exampLe »

Dzaba, ne moze odma davat komplimente i "lijepe pridjeve"...to mozda funkcionise u Hollywoodskim filmovima, u stvarnosti bas i ne.
MrH
22 bez glave
22 bez glave

Post by MrH »

exampLe wrote: 28 Apr 2020, 11:19 Dzaba, ne moze odma davat komplimente i "lijepe pridjeve"...to mozda funkcionise u Hollywoodskim filmovima, u stvarnosti bas i ne.
Nego sta ce? Napisati e cao vidio sam te danas :mah
11/11/22
exampLe
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma
Mood:

Post by exampLe »

MrH wrote: 28 Apr 2020, 11:20
exampLe wrote: 28 Apr 2020, 11:19 Dzaba, ne moze odma davat komplimente i "lijepe pridjeve"...to mozda funkcionise u Hollywoodskim filmovima, u stvarnosti bas i ne.
Pa eto, nek se javi odma sa komplimentom pa nek' napise ovdje rezultat. :ooo
insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac
Has thanked: 3202 times
Been thanked: 10011 times

Post by insomnia »

Al fakat sta mislis koliko njih dnevno napise ljepasi
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
MrH
22 bez glave
22 bez glave

Post by MrH »

exampLe wrote: 28 Apr 2020, 11:22
MrH wrote: 28 Apr 2020, 11:20

Pa eto, nek se javi odma sa komplimentom pa nek' napise ovdje rezultat. :ooo
Zasto ne bi napisao djevojci koja mu se svidi neki kompliment? Nesto sto je primjetio na njoj npr osmijeh, oci, kosu itd itd itd
Pisem sa pretpostavkom da mu se ta svidja i da je kompliment iskren.
11/11/22
spacebound
Urednik foruma
Urednik foruma
Has thanked: 10021 times
Been thanked: 16914 times

Post by spacebound »

Jesam ja toliki garib pa se meni nisu javljali, a imala sam fejs sa 20 godina :ovaj
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Post Reply

Return to “Sex”