Ne znam, ja to gledam ako sam se ja njoj prvi javio, logično da mi se sviđa fizički, ne vidim razlog da to spominjem. A i šta ću joj davati komplimente kad ne znam ništa o njoj.Umihana wrote: 28 Apr 2020, 11:38
Postoji puno načina da to kažeš, po mogućnosti, ne u prvoj rečenici...
I simpatična puno bolje zvuči![]()
Nevin muškarac
Moderators: spacebound, Duminjo
- Grom
- Inventar foruma

- Mood:
- Has thanked: 42 times
- Been thanked: 23 times
- Status: Offline
Re: Nevin muškarac
- exampLe
- Osvježenje foruma

- Mood:
- Has thanked: 1 time
Kompliment ona mora zasluzit.
Pun joj je inbox beta muzijaka koji joj pisu cao lijepasi slatkasi cao cao mozemolseupoznat
Pun joj je inbox beta muzijaka koji joj pisu cao lijepasi slatkasi cao cao mozemolseupoznat
Meni stvarno nije problem pričati, ni pogurati razgovor, ako treba... Ali, morate se i vi muški malo potruditi...
Ponekad čak i dopisivanje s nekim je kao da vadim zub
A s nekim možeš razglabati o gluposti satima, još se i ismijati...
Ne svodi se sve na komplimente, ali ne smetaju ako iskrsnu u razgovoru
Ne svodi se sve na komplimente, ali ne smetaju ako iskrsnu u razgovoru
Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesretan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom, a zemlja obnavlja proljećem...
- MrH
- 22 bez glave

- Has thanked: 1690 times
- Been thanked: 1391 times
Jarane da nacrtam jebtito?
Ja pricam o nekoj curi koja mu se svidja u RL, ne o nekoj random curi sa drustvenih mreza.
Znaci cura koja mu se svidja i ne zna kako da krene sa mrtve tacke.
Ja pricam o nekoj curi koja mu se svidja u RL, ne o nekoj random curi sa drustvenih mreza.
11/11/22
Umihana wrote: 28 Apr 2020, 11:45 Meni stvarno nije problem pričati, ni pogurati razgovor, ako treba... Ali, morate se i vi muški malo potruditi...
Ne svodi se sve na komplimente, ali ne smetaju ako iskrsnu u razgovoru![]()
E taj s kojim možeš o svemu i svačemu, satima, danima, pretresati od životno važnih do bezveznih tema, taj je vrijedan i pažnje i truda .
Jojjj, hajd što znate šta joj je u inboxu, nego mislite da znate šta joj je i u glavi...exampLe wrote: 28 Apr 2020, 11:44 Kompliment ona mora zasluzit.
Jahhh, kažu ima i onih što se pale na mračne, neshvaćene, šutljive, teške, egocentrične, neuhvatljive tipove...
Nadam se da ćete pronaći za sebe jednu takvu
Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesretan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom, a zemlja obnavlja proljećem...
- exampLe
- Osvježenje foruma

- Mood:
Dobro ba brate stos nervozan.MrH wrote: 28 Apr 2020, 11:46 Jarane da nacrtam jebtito?
Znam ali opet nije pametna solucija da baca odma komplimente, ne znam sta tu nije jasno.
Slažem seIskra wrote: 28 Apr 2020, 11:49Umihana wrote: 28 Apr 2020, 11:45 Meni stvarno nije problem pričati, ni pogurati razgovor, ako treba... Ali, morate se i vi muški malo potruditi...
Ne svodi se sve na komplimente, ali ne smetaju ako iskrsnu u razgovoru![]()
E taj s kojim možeš o svemu i svačemu, satima, danima, pretresati od životno važnih do bezveznih tema, taj je vrijedan i pažnje i truda .
- exampLe
- Osvježenje foruma

- Mood:
Ne trazim takvu nit' mi takva treba ali dobro, neka poslusa vas savjet.Umihana wrote: 28 Apr 2020, 11:50Jojjj, hajd što znate šta joj je u inboxu, nego mislite da znate šta joj je i u glavi...exampLe wrote: 28 Apr 2020, 11:44 Kompliment ona mora zasluzit.
Jahhh, kažu ima i onih što se pale na mračne, neshvaćene, šutljive, teške, egocentrične, neuhvatljive tipove...
Nadam se da ćete pronaći za sebe jednu takvu![]()
- MrH
- 22 bez glave

Nisam Boga mi nervozan. Bas mi se sadi cvijeceexampLe wrote: 28 Apr 2020, 11:50Dobro ba brate stos nervozan.MrH wrote: 28 Apr 2020, 11:46 Jarane da nacrtam jebtito?
Znaci cura koja mu se svidja i ne zna kako da krene sa mrtve tacke.![]()
Znam ali opet nije pametna solucija da baca odma komplimente, ne znam sta tu nije jasno.![]()
11/11/22
Ko kaže da se nikada prve ne jave?almir90 wrote: 28 Apr 2020, 11:55 Pitanje je zašto se žene nikad ne bi prve javile onom koji se njima sviđa?
Ali, problem je što vas to toliko behne (ne znam jel ova riječ postoji uopšte) da se mnogi, ne svi, instant počnu kretenski ponašati...
- exampLe
- Osvježenje foruma

- Mood:
Meni se bivsa prva javila ali dobro, to se ne desava bas tako cesto kao sto se muskarci javljaju djevojkama.
- Grom
- Inventar foruma

- Mood:
- Has thanked: 42 times
- Been thanked: 23 times
Mislim da je rijetkost da se žena prva javi i da do znanja direktno muškarcu da joj se sviđa. Ne kažem da se ne dešava nikako, ali nije čest slučaj. Kako misliš kretenski, kao papak ili izgubljen i zbunjen?Umihana wrote: 28 Apr 2020, 11:58
Ko kaže da se nikada prve ne jave?
Ali, problem je što vas to toliko behne (ne znam jel ova riječ postoji uopšte) da se mnogi, ne svi, instant počnu kretenski ponašati...
- MrH
- 22 bez glave

Nije da sad nesto glumim ili valjam bombe. Boga mi dragog meni se javilo par njih.exampLe wrote: 28 Apr 2020, 11:59 Meni se bivsa prva javila ali dobro, to se ne desava bas tako cesto kao sto se muskarci javljaju djevojkama.
I kunem ti se da me jedna naljepila sto se ja njoj nisam javio.
Kaze sta ti mislis, ja cu cekati da mi se javis. Lajkam ti slike, storije, dajem znakove, a ti nista.
Zato je meni vjecno pitanje u glavi. Da li lajk znaci da ti se neko svidja ili ti se svidja fotografija od te osobe
11/11/22
- Zana
- Gospođetina

- Has thanked: 9529 times
- Been thanked: 9646 times
- Status: Online
Prava žena se javi prva ali izrežira tako da izgleda da ste se vi javili prvi 
Treba samo ić' prekoreda i govorit' "izvinjavam se"
- Zana
- Gospođetina

- Has thanked: 9529 times
- Been thanked: 9646 times
A kakve veze ima ko se prvi javio?
Treba samo ić' prekoreda i govorit' "izvinjavam se"
- Odraz
- Inventar foruma

- Has thanked: 270 times
- Been thanked: 268 times
Poredjenja radi meni dodje jedna poruka u dan-dva od nekih pedercina, privlacnim zenama sigurno stize vise.
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

- Has thanked: 2761 times
- Been thanked: 4950 times
Meni nije inbox na ig pun poruka : lijepa si
Ružnaaaa saaaaam
Ružnaaaa saaaaam
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.