Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
... da je jedna radnica u našoj firmi pozitivna na corona virus. Čekam da tačno saznam ime, pa se onda mogu i halaliti sa svima, za svaki slučaj
Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesretan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom, a zemlja obnavlja proljećem...
Umihana wrote: 28 Apr 2020, 14:07
... da je jedna radnica u našoj firmi pozitivna na corona virus. Čekam da tačno saznam ime, pa se onda mogu i halaliti sa svima, za svaki slučaj
Umihana wrote: 28 Apr 2020, 14:07
Ja sta ces
Mlada, zdrava, ima da sve bude macin kašalj.
Hehee, a još i na godišnjem
A posao baš krenuo... Mislim, nadam se da će djevojka biti ok, ne želim zvučati bezosjećajno, ali me brine šta sada?!
Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesretan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom, a zemlja obnavlja proljećem...
Ne vjerujem, ali ne mogu saznati ime, još je to svježe, plus ne radim...
Vidjeću šta će odlučiti na poslu, da li će slati radnike kući ili sl... Više mi se i ne ide na posao
A pričaju mi ljekar i sestra koji su prevozili zarazenog covidom, koji je preselio kasnije, njih uopće nisu testirali.
Ne testiraju svakog i to je ono sto mi ni nije jasno, zasto?
Poznanica nekidan dobila simptome, otisla i nisu hteli da je testiraju na covid, poslali je kuci. Tek kad joj i muz dobio simptome oboje ih testiraju, i oboje pozitivni
Umihana wrote: 28 Apr 2020, 14:19
Ne vjerujem, ali ne mogu saznati ime, još je to svježe, plus ne radim...
Vidjeću šta će odlučiti na poslu, da li će slati radnike kući ili sl... Više mi se i ne ide na posao
Ne sekiraj se unaprijed. Znaš.sama.najbolje svoje zdravstveno sta je, opće. Ako se plasis nekog komorbiditeta, ne daj Bože simptome da dobijesnodmah reaguj.
A pričaju mi ljekar i sestra koji su prevozili zarazenog covidom, koji je preselio kasnije, njih uopće nisu testirali.
Ne testiraju svakog i to je ono sto mi ni nije jasno, zasto?
Poznanica nekidan dobila simptome, otisla i nisu hteli da je testiraju na covid, poslali je kuci. Tek kad joj i muz dobio simptome oboje ih testiraju, i oboje pozitivni
A valjda slijede te WHO preporuke, da li su bili u kontaktu sa zaraženim itd. Kod nas je još gore.
Ja sam.bila sokirana izjavom Elne Pasagic, supruge preminulog dr, kad je javno rekla da niko nije došao da ih testira niti im je izdato rješenje o samoizolaciji obavznoj.
Iskra wrote: 28 Apr 2020, 14:26
Ja sam.bila sokirana izjavom Elne Pasagic, supruge preminulog dr, kad je javno rekla da niko nije došao da ih testira niti im je izdato rješenje o samoizolaciji obavznoj.
ja sam sokirana da su covjeku dali narkozu bez prethodnog vvadjenja nalaza, a to su znali i on, i njegova supruga
tako je prminuo, nakon primanja narkoze ,a mislim da nisu uradili autopsiju
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"