Soc mi je vjerovao.
MAFIJA - univerzalna tema (pitanja, prijave za igru, itd)
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 10071 times
- Been thanked: 17069 times
- Status: Online
Re: MAFIJA - univerzalna tema (pitanja, prijave za igru, itd)
Ma kakvi, nije numiz imala sanse vise ni da je dubila na glavi. A probala je 
Soc mi je vjerovao.
Soc mi je vjerovao.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 10071 times
- Been thanked: 17069 times
- Status: Online
Al ja citam i ne vjerujem, ne odustaje ona 
Al ona slika vuka u janjecoj kozi, e, to je bio najveci wtf momenat
Odvazno, nema sta.
A mogu mislit kako nam se smijala
Al ona slika vuka u janjecoj kozi, e, to je bio najveci wtf momenat
A mogu mislit kako nam se smijala
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
-
medvjed23
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 1073 times
- Been thanked: 963 times
- Status: Offline
vjerovo je i numiz, haman bezuslovno, pa je promijenio mišljenje
duminjo, na skali od 1 do 10, kolko te sokrat iznerviro?
too dark for finding my ground.. and trees.. shiver and sway..
- Salko
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
25medvjed23 wrote: 28 Apr 2020, 14:36 vjerovo je i numiz, haman bezuslovno, pa je promijenio mišljenje![]()
"ignorance is bliss"
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2787 times
- Been thanked: 8769 times
Ma po cemu je ova bolja?Socrates wrote: 28 Apr 2020, 14:26 Medo, hvala na naraciji. Jedinstveno iskustvo.![]()
Mislio sam da ne može bolja partija od one prošle, ali ova je bila bolja.
Hajd bogati nemoj.. Proslu ispo rano, ovu doso do kraja.. I samo ti je zato bolja.
Mute proslu izlevatio sve (plus sto Sam ja tebe i noru nasanko
Cak je i ona u kojoj je nora ostala kao mafijaš zadnja i opet porazena, bila bolja od ove.. Meni je ova bila bezveze.
- Duminjo
- Urednik foruma

Ma nije me on iznerviro nego ostali koji su objesili Arzu i nasjeli na njegovu teoriju.medvjed23 wrote: 28 Apr 2020, 14:36 vjerovo je i numiz, haman bezuslovno, pa je promijenio mišljenje![]()
Sad se kiti perjem a isfulo se ko Alen Škoro
- Socrates
- Forum [Bot]
- Been thanked: 5 times
Kaže on negdje u po chata "Stavicu Sokrata na foe"medvjed23 wrote: 28 Apr 2020, 14:36 vjerovo je i numiz, haman bezuslovno, pa je promijenio mišljenje![]()
. . . . . . . . .
- Socrates
- Forum [Bot]
Arzo je sam kriv za svoje vješanje. Ja nisam ful'o ni tebe ni Mračnog.Duminjo wrote: 28 Apr 2020, 14:39Ma nije me on iznerviro nego ostali koji su objesili Arzu i nasjeli na njegovu teoriju.medvjed23 wrote: 28 Apr 2020, 14:36 vjerovo je i numiz, haman bezuslovno, pa je promijenio mišljenje![]()
Arzo mi je više bio kolateralna žrtva da rascistim situaciju. Jasne sam znake ja davao da na kraju ipak više vjerujem honey nego numiz.
. . . . . . . . .
-
medvjed23
- Aktivni forumaš

al jebote, meni je sokrat bio fascinantan.. odmah na početku, kad haman niko haman ništa nije napiso, navalio, sa najvećom sigurnošću na duminja: mafija, pa mafija.. i pogodio.. a poslije, kad se igra razvila i kad se ponešto moglo znati ili bar pretpostaviti, počeo vrludati: možda je vako, možda je nako.. još kad se sa arzom zakačio, malo je falilo da padnem sa stolice..
-
medvjed23
- Aktivni forumaš

kaže sokrat: hajd ti mene, arzo, ubijedi da si ti civil..
arzo: ko si ti, bolan, da ja tebe ubjeđujem
arzo: ko si ti, bolan, da ja tebe ubjeđujem
- Socrates
- Forum [Bot]
Ja sam uvijek bio siguran u Duminja. Od prve optužbe. Kao da sam mogao vidjeti kako se preznojava pod mojim optužbama. Instinkt.
Sa Norom sam već bio u dilemi. Ona se zaletila sa Miretom i poslije morala platiti.
Ja sam bio potpuno siguran da su svi mafijaši glasali za pogubljenje Mireta.
Sa Norom sam već bio u dilemi. Ona se zaletila sa Miretom i poslije morala platiti.
Ja sam bio potpuno siguran da su svi mafijaši glasali za pogubljenje Mireta.
Last edited by Socrates on 28 Apr 2020, 14:52, edited 1 time in total.
. . . . . . . . .
- Duminjo
- Urednik foruma

Ljubi ruku Skin i ne laprdaj bezvezeSocrates wrote: 28 Apr 2020, 14:44Arzo je sam kriv za svoje vješanje. Ja nisam ful'o ni tebe ni Mračnog.Duminjo wrote: 28 Apr 2020, 14:39
Ma nije me on iznerviro nego ostali koji su objesili Arzu i nasjeli na njegovu teoriju.
Arzo mi je više bio kolateralna žrtva da rascistim situaciju. Jasne sam znake ja davao da na kraju ipak više vjerujem honey nego numiz.
Ko je god pratio proslu partiju zna zasto si navalio odmah na mene
I jos si objesio civila koji je ubo sve mafijaše dok si ti gledo odakle se vedri..
Imo si space Sa sobom i skupa ste prosli do kraja dok su drugi vise bili odsutni nego prisutni i slusali vas da vam se ne zamjere
I arzo ti je igro na pola snage. Da je htio, objesio bi te.. Al je covjek htio da civili pobijede. Inace, to je cilj igre
- Socrates
- Forum [Bot]
Ja sam Arzu objesio kad je pobjeda bila sigurna. Da se desilo ranije, pitanje je da li bih ga objesio.Duminjo wrote: 28 Apr 2020, 14:51Ljubi ruku Skin i ne laprdaj bezvezeSocrates wrote: 28 Apr 2020, 14:44
Arzo je sam kriv za svoje vješanje. Ja nisam ful'o ni tebe ni Mračnog.
Ko je god pratio proslu partiju zna zasto si navalio odmah na menekasnije si se pogubio ko Komsic u predsjednistvu.
I jos si objesio civila koji je ubo sve mafijaše dok si ti gledo odakle se vedri..
Imo si space Sa sobom i skupa ste prosli do kraja dok su drugi vise bili odsutni nego prisutni i slusali vas da vam se ne zamjere
I arzo ti je igro na pola snage. Da je htio, objesio bi te.. Al je covjek htio da civili pobijede. Inace, to je cilj igre![]()
. . . . . . . . .
- Duminjo
- Urednik foruma

Haj dobro.. Rekoh sta mislim da se ne vucemo vise.
A valjda ja, kao mafijaš, sam vidio odakle i od koga nam je prijetila najveca opasnost i ko nas je objesio. Ti si bio samo glasan i nista vise
A valjda ja, kao mafijaš, sam vidio odakle i od koga nam je prijetila najveca opasnost i ko nas je objesio. Ti si bio samo glasan i nista vise
- Socrates
- Forum [Bot]
Inače, izmedju honey i numiz, na kraju je meni bilo odlučno to da honey nije bila na Forumu kad je trico pogubljen.
Bilo mi je zao sto su je prvu nominirali i space glasala ZA, ali tada i nije bilo važno.
Bilo mi je zao sto su je prvu nominirali i space glasala ZA, ali tada i nije bilo važno.
. . . . . . . . .
-
medvjed23
- Aktivni forumaš

pa dao je i arzo doprinos, što jest, jest.. sokrat ipak nije mogao dobiti saam, što je i naglasio u toku igre..
- Duminjo
- Urednik foruma

Jesil posumnjo u space ikako? Poslije arzinog vješanja?Socrates wrote: 28 Apr 2020, 14:58 Inače, izmedju honey i numiz, na kraju je meni bilo odlučno to da honey nije bila na Forumu kad je trico pogubljen.
- Socrates
- Forum [Bot]
Duminjo wrote: 28 Apr 2020, 14:56 Haj dobro.. Rekoh sta mislim da se ne vucemo vise.
Moj Duminjo, pa što misliš da je Skin istražila tebe? Lavinu sam ja pokrenuo. Moralo je tako.
Da smo još jednog nevinog pogubili poslije Mireta izgubili bi.
. . . . . . . . .
- Skin
- Inventar foruma

- Has thanked: 2970 times
- Been thanked: 3387 times
uh huh
dobri ste lol
hvala dumi na odgovoru...nisam sve mogla dobro shvatiti, procitat cu jos jednom, u brzini sam.
ova partija je bila fantasticna, a tebi se ne svidja jer si prebrzo provaljen.
dalje ovo sto ste rekli...
ja ne mislim da je moj potez bio rizican i da je kao mogao otici tamo i ovamo...
uloga mi je bila wyatt earp a on uzima stvar u svoje ruke. "to nije stvar sudbine mi srece"
htjela sam ispostovati medu i trud oko partije.
neku drugu ulogu u drugoj igri cu drugacije, ali vjerovatno ne znatno drugacije s obzirom da ne volim igrati tako da sutim i skrivam se. poenta igre je u plasiranju price i razotkrivanju tudje price, kakvu god ulogu da imas.
kad sam dobila secernu poruku da je sokrat nevin, potrudila sam se jos vise da iskoristim ulogu i pritisnem u igri, da nabacam sto vise duma, prije nego me ubiju. problem je sto nije bilo bas saradnje i sto ste skepticni u pm
a igru kao civili smo mogli dobiti odmah, kraj je totalno uprskan.
bez obzira na to, svaka cast na izdrzljivosti
bilo je bas zanimljivo i hvala jos jednom. space je bila fenomenalna. mrachni je bip dobar kao mafija, ali numiz je level iznad...ja sam povjerovala njenoj zadnjoj odbrani! a space mi je toliko draga
a i sumnjala sam na numiz const od pocetka. bas je igrala na sve ili nista 
to je malo nesto iz moje perspektive...svi valjda pisemo iz svog ugla gledanja
a dumija sam istrazila jer sam ga provalila odmah. ja vase prepske nisam bas citala
osim ako nadjem ofiran trag.
htjela sam da gadjam nekog treceg jer je to s dumijem bilo preofirno, ali posto su tada u igri svi bili skriveni, to bi recimo bio rizik sto za svoj tim nisam htjela. tako da sam zdravorazumski igrala na siguricu, duminjo.
hvala dumi na odgovoru...nisam sve mogla dobro shvatiti, procitat cu jos jednom, u brzini sam.
ova partija je bila fantasticna, a tebi se ne svidja jer si prebrzo provaljen.
dalje ovo sto ste rekli...
ja ne mislim da je moj potez bio rizican i da je kao mogao otici tamo i ovamo...
uloga mi je bila wyatt earp a on uzima stvar u svoje ruke. "to nije stvar sudbine mi srece"
neku drugu ulogu u drugoj igri cu drugacije, ali vjerovatno ne znatno drugacije s obzirom da ne volim igrati tako da sutim i skrivam se. poenta igre je u plasiranju price i razotkrivanju tudje price, kakvu god ulogu da imas.
kad sam dobila secernu poruku da je sokrat nevin, potrudila sam se jos vise da iskoristim ulogu i pritisnem u igri, da nabacam sto vise duma, prije nego me ubiju. problem je sto nije bilo bas saradnje i sto ste skepticni u pm
bez obzira na to, svaka cast na izdrzljivosti
bilo je bas zanimljivo i hvala jos jednom. space je bila fenomenalna. mrachni je bip dobar kao mafija, ali numiz je level iznad...ja sam povjerovala njenoj zadnjoj odbrani! a space mi je toliko draga
to je malo nesto iz moje perspektive...svi valjda pisemo iz svog ugla gledanja
a dumija sam istrazila jer sam ga provalila odmah. ja vase prepske nisam bas citala
htjela sam da gadjam nekog treceg jer je to s dumijem bilo preofirno, ali posto su tada u igri svi bili skriveni, to bi recimo bio rizik sto za svoj tim nisam htjela. tako da sam zdravorazumski igrala na siguricu, duminjo.
- Socrates
- Forum [Bot]
Šta ja pišem na Forumu i sta je zaista realna sumnja su različite stvari. Na Forumu uvijek iznosim sve mogućnosti.Duminjo wrote: 28 Apr 2020, 15:01Jesil posumnjo u space ikako? Poslije arzinog vješanja?Socrates wrote: 28 Apr 2020, 14:58 Inače, izmedju honey i numiz, na kraju je meni bilo odlučno to da honey nije bila na Forumu kad je trico pogubljen.
Najveći problem mi je bio ocjeniti ucesnike koje dovoljno ne znam - honey i numiz.
Odgovor na pitanje. U space nisam posumnjao ali sam ovdje napisao i tu mogućnost da vidim reakciju. Odakle ja znam da bi honey otkrila da je doktor i prozvala space da laže?
Prvi put igram sa honey. Zbog nje mi jeste zao sto sam je optuživao.
. . . . . . . . .