E, ja bi' malo putovala kroz vrijeme...prvo do Antike...na čašicu razgovora sa tamo nekima...imam spisak,
onda do Francuske revolucije da rušim Bastilju kad već nemam s kim ove nepomenike,
pa u budućnost na godišnji i tako...
Moderator: Krokodil Behko

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Strah je bizona,jelena... wrote: 28 Apr 2020, 21:23 Aha...rahat do prvog susreta oči u oči s nakim bizonom...![]()
E, ja bi' malo putovala kroz vrijeme...prvo do Antike...na čašicu razgovora sa tamo nekima...imam spisak,
onda do Francuske revolucije da rušim Bastilju kad već nemam s kim ove nepomenike,
pa u budućnost na godišnji i tako...
E moj @medjede, ... sta ces tamo, sve to imas i ovdje. Nije bas zapad, al` sve ti je to u pet deka.medvjed23 wrote: 28 Apr 2020, 22:17 volio bih do divljeg zapada, al samo malo, na par minuta, da ne nastradam..
ja bih bio neki osrednji teoretičar marksizma i solidan pisac romana, koje bih pisao jer mi je dosadno na poslujelena... wrote: 28 Apr 2020, 22:05 Nije loša ideja, al ja bi' u studente tog doba....
'69. apsolvent nečega...pa na koncerte...od Vudstoka do Hajdučke česme - stopom.![]()

nema toga kod nas, to je kod nas haram

Ne bi stigao ni otvoriti vrata saloona, Behko bi te ukokao.medvjed23 wrote: 28 Apr 2020, 22:17 volio bih do divljeg zapada, al samo malo, na par minuta, da ne nastradam..

pripazio bih se.. kolko sam skonto, samo treba piti šta ti jalija kaže, ništa izvolijevati i to..

Jest,medvjed23 wrote: 28 Apr 2020, 23:07pripazio bih se.. kolko sam skonto, samo treba piti šta ti jalija kaže, ništa izvolijevati i to..
In December 1879, a drunk Ringo shot unarmed Louis Hancock in a Safford, Arizona saloon when Hancock refused a complimentary drink of whiskey, stating that he preferred beer.
https://en.wikipedia.org/wiki/Johnny_Ringo