I.. Prozivili svoje, nek' idu?
Sta je sa imunodepresivaca, ljudi s problemima disnih kanala, nejacoj fizickoj oklopljenosti? Da ih prepustimo "sudbini"?
Moderator: Krokodil Behko
Cekaj ako potrajeina wrote: 29 Apr 2020, 11:33 De ne budi smijesan. Dostigli smo mi i previsok kvalitet zivota i rasipanja..
A sto si ljuta.
Mister No wrote: 29 Apr 2020, 11:36A sto si ljuta.ina wrote: 29 Apr 2020, 11:25
I.. Prozivili svoje, nek' idu?
Sta je sa imunodepresivaca, ljudi s problemima disnih kanala, nejacoj fizickoj oklopljenosti? Da ih prepustimo "sudbini"?
Imam roditelje starosti preko 70 god.
Prenio sam samo statisticki podatak koji su objavili prije par dana.
Sad mi, živa bila, pojasni odakle si uopće izvukla taj zakljucak "I prozivili svoje neka idu" kao i ostatak tvog komentara.
Ajde bas me zanima ta vasa logika kojom se vodite.
Pa evo Dybala, ako je vjerovat novinarima, u 6 sedmica 4 puta pozitivan na testu.insomnia wrote: 29 Apr 2020, 11:38 Jebo majku sad opet o ovom nekakom Kawasakiju kod djece.
U regiji Pariza ih ima dvadesetak zarazenih. Jos uvijek ne mogu potvrditi da je korona okidac ali neki od njih su pozitivni
Neofirno i rolnu papira zatakni negdje da se nazire. Bit ces glavniKrokodil Behko wrote: 29 Apr 2020, 11:57 Korona shik.
Kupio sam jučer, 20 pari laćarnih rukavica s puderom. Joj sad, kad pođem u Bingo, pa me koke vide![]()
Sad kad žene počnu letat za tobom Behko ... ka'e ... Jel to onaj Behko što ima rukavice s puderomKrokodil Behko wrote: 29 Apr 2020, 11:57 Korona shik.
Kupio sam jučer, 20 pari laćarnih rukavica s puderom. Joj sad, kad pođem u Bingo, pa me koke vide![]()
a joj, pa bactrim jeste odlicna opcija , a sto su joj dali, zao mi je za tvoju punicu, nadam se da j esad bolje i da ste nabavili bactrimHAVANA wrote: 29 Apr 2020, 10:18 Punica zvala zbog upale mokracnog mjehura,neki joj antibiotik dali,haman ga i za koronu daju...Najace nesta,80 godina,srce,pritisak,bubrezi,nema sta je ne zeza...Popila i fljus.Pala,jos glavom opalila.Nije dobra nikako ima 15 dana.Zvala,kaze druga pa ko vam je to dao,ne dolazite!!! Trebali ste bactrim il tako nesta,ko biva to je za nju...Sad mi jaran kaze drot ga zaustavio hoce kaznu da mu napise zbog maske sto ne nosi,sam u autu...Ludilo stare mi.Posvadjo se kaze umalo me ne uhapsise.Pucaju ljudi lagano...
Evo ja samo zamisljajuci tebe pocinjem se pomalo zaljubljivat u te.Krokodil Behko wrote: 29 Apr 2020, 11:57 Korona shik.
ja se pitam koja je svrha nosenje maske u autuVenera wrote: 29 Apr 2020, 15:03a joj, pa bactrim jeste odlicna opcija , a sto su joj dali, zao mi je za tvoju punicu, nadam se da j esad bolje i da ste nabavili bactrimHAVANA wrote: 29 Apr 2020, 10:18 Punica zvala zbog upale mokracnog mjehura,neki joj antibiotik dali,haman ga i za koronu daju...Najace nesta,80 godina,srce,pritisak,bubrezi,nema sta je ne zeza...Popila i fljus.Pala,jos glavom opalila.Nije dobra nikako ima 15 dana.Zvala,kaze druga pa ko vam je to dao,ne dolazite!!! Trebali ste bactrim il tako nesta,ko biva to je za nju...Sad mi jaran kaze drot ga zaustavio hoce kaznu da mu napise zbog maske sto ne nosi,sam u autu...Ludilo stare mi.Posvadjo se kaze umalo me ne uhapsise.Pucaju ljudi lagano...![]()
nosenje maske u autu je totlani idotizam![]()
poceli trajvani vozati od poendeljka, vidjeh sa balkona![]()
danas je Vilsonovo natrpano penzonerima![]()
nek' narod prodise, tako su mi simpaticni
![]()
nema jeBeni_dvosekundas wrote: 29 Apr 2020, 15:21ja se pitam koja je svrha nosenje maske u autuVenera wrote: 29 Apr 2020, 15:03
a joj, pa bactrim jeste odlicna opcija , a sto su joj dali, zao mi je za tvoju punicu, nadam se da j esad bolje i da ste nabavili bactrim![]()
nosenje maske u autu je totlani idotizam![]()
poceli trajvani vozati od poendeljka, vidjeh sa balkona![]()
danas je Vilsonovo natrpano penzonerima![]()
nek' narod prodise, tako su mi simpaticni
![]()
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests