Srecom od tebe recepte ne uzimam.Nora Ibsenova wrote: 29 Apr 2020, 18:42Nije, nego.. Obično slatko mlijeko, ono dulce de lece, i jos nesta.
Cuj dulce de lece (che cazzo é) i jos nesta.

Bjezi Nuro@ mjeri kuglagere.

Srecom od tebe recepte ne uzimam.Nora Ibsenova wrote: 29 Apr 2020, 18:42Nije, nego.. Obično slatko mlijeko, ono dulce de lece, i jos nesta.
Pa 'ta ja znam, nisam ga ja pravila nego probalaMirelam wrote: 29 Apr 2020, 18:45Srecom od tebe recepte ne uzimam.Nora Ibsenova wrote: 29 Apr 2020, 18:42
Nije, nego.. Obično slatko mlijeko, ono dulce de lece, i jos nesta.
Cuj dulce de lece (che cazzo é) i jos nesta.![]()
Bjezi Nuro@ mjeri kuglagere.![]()
Ma reci patispanja, sta zajebajes.Nora Ibsenova wrote: 29 Apr 2020, 18:48Pa 'ta ja znam, nisam ga ja pravila nego probalaMirelam wrote: 29 Apr 2020, 18:45
Srecom od tebe recepte ne uzimam.
Cuj dulce de lece (che cazzo é) i jos nesta.![]()
Bjezi Nuro@ mjeri kuglagere.![]()
Meščini da je albansko.
https://recepttura.com/tri-lece-tres-leches/
![]()
Nema oraha, badema, ljesnika,sta probati, bjezba.
Taj požar i zemljotres su ga i uhakalimedvjed23 wrote: 29 Apr 2020, 19:00 nemojte tako; izdržo je arzo i gore.. ili bar približno loše.. ono jednom kad su mu se sastavili požar i zemljotres, a vilenjaci mu ukrali laptop, izgrebali auto i rasuli šećer po kući..
Oj sta uradi od engleskog, nit je normalan, nit je Vukov
pa hajd moj nik i nekakomedvjed23 wrote: 30 Apr 2020, 13:15 ne mogu ja velike partije igrati
imam ideju, zapravo, posudio sam od neleta ideju za malu, al nisam siguran umijem li je realizovati.. tema pjesnička i svi (i narator i igrači) sve (osim glasanja) pišu u rimama.. meni fristajl nije jača strana, pa ne znam mogu li voditi takvu igru, al volio bih igrati..
a najgore od svega sto nam je to preslo u naviku pa smo i mi koji smo pobjedili pisali u rimama nekoliko dana poslije, dok nismo dojadili i Bogu i narodumedvjed23 wrote: 30 Apr 2020, 13:21 zadnji put kad smo igrali takvu igru, poražena ekipa je morala jednu sedmicu forumati u rimama.. mnoge su oči te sedmice krvarile..
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests