Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Hannibal wrote: 01 May 2020, 01:22
mene hoce da biju jer jedini u kuci ne postim. kontam da kazem starom nisi ni ti do prije neku godinu, al necu, prebice me
Kad bih ti mogao reci, rekao bih ti da svakom kazes da je svakom njemu samo njegovo, tako je i tebi samo tvoje,
ja nemam problema stim... i ne znam sta nosam dok mi ne izvade kad se krene svacije vaditi i sto znam i sto ne znam
mene hoce da biju jer jedini u kuci ne postim. kontam da kazem starom nisi ni ti do prije neku godinu, al necu, prebice me
Kad bih ti mogao reci, rekao bih ti da svakom kazes da je svakom njemu samo njegovo, tako je i tebi samo tvoje,
ja nemam problema stim... i ne znam sta nosam dok mi ne izvade kad se krene svacije vaditi i sto znam i sto ne znam
bas tako brt. najvise cijenim vjernike koji vjeruju za sebe i ne pametuju mi puno haha
Ja baš i ne volim slušati ilahije, ima ih par da mi se sviđaju, ostale... onako... Vjerovatno zato što ih vidim samo kao novi muzički žanr, a to sam davno odabrala...
Ali, zato kada čujem Alafasija
Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesretan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom, a zemlja obnavlja proljećem...
Ja bih te mogo prebiti tamo negdje u podne kad mi naumpadne kafa , sad mi svejedno
rethna wrote: 01 May 2020, 03:08
Znate vec kako ide, vode u zadnji tren, dva bokala.
Znamo
Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesretan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom, a zemlja obnavlja proljećem...
Ja bih te mogo prebiti tamo negdje u podne kad mi naumpadne kafa , sad mi svejedno