insomnia wrote: 01 May 2020, 13:51 Kazu bgm da ih ima od 3-17 godina. Nije samo slucaj sa Fr i Englezi su jos prije prijavili slucajeve

Eto, totalno neuobičajeno. A posljedice mogu biti baš velike. E nek nam.je Allah na pomoći

Moderator: Krokodil Behko
insomnia wrote: 01 May 2020, 13:51 Kazu bgm da ih ima od 3-17 godina. Nije samo slucaj sa Fr i Englezi su jos prije prijavili slucajeve
...ma dobro ako ih vani ne nose svi, ne nosimo ni mi ovdje, ali rastojanje je bitno i ne vise od dvoje skupa...jbt. ja se tjesim i ako dobijem taj virus, bar neku sansu imam da cu prezivjeti, zbog naseg zdravstva, a sta cete vi dole? ...samo moliti boga da im ne dodjete u rukeYenna wrote: 01 May 2020, 13:56 Distanca se poštuje samo gdje se mora, gdje stoji čiko na ulazu i ruži.
Po gradu ne.
Svi nose maske...al mašu s njima u rukama![]()
Kako ne na*ebat sa ovakvim mozgovimaVeca wrote: 01 May 2020, 13:55spacebound wrote: 01 May 2020, 13:53
Ovo sve manje pije vode. Vidim kad odem u grad. Nista maske, nista rukavice ,nista distanca. Ljudi se ponasaju skroz nonsalantno i neodgovorno. A u Doboju se zakuhalo. 9 med. sestra sa internog odjeljenja pozitivno. Sad kad krene
I jos citam sinoc na fb komentare, ljudi su toliko glupi to je da se smrznes...
...vi cete dole stvarno nayebat...ne mogu da skontam taj narod!
![]()
je je stavim u dzepYenna wrote: 01 May 2020, 13:56 Distanca se poštuje samo gdje se mora, gdje stoji čiko na ulazu i ruži.
Po gradu ne.
Svi nose maske...al mašu s njima u rukama![]()
Pa tako otprilike, na 10 idiotluka bude jedan normalan komentar.Mister No wrote: 01 May 2020, 14:08 Jedino pametan komentar je ovaj u kome se pita da li su testovi pouzdani?
A Kinezi odbijaju da istraga počne kako je virus nastao... Ja sam od početka sumnjala da je virus napravljen..i da nije nastao prirodnim putem... i da sve ovo nije slučajno . Neka nam je Bog na pomoći ..MunDZi wrote: 01 May 2020, 13:02 Trump kaze da je vidio dokaze da je virus nastao u kineskoj laboratoriji.
Ali nije dao nikakve druge detalje.
Exactly,Socrates wrote: 01 May 2020, 16:28 Nije najveći problem ako su ga Kinezi "proizveli". Pretpostavljam da se mnogi "igraju" sa poznatim virusima u laboratorijskim uslovima.
Tako se poboljšava spremnost za borbu protiv novih virusa, tako se modifikuju vakcine, itd.
Veći je problem što su lagali kad im je "pobjegao" iz laboratorije, ako je istina da su ga proizveli. Umjesto da se pomire sa dvije-tri diplomatske packe, obavijeste svijet na vrijeme, oni su se izgleda uspanicili. I ode sve u pm.
Dobro onaj novinar reče, ovo je kineski Chernobil.
Nama ovdje nije toliko lose dajenam drzava 1200 na svake dvije hefte ako si izgubio posoFuddo wrote: 01 May 2020, 16:23 Klasicnii bio warfare.
Ko iz filmova.
Potrovali nas, satrli ekonomije, ko zna sta im je sljedeci korak.
Invazija?
Kazem ja, pravi huni.
Ejs,Mohr wrote: 01 May 2020, 16:33 Postoji u svakom živom insanu, pri svakoj prehladi. Narocito vakcinisanom (u skorije vrijeme). To samo 'nako, uzgred, a sad vi nastav'te dalje...
Mohr wrote: 01 May 2020, 16:33 Postoji u svakom živom insanu, pri svakoj prehladi. Narocito vakcinisanom (u skorije vrijeme). To samo 'nako, uzgred, a sad vi nastav'te dalje...
WHO kaze da virus nije napravio covjek.Čupava wrote: 01 May 2020, 15:24A Kinezi odbijaju da istraga počne kako je virus nastao... Ja sam od početka sumnjala da je virus napravljen..i da nije nastao prirodnim putem... i da sve ovo nije slučajno . Neka nam je Bog na pomoći ..MunDZi wrote: 01 May 2020, 13:02 Trump kaze da je vidio dokaze da je virus nastao u kineskoj laboratoriji.
Ali nije dao nikakve druge detalje.
A što ne bi? Deder ti, samo ka'i...Krokodil Behko wrote: 01 May 2020, 18:13Mohr wrote: 01 May 2020, 16:33 Postoji u svakom živom insanu, pri svakoj prehladi. Narocito vakcinisanom (u skorije vrijeme). To samo 'nako, uzgred, a sad vi nastav'te dalje...
Džesi marksista
Pošto te nema dugo, neću ti odmah replicirati![]()
Users browsing this forum: No registered users and 14 guests