spacebound wrote: 03 May 2020, 08:39
Duminjo wrote: 02 May 2020, 23:04
Eh evo ga Transporter

Halo bona

Ne moze tako, sta je bilo na kraju
Haos brate.
Gara zatvorila plavusu, svezala za stolicu i istukla je ko vola u kupusu. Naletila maceha od plavuse, gara je ubila. Onda gara svezala plavusu i objesila za luster. Došo levat i poceli se oni raspravljati. Gdje je plavuša, gdje je plavuša a ona, vragolan, dira se po nogama i kaze "pogresno pitanje, trebas pitati gdje sam ja"

.. Kad odjednom, levatu kanu krv na celo. On pogleda prema gore, kad plavuša visi na lusteru

skine je Sa lustera, gara brze bolje u sobu po pistolj i tu se podju ganjat. Oni bjeze

a gara ih trazi sa pistoljem da ih pokoka..

Stigne ih gara jer je plavuša klecala

I htjela je gara ubiti nju jer kaze da im je zasmetala a njega je htjela da je pazi i cuva.. Medjutim, levat se postavi ispred plavuse ili je gara promašila. Uglavnom, metak zavrsi na njegovom lijevom ramenu..
Joj vidi levata a gledaj njih dvije.. Boze, kako?

I dok se to izdesavalo na foru se pojavi neki treci mali i zajebe garu. Plavušica se trzne, nadje neku oštru motku i napadne garu

Plavuša zbola garu motkom u stomak

U medjuvremenu, dolazi i policija i hitna.. Levat se brzo oporavlja a garu unose u kola hitne pomoci na nosilima.
Tokom filma, gara je htjela samo da plavušan bude uz nju i da je pazi (imala je neki poremecaj zbog kojeg je morala imati uvijek nekoga takvog uz nju)
U kolima hitne pomoci, gara pri svjesti i neki mladji doktor
Gara: hoces li biti uz mene i paziti me?
Doktor: hocu, bicu tu i pazicu na tebe.
Gara: obecavas?
Doktor: obecavam...
KRAJ