Hajd sad da se covjek odluci
Kontra je zlato jedno
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Poslušaj i ne darači.
Nik kaže da je kontaš.

Ina
E vala isti savjet sam dobila od gazdarice koja je prof frizeraina wrote: 03 May 2020, 13:27 Tu je najbolje ne razmisljati previse i slusati ostale.
Dosta ljudi konta kako je zensko nezenstveno bez duge kose (sto nije istina za mene primjer).
Ako ti naidje jaka zelja, sisaj. Porast' ce. Nije zlato.
U suprotnom drzi kako jeste.

U tome je problem,nisam sigurna bas iz razloga sto se bojim sta ako mi ne bude stajalo,sta ako se pokajem a vec sam osjekla kosu.Sad kako jeste ovo vrijeme da doista imamo vremena za sebe bez neke zurbe obaveza itd.Julia-Klara wrote: 03 May 2020, 13:43 Lanci, znas da sam imala do dupeta kosu, i kad sam bila sigurna da je vise ne mogu gledat - makaze.
Dokle god nisi sigurna ne rezi je, to ti je moj savjet.
Ja ponekad pozelim imati dugu, ali kad se sjetim susenja po dva sata, njege, zaHebancija - no thanks!
Plus, bolje i vise seksi se osjecam sa kratkom![]()

Necu viseina wrote: 03 May 2020, 13:58 Vallahi drzi kako jeste i ne gnjavi nas vise.![]()
![]()
Lanci ovo nisam ja, nego nedostatak nikotina..![]()
Da vidimo
Lanci wrote: 03 May 2020, 13:35InaIskra wrote: 03 May 2020, 13:21
Ja se ne kladim, ali sam.skoro sigurna da si u pravu.
Znam.po sebi, odlucna sam.sve dok.ne sjedem frizerki na stolicu.kao da vidis
![]()
Iskra ja sto se tice mene i moje kose toliko sam neodlucna,vecinom imam dugu.Ali dok sam imala nesto malo krace uh da mi je sto duza itd ali kad naraste,patim za kratkom frizurom![]()
Vec sam napisala negdje,da doista utjece na nas ovo stanjeNora Ibsenova wrote: 03 May 2020, 14:02 Ako ti kosa nije oštećena, i ako se tebi sviđa takva kakva jeste, ako ti lijepo stoji i ako ti nije mrsko da je uređuješ, onda stvarno ne kontam što hoćeš da se šišaš osim ako te nije uhvatio neki šandrprc zbog ove korone i dosade i izolacije.

Sačekaj ti da se život vrati u normalu pa onda vidi hoće li ti ostat ista želja.Lanci wrote: 03 May 2020, 14:06Vec sam napisala negdje,da doista utjece na nas ovo stanjeNora Ibsenova wrote: 03 May 2020, 14:02 Ako ti kosa nije oštećena, i ako se tebi sviđa takva kakva jeste, ako ti lijepo stoji i ako ti nije mrsko da je uređuješ, onda stvarno ne kontam što hoćeš da se šišaš osim ako te nije uhvatio neki šandrprc zbog ove korone i dosade i izolacije.![]()
Kao sto vidis i na mene,dodje to tako da pozelis neku promjenu na sebi![]()
Ali svakako vam hvala svima na svim savjetima idejama itd![]()