Ma i gore od fizikanera.

Moderator: VIP
Eto ti sad marks engels kinaMirelam wrote: 03 May 2020, 22:43 A jebo me svak te necu poluditi. Danas 55 dana karantina, javljaju mi veceras, nastavljamo raditi in remoto do daljnjeg.![]()
Ma sjetio se onog dogadjaja sa Fuddom od prosle godine.
romeo, drz se tradicije...shta si se pred'o ko talijan
Pa sta je, ja sam vam sve fino shalovao, a vi bili na mjesalici.Mirelam wrote: 04 May 2020, 00:39Ma ja a kod tebe fini poso gospodski. Ne moze svako ni tesar biti.Pape wrote: 04 May 2020, 00:36
Ma sjetio se onog dogadjaja sa Fuddom od prosle godine.
Kad ti on kaze, ... "Jah ljepote, ... sunce, pjesak, voda", a ti njemu, ... "De ne seri Fuddo, ... ubacuj to u mjeshalicu".
![]()
![]()
Mirelam wrote: 04 May 2020, 00:41 O evo nam dotura. Nego mogu li kakvog termina kod tebe dobiti? Nece ovo na dobro.![]()
Pa jest tako, ko nam je kriv kad skole nismo učili. Govorili jebo fiziku a sad fizika jebe nas. Bjezi odoh spavat, sutra opet cimentu na ledja i nosaj.
Safete, skloni se ti od tog balkona, to ce trehnit odozgo.Pape wrote: 04 May 2020, 00:58 Nek`si mu rek`o hecime. Evo Julijine avlije, balkona i statue.
Meni su rekli, ako je milujes po ruci, zaljubit ces se uskoro. Ja ju milov`o i nikad se poslije ne zaljubih.![]()
Al` zato, nikad tvrdju siku nisam imao u ruci.![]()
![]()
Pape wrote: 04 May 2020, 00:58 Nek`si mu rek`o hecime. Evo Julijine avlije, balkona i statue.
Meni su rekli, ako je milujes po ruci, zaljubit ces se uskoro. Ja ju milov`o i nikad se poslije ne zaljubih.![]()
![]()
Eeeeeeee, drug moj, ... znas ti dobro gdje sam bio tanak. Jesam, zacopan bio k`o derle.shark-attack wrote: 04 May 2020, 01:11Pape wrote: 04 May 2020, 00:58 Nek`si mu rek`o hecime. Evo Julijine avlije, balkona i statue.
![]()
a onda si otkrio sve cari "bibera"
a kako si "smrtno' bio zaljubljen u nastavnicu biologije( melihu) i dobacivanja ispred koshpicarnice na Bistriku
hint# safija
eeee
Pih, ja mislila pandoraYenna wrote: 05 May 2020, 00:27Na slici nije, samo srebrene narukvice, al imam i narukvicu i ogrlicu pandora odavno al mi dojadi pa mjenjam.
Narukvice su mi opsesija imam preko 80 kom![]()
Hhahaha...
Users browsing this forum: kikilika and 45 guests