Socrates wrote: 24 Feb 2020, 00:17
Duminjo wrote: 24 Feb 2020, 00:07
Sto ga socrat ocrni a Bio coek političar ko i 99% ovih Sa balkana. Gledo svoju guzicu
O njemu imamo posebnu temu da mu se divi ovaj forumski proleterijat koji piše ove budalaštine kao grunf.
A što ti misliš da je to tako?
Napisah kilometar i kliknem na "back".. Ode sve u tri lijepe bozije strine
Elem, u najkracim crtama
- Jugoslavija nije trebala ni postojati jer je nastala, sa jedne strane, iz straha, a sa druge, zbog gladnih ociju i željom za lijepim jadranom + ono svi srbi i jednoj drzavi.
- slabljenje Jugoslovenstva (jer vise nije mogo držati hrvate pod cizmom) i sve vise jacanje republika dalo je Titu jasno Do znanja kako ce se ista raspasti. Znao i Ostavio taj raspad drugu u amanet. Krajem 70-ih je trebao sam to zavrsiti kad je vec, cini mi se 71-ve napravio gresku i vidio cemu sve ide.
- odnos prema Bosni.. Ni kilometra autoputa nije napravio i jebali ga Muslimani. Tako su nas i cetnici zvali.
- vanjska Politika nula. Budala je znala kako je za državu bolje biti Sa amerima i evropom. On se kurcio Sa nesvrstanima. Samo on zna iz kojih razloga. Glumio mangupa, sta li.
Imam neki utisak, necu reci kako znam da je tako, da je taj sistem gurao glave obicnom narodu u zemlju. Guzio ga odozgor i ubjedjivo ih kako im je tako dobro, najbolje. Mnogi jos nisu izronuli..