Yenna wrote: 05 May 2020, 10:31 Opa samo ostro...![]()
Eto ti rodjendan šefe.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/hirurg- ... ook+status
A mozda je mislio da ce ga status oklopiti u nedodirljivost..

Moderator: Krokodil Behko
Yenna wrote: 05 May 2020, 10:31 Opa samo ostro...![]()
Eto ti rodjendan šefe.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/hirurg- ... ook+status
Intrahospitalne infekcije, one koje se sire u bolnici.Krokodil Behko wrote: 05 May 2020, 09:37Epidemiološka situacija u Doboju je pod kontrolom, nakon što je povećan broj pacijenata pozitivnih na virus, a na internom odjeljenju dobojske bolnice došlo do inter-hospitalne infekcije
Šta znači inter-hospitalno?
Razumio sam da su se dvije bolnice pojebale.
spacebound wrote: 05 May 2020, 10:59Intrahospitalne infekcije, one koje se sire u bolnici.Krokodil Behko wrote: 05 May 2020, 09:37
Greska u kucanju ili sta li. Nikad cula. Evo isla da guglam, ni google to ne izbacuje
Slažem se.Iskra wrote: 05 May 2020, 11:01 Nije mi ga ni sekunde žao, jedan ljekar treba biti pozitivan primjer a ne pokazivati koliko uopće ne mari za zdravlje pacijenata, koje na ovaj način potencijalno ugrožava. I prof Fejzic me razočarao.
Yenna wrote: 05 May 2020, 11:21Slažem se.Iskra wrote: 05 May 2020, 11:01 Nije mi ga ni sekunde žao, jedan ljekar treba biti pozitivan primjer a ne pokazivati koliko uopće ne mari za zdravlje pacijenata, koje na ovaj način potencijalno ugrožava. I prof Fejzic me razočarao.
I Fejzić je smijenjen.
I ova Sladja pametnica snimala storyje za IG, sad je svi razapinju i kunu...![]()
Novinarska posla, ili kad obave tečaj neki, pa su haman doktoriIskra wrote: 05 May 2020, 09:44Krokodil Behko wrote: 05 May 2020, 09:37
Možda je trebalo.pisati intrahospitalna infekcija, tj infekcija unutar bolnice
Pa mozda bas zatoIskra wrote: 05 May 2020, 11:23Yenna wrote: 05 May 2020, 11:21
Slažem se.
I Fejzić je smijenjen.
I ova Sladja pametnica snimala storyje za IG, sad je svi razapinju i kunu...![]()
Stručnjak jeeeee, znači odličan...imala sam.ga priliku slušati, vrelo znanja je čovjek, ali me baš razočarao ovakvim ponašanjem, ako ili zna o koronavirusima, on zna...I šta? Ništa.
A dotična je vrlo lucidna, vidi se iz prilozenog.![]()
insomnia wrote: 05 May 2020, 12:50Pa mozda bas zatoIskra wrote: 05 May 2020, 11:23
Stručnjak jeeeee, znači odličan...imala sam.ga priliku slušati, vrelo znanja je čovjek, ali me baš razočarao ovakvim ponašanjem, ako ili zna o koronavirusima, on zna...I šta? Ništa.
A dotična je vrlo lucidna, vidi se iz prilozenog.![]()
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests