Realan osvrt je da su sve republike, koje su za Titinog vakta bile unutar Juge, KONAČNO dobile svoju slobodu, ali po kojoj cijeni. Da ti ''elita'' koja se potpisati čestito nezna krčmi jer im se može, troše i kapom i šakom a sve na račun kredita koje će vraćati radnici. Pri tome radnik nema ama baš nikakva prava, ima samo pravo da šuti ili tutanj na biro, ima ko će raditi.Mukelefa wrote: 05 May 2020, 14:42 Ovdje samo iz krajnosti u krajnost.
Ili moras biti idolopoklonik.
Ili moras biti mrzitelj.
Nedaj boze imati neki realan osvrt.![]()
Vala ste dosadni i jedni i drugi.
Najcrnja realnost je da MI (kad kažem MI mislim na sve narode i narodnosti na prostoru Balkana) nismo za demokratije, nama treba čvrsta ruka, da te klepi po ušima čim nešto zgrešiš i sve super.
Ovo sad sve go patriota, ubiše se od štićenja svojih naroda, a što HAVANA kaže djecu, bolesne i nemoćne liječimo SMS porukama halooo ...
Zaduženja .... ovi naši ''delegati'' nemaju pravo da ZUCNU oko Titinog zaduživanja, jer su rezultati Titinih kreditnih zaduženja vidljivi i 4 decenije nakon njegove smrti, i svima dobro bilo. Zavrt'o je i Tito, nije ni on cvjećka bio, ali ima jedna kvaka .... kad radnik ima platu 2 milje dojč maraka, jebe mu se koliko će Tito zavrnut.
Nije se pretjerivalo ali imalo se dovoljno .... A ovi sad da mogu uveli bi doživotno vanredno stanje, kako bi mogli pišat po sirotinji, zaduživat se na račun imovine koju još nisu raskrčmili. Pa oni za života svojih nemogu okrečiti ono što je Tito napravio od tih FAMOZNIH zaduženja..... Dužni smo i Bogu i narodu a u zadnjih 20 godina smo napravili koliko, 3 metra autoputa .... I što je najžalosnije boli njih dupe, te kredite će vraćati moji praunuci (ako ih budem imao) a oni otpucaju svoj mandat, nadolme se fino i tutanj ..... nikom ništa....
Sve bih ja to, ne na Goli otok, ja bih njima kupio vas čitav Jadranski arhipelag, i uvozio bi im kamen iz Egipta, nek tucaju mamu im j.... prokletu onu .....