Jest vala .... sve si u pravuMukelefa wrote: 05 May 2020, 15:43 Kad neko stavi red smajlija to je prvi znak da gubi argumente i da tone.

Moderator: Krokodil Behko
Jest vala .... sve si u pravuMukelefa wrote: 05 May 2020, 15:43 Kad neko stavi red smajlija to je prvi znak da gubi argumente i da tone.
Pa velicate njegov minuli rad. To jest Jugoslaviju.
To je zbog turizma.
Ne velicam ja nista nego vi serete, haman vam je on kriv i za los rod psenice.Sto rece doktor,cim ga svi ovi negativni ne vole,dobar ba pravo.Socrates wrote: 05 May 2020, 15:45Pa velicate njegov minuli rad. To jest Jugoslaviju.HAVANA wrote: 05 May 2020, 15:40
Sto ce mi biti zao? Naravno da nije.Kakve to veze ima sa mrtvim titom?
Jugoslavija nas je napala. Sve ono što ste vi uzalud stvarali sa dobrom dozom supljiranja o bratstvu i jedinstvu nas je napalo.
Milošević je prije napada na Bosnu pričao i bratstvu i jedinstvu.
A sad mogu?spacebound wrote: 05 May 2020, 15:46 A i to sto niste mogli bit bosanci u Bosni vam isto nije smetalo?
Sto ne bi mogaoHAVANA wrote: 05 May 2020, 15:48A sad mogu?spacebound wrote: 05 May 2020, 15:46 A i to sto niste mogli bit bosanci u Bosni vam isto nije smetalo?
Ja sam od 1979 Bosanac i Hercegovac, a to sam i danas, iako sam na zadnjem popisu registrovan kao OSTALI, jer avaj, ima srbin, hrvat, bošnjak (to ovi fol konstitutivni) i ostali ..... naravno da ću biti ostali .... jer moja BIH je od Une do Drine i od mora do Save .... ne jbm ni entitete ni kantone ....spacebound wrote: 05 May 2020, 15:46 A i to sto niste mogli bit bosanci u Bosni vam isto nije smetalo?
tada su za tvoju informaciju spejso bili srbi, hrvati, muslimani, jugosloveni i neopredjeljeni .... a nismo se morali izjašnjavati .... i dan danas, kad je neko iz bosne, bez obzira bio srbin, hrvat ili musliman ..... on je Bosanacspacebound wrote: 05 May 2020, 15:50Sto ne bi mogaoJa jesam.
I de da ne odgovaramo na pitanja pitanjima.
Da li vam je bilo u redu da se izjasnjavate kao Srbi ili Hrvati usred Bosne jer Bosancima niste mogli?
moram odgovoriti pitanjem...spacebound wrote: 05 May 2020, 15:50Sto ne bi mogaoJa jesam.
Da li vam je bilo u redu da se izjasnjavate kao Srbi ili Hrvati usred Bosne jer Bosancima niste mogli?
Naravno da bi bilo. O čemu ti pričaš? Česi i Slovaci nisu imali teritorijalnih problema. Samo ime države i način kako su se razisli ti to kaže.shark-attack wrote: 05 May 2020, 15:48 Raspala se i Cehoslovacka, ali nije bilo rata.
Pitao sam: da li bi bilo rata (onakav kakv je bio da je Tito bio ziv)?
Moze slika to gdje se izjasnis kao bosanac? Fala.spacebound wrote: 05 May 2020, 15:50Sto ne bi mogaoJa jesam.
Ja sam se na popisu izjasnila Bosankom, po vjeroispovjesti muslimanka.Salko_dvominutaš wrote: 05 May 2020, 15:53moram odgovoriti pitanjem...spacebound wrote: 05 May 2020, 15:50
Sto ne bi mogaoJa jesam.
jel se sada mogu izjasniti u sred Bosne Bosancem?
dakle ništa se nije promjenilo, samo ovi su 500 puta gori....
Vidimo šta su nam donijeli Bošnjaci, krenimo od banalnosti svježih.. ventilatori, registratori i pišanje po sirotinji...
Tacno, ... u Cehoslovackoj nije bilo rata. Cesi i Slovaci se bas i ne podnose, ali su puno pametniji od nasih plemena.shark-attack wrote: 05 May 2020, 15:48 Raspala se i Cehoslovacka, ali nije bilo rata.
Pitao sam: da li bi bilo rata (onakav kakv je bio da je Tito bio ziv)?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest