Kako provodite vrijeme s partnerom
Moderator: spacebound
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8075 times
- Been thanked: 19098 times
- Status: Offline
Kako provodite vrijeme s partnerom
Sta volite da radite sa svojim partnerom? Da li najvise volite kada se ušuškate u krevet i zajedno gledate neki film ili vam je interesantije da odete na neko mjesto koje je onako na nivou, dobar restoran, klub itd. idete li često u kafiće ili šetate. izlazite li češće samo vas dvoje ili s društvom
Re: Kako provodite vrijeme s partnerom
Sve od nabrojenoga je u igri i često smo zajedno :hdjfjnd
Najzaslužniji za slobodu naše zemlje su danas bez posla, gladni i žedni!
https://www.youtube.com/watch?v=vG8cSBpqHSM
https://www.youtube.com/watch?v=vG8cSBpqHSM
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9889 times
- Been thanked: 11699 times
kako kad.. kako s kim..
Vise sam sklon mirnijim mjestima nego tim elitnim..
Oko toga,nekako me proslo..
A sto se tice kucnih razonoda.. pa boze moj!
Ja sam mastovit momak.. Svega.. :huhh
Vise sam sklon mirnijim mjestima nego tim elitnim..
Oko toga,nekako me proslo..
A sto se tice kucnih razonoda.. pa boze moj!
Ja sam mastovit momak.. Svega.. :huhh
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8075 times
- Been thanked: 19098 times
- Sanjarko
- Aktivni forumaš

- Been thanked: 1 time
sve od nabrojanog mi je ok...
mada mi se najvise dopada setnja pa onda doma kavica i pogledati neki filmic a uz to se maziti...
mada mi se najvise dopada setnja pa onda doma kavica i pogledati neki filmic a uz to se maziti...
Ne gledamo crte sa dlana netko zivi zivot a netko ga sanja
- lisko
- Osvježenje foruma

- Has thanked: 17 times
- Been thanked: 11 times
Sanjarko wrote:sve od nabrojanog mi je ok...

- Sanjarko
- Aktivni forumaš

hvala lisko nemas pojma kako sam sretna da ti se dopao bar jedan moj post 
- lisko
- Osvježenje foruma

- Has thanked: 17 times
- Been thanked: 11 times
pa normalno da se dopada i ja to isto volim kada je ok super pa sta mislis da sam ja to sadaaaaaaaSanjarko wrote:hvala lisko nemas pojma kako sam sretna da ti se dopao bar jedan moj post
i ja volim da smo blizu jedno uz drugo i maziti se njezno puno sve da je eeee

- merylin
- Aktivni forumaš

- Been thanked: 9 times
Ja baš i ne volim sjediti u kući i buljiti u tv kad sam s dragim.Maja wrote:Sta volite da radite sa svojim partnerom? Da li najvise volite kada se ušuškate u krevet i zajedno gledate neki film ili vam je interesantije da odete na neko mjesto koje je onako na nivou, dobar restoran, klub itd. idete li često u kafiće ili šetate. izlazite li češće samo vas dvoje ili s društvom
Uživam u dugim šetnjama,nas dvoje sami,bez drugova i drugarica
Ne viđamo se svaki dan,pa mi je svaka minuta dragocjena.
A gdje izlazimo,zavisi od situacije i kako smo raspoloženi...nije mi ustvari uopšte bitno gdje smo...bitno je da smo zajedno!
Give a girl the right shoes,and she can conqer the world!
Marilyn Monroe
Marilyn Monroe
- Sanjarko
- Aktivni forumaš

Volimo oboje setnju pa negdje u putu svratiti na kavicu al isto kad smo doma kuhamo zajedno,prostiremo ves,sklonimo sudje sa stola poslije jela...vecinu obavljamo zajedno...
vec rekoh da volim pogledadi neki filmic onak udobno zavaljenja u njegovom zagrljaju :mig
vec rekoh da volim pogledadi neki filmic onak udobno zavaljenja u njegovom zagrljaju :mig
- Sanjarko
- Aktivni forumaš

da prostis madni ako ja mogu njegove gace prostirati sto ne bi i on mojemandibulas wrote:ja jos ne procita da i jedna zena ovdje voli da je "lola potrosi ko marku" - i da tako i zaboravi koliko je vremana proslo. pa ode vam mladost u setanju, lezanju u njegovom zagrljaju, prostiranju vesa zajednickom (zna se ko treba cijepati drva a ko ves prostrijeti ne moze oboje)
hmmm??? strahota
zali al ne cjepamo drva,dobijemo ih gotova iscjepana...uz to imamo gradsko grijanje :mig
i sto bi se on izlezavao dok ja radim i ako mu cini zadovoljstvo da mi pomaze nemoj mi ga kvarit
a onoooooooooo pa nije ovo tema o sexu

- Del Boy
- Osvježenje foruma

- Been thanked: 3 times
kod mene to prvo prica, saslusam njene traceve i sve sto hoce da isprica a onda malo djidji midji.. 
Some people never go crazy. What truly horrible lives they must lead.
mnogo razgovaramo: ja pricam, on slusa.
ovo malo vremena sto imamo, stalno smo jedno uz drugo: on gleda TV a ja na kompjuteru ili obrnuto.
vozili smo Inline skates do prosle godine po 20-tak km.pa smo odustali jer ja bi da vozimo a on bi se samo takmicio.
nikad, ama nikad se nismo posvadjali, za nepovjerovati ali- istina: on popusti kad vidi da ne moze nadobiti.
Pije se kafa zajedno, eto...savrsenstvo.
ovo malo vremena sto imamo, stalno smo jedno uz drugo: on gleda TV a ja na kompjuteru ili obrnuto.
vozili smo Inline skates do prosle godine po 20-tak km.pa smo odustali jer ja bi da vozimo a on bi se samo takmicio.
nikad, ama nikad se nismo posvadjali, za nepovjerovati ali- istina: on popusti kad vidi da ne moze nadobiti.
Pije se kafa zajedno, eto...savrsenstvo.
Kad ga budem imala cu da napisem dotle ....citam 
Onima koji su mi se smijali,hvala... Bez njih ne bih plakala... Onima koji me nisu mogli voljeti,hvala... Bez njih ne bih upoznala pravu ljubav... Onima koji su povrjedili moja osjecanja,hvala... Bez njih ne bih znala da ih imam... Onima koji su me ostavili,hvala... Bez njih ne bih otkrila sebe.... Ali onima koji su mislili da necu uspeti- Njima najvise zahvaljujem, jer bez njih ne bih ni pokusala....
-
valter
- Osvježenje foruma

Sex i samo sex...ili... vodjenje ljubavi i samo vodjenje ljubavi...te pojmove čini mi se nismo raskrstili na onoj temi,uglavnom

super pjesma!mandibulas wrote:hmmm vidim idila (gola je bila - sto bi otpjevao Brega u pjesmi "pediculis pubis").
znaci savrsentvo je kad zena vlada a muskarac slusa - i nemamo problema. ponovo se vracam svojoj konstataciji da "iza svake uspjesne zene stoji muskarac - koji joj gleda u dupe". Ali lijepo je kad nadjes takvu srodnu dusu (i naravno kad on nadje takvu srodnu ko ti) - ono bi 10 godina jel' - ne bi ga ni ja mijenjo onda.... sve najbolje
ipak evo jedna poucna pjesmica za tebe (samo da pojasnim ne poredim te s pjesmom - ova je pjesma o "mojoj maloj")
[media]NywyINr9J9o&feature=related[/media]
znam da ce mnogi reci da se zenama ne moze "ugoditi" kad kazem da bi mi draze bilo da ja njega nekad slusam, ali njemu je
draze ovako. Jos uvijek me zaljubljeno gleda i doceka na vratima rasirenih ruku...
Imam utisak da je sve vise brakova u kojima su zene preuzele mjesto koje su nekad muskarci imali. Gledam komsinca mi mijenja gume a covjek izadje sa keceljom i vice: "Hajde evo rucak na stolu!".
Ruzno, brate dragi...