Oooj j.... ti coronu,nema posla,u sta mi dan prodje.

Moderator: Krokodil Behko
Oooj j.... ti coronu,nema posla,u sta mi dan prodje.
E sad si nas potrefio, obeshrabrio i otjerao sa teme.
Mukelefa wrote: 05 May 2020, 16:10 Tad su se mogle kupiti cigare, a sad se moraju motati jer je jeftinije tako.
Mozda je vidjeo sajkacu ali kokardu nije, '81 da si stavio kokardu osmeko bi te prvi komsija cikama u koznim mantilima ma da su tad vec nosili odjela i pederuse, i jos bi batina fasovo, odgulio robije i imao do '92 "karakteristiku" velikosrbin djelovo sa cetnickih pozicija u dosijeu.Socrates wrote: 05 May 2020, 17:59Pa jel' potrajao sistem?Pape wrote: 05 May 2020, 17:53
Ja ovo vishe ne mogu citati, covjek pishe bez ikakvog smisla.
@Havana, ... eto ga tebi.![]()
Gledaj, samo totalni kreteni negiraju činjenice. Jel' potrajao sistem?
Eto, meni je tata pričao da je kokarde viđao već 81-ve na Kosovu. Dakle, odmah čim je Tile rikn'o, počelo je.
Mases glavom lijevo-desno dok pises, pa nisam siguran da li me hvalis ili ismijavas.
Na Kosovu je navodno bilo drugačije.rocko wrote: 05 May 2020, 19:10Mozda je vidjeo sajkacu ali kokardu nije, '81 da si stavio kokardu osmeko bi te prvi komsija cikama u koznim mantilima ma da su tad vec nosili odjela i pederuse, i jos bi batina fasovo, odgulio robije i imao do '92 "karakteristiku" velikosrbin djelovo sa cetnickih pozicija u dosijeu.Socrates wrote: 05 May 2020, 17:59
Pa jel' potrajao sistem?
Gledaj, samo totalni kreteni negiraju činjenice. Jel' potrajao sistem?
Eto, meni je tata pričao da je kokarde viđao već 81-ve na Kosovu. Dakle, odmah čim je Tile rikn'o, počelo je.
Znas kako je bili '81 na Kosovu, po danu masu po noci pucaju na kasarne, a da narod nije znao da JNA artiljerijom dejstvuje po Albanij ( pogranicni krajevi ) pa onda ujutro gledas kako Albanska vojska popravlja i grabljama razvlaci zemlju u pogranicnom pojasu gdje us Izvidacko diverzantsek grupe upale u Albaniju.Socrates wrote: 05 May 2020, 19:14Na Kosovu je navodno bilo drugačije.rocko wrote: 05 May 2020, 19:10
Mozda je vidjeo sajkacu ali kokardu nije, '81 da si stavio kokardu osmeko bi te prvi komsija cikama u koznim mantilima ma da su tad vec nosili odjela i pederuse, i jos bi batina fasovo, odgulio robije i imao do '92 "karakteristiku" velikosrbin djelovo sa cetnickih pozicija u dosijeu.
Ostatak Jugoslavije je živio u njihovim bajnim snovima kad su Kosovari znali sa cim imaju posla.
Ja kad vidim ko invalidnine prima i uvozi auta na povlastice...a ko jedva prezivljava, povraca mi se. A znam i jedne i druge. Jos kad taj povlasticar pocne vazit o allahu, islamu, bosnjacima... Haman pa i povratim. Al ja se i ne vidjam i ne druzim sa ovim prvim..Izbjegavam ih u sirokom luku osim ako im repa trebam uzet. To rado uradim. Ove druge vidjam, redovno se okupimo...rocko wrote: 05 May 2020, 19:15Moj Havana sve smo to mi sanjali, pricaju ljudi kako su zarobljavali 20 tenkova u danu '92 , nivo mitomana u mom komsiluku sto su novim komsijaam koji su se bili rasirili po nasim kucama rekli da tu nema ko da se vrati kaje mi ih u povlacenju docekli ured dvije 'iljade ustasa smo pobili taj dan, kad mi dodjosmo da ih rastjeramo iz kuca kaje zar vi niste svi mrtvi. A mi u povlacenju izgubili jedan kamion, i jedan kombi.HAVANA wrote: 05 May 2020, 16:34 Ovako se nesto slicno desava i sa ovim ratom.pricaju nam price neki cudni ljudi a mi smo ludi koji smo bili ucesnici od pocetka.Mi sanjali sta li? A oni su vodili otpor,to nakih beretki,cinova,veliki bosnjaci...Slabo ih se nesto sjecam na pocetku...Evo samo da krenemo od ovog datuma od prije par dana,2 maja,pa mozemo i na 8 juni hrasno,pofalicku,12 januar 93g zuc...Obicni i mali ljudi koji su ginuli,izdati,prodani,ostavljeni...ovi sad nekakvi pisu istorije i picke materine...
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests