Neki dani su stvarno neizdrzivi. A noči.
Ne znam sta cu. Ne bih da se moram tabletami zdravit. Moram naci nesto drugo. Evo imam antibiotik, sutra bi trebalo da počne djelovat. Vidjecu.
Moderator: VIP

Evo ti isproban narodni lijek za sinuse, testiran na mom zetu kojeg su kao konobara ubijali godinama, nakon ovoga ih nikad vise nije dobio:uvijek_kontra wrote: 07 May 2020, 13:20 Sad mi je jedina opcija antibiotik. A kad ovo prodje sve, vidjecu neke alternative i opcije. Neko vrijeme sam redovno isla na masaže, i mislim da je tad bilo ok. Vidjecu.![]()

Pa jesi isla doktoru?uvijek_kontra wrote: 07 May 2020, 13:25 Mene ne pusta. Od januara.
Neki dani su stvarno neizdrzivi. A noči.Valja zaspat, a boli me sve čim spustim glavu na jastuk.
Ne znam sta cu. Ne bih da se moram tabletami zdravit. Moram naci nesto drugo. Evo imam antibiotik, sutra bi trebalo da počne djelovat. Vidjecu.

Izmjeri pritisak ... ako ti je prirodno nizi ne moze te masiti glavobolja pred promjenu. Ja sam se toga rijesio vjezbanjem kako bih malo povisio taj nizak pritisak.spacebound wrote: 07 May 2020, 13:23 Tako i mene, nos, obrve, nekad i obrazi. Raskide, najvise pred kisu. A ako pada ujutro znam i prije nego sto pogledam kroz prozor![]()

U ovom momentu, probala bi svasta. Ne mogu vise.Odraz wrote: 07 May 2020, 13:27
Evo ti isproban narodni lijek za sinuse, testiran na mom zetu kojeg su kao konobara ubijali godinama, nakon ovoga ih nikad vise nije dobio:
Jedan cijeli limun narendas sa korom na cist papir za pecenje i ostavis na suncu da se susi, kad se potpuno isusio sameljes ga sa tuckom u prah i to usmrkas.
Ako ti nije mrsko probaj.![]()

Da nije jednostavno alergija na polen??uvijek_kontra wrote: 07 May 2020, 13:30U ovom momentu, probala bi svasta. Ne mogu vise.Odraz wrote: 07 May 2020, 13:27
Evo ti isproban narodni lijek za sinuse, testiran na mom zetu kojeg su kao konobara ubijali godinama, nakon ovoga ih nikad vise nije dobio:
Jedan cijeli limun narendas sa korom na cist papir za pecenje i ostavis na suncu da se susi, kad se potpuno isusio sameljes ga sa tuckom u prah i to usmrkas.
A kad bi vidio sta sam sve probala vec, znao bi da mi ovo dodje kao desert.Probacu, naravno. Dok odem do trgovine i kupim limun. Hvala ti.
Space, jesam. Imam antibiotike i sprice. I kucne medikamente. I kapi za inhalaciju. Dzaba. Ni kap da izadje, a mozak ce mi izac ako me ovako nastavi boljet. Obraz nije moj, nos me boli i sve okolo. Ko da mi srce u nosu kuca, jbmu.

Sacekaj sunce ... mora se susiti bas tako.uvijek_kontra wrote: 07 May 2020, 13:30U ovom momentu, probala bi svasta. Ne mogu vise.Odraz wrote: 07 May 2020, 13:27
A kad bi vidio sta sam sve probala vec, znao bi da mi ovo dodje kao desert.Probacu, naravno. Dok odem do trgovine i kupim limun. Hvala ti.
Space, jesam. Imam antibiotike i sprice. I kucne medikamente. I kapi za inhalaciju. Dzaba. Ni kap da izadje, a mozak ce mi izac ako me ovako nastavi boljet. Obraz nije moj, nos me boli i sve okolo. Ko da mi srce u nosu kuca, jbmu.

Kod mene 120/80.Odraz wrote: 07 May 2020, 13:29Izmjeri pritisak ... ako ti je prirodno nizi ne moze te masiti glavobolja pred promjenu. Ja sam se toga rijesio vjezbanjem kako bih malo povisio taj nizak pritisak.spacebound wrote: 07 May 2020, 13:23 Tako i mene, nos, obrve, nekad i obrazi. Raskide, najvise pred kisu. A ako pada ujutro znam i prije nego sto pogledam kroz prozor![]()

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Prepade me, jeb’o ga ti