Pored toliko likova, ajme...
TROSJED
Moderator: VIP
- arzuhal
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Location: čajdžinica "Kod nefsu-l-levvame", u budžaku politički nekorektnih
- Has thanked: 591 times
- Been thanked: 1143 times
- Status: Offline
- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4409 times
- Been thanked: 3364 times
Re: TROSJED
Ja sam se palio na one male Ferengije
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14634 times
- Been thanked: 10133 times
A pa de, i ja sam tad imala 15...BIla prvi srednje
Jos sam i pisala sama "epizode"
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
- arzuhal
- Forum [Bot]
- Location: čajdžinica "Kod nefsu-l-levvame", u budžaku politički nekorektnih
- Has thanked: 591 times
- Been thanked: 1143 times
Julia-Klara wrote: 08 May 2020, 14:32A pa de, i ja sam tad imala 15...BIla prvi srednjeLetjela nazad kuci iz skole da gledam reprizu u 20 do 4
![]()
Jos sam i pisala sama "epizode"ludo dijete
Ceterum censeo Republica serviica esse delendam.
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 10000 times
- Been thanked: 16888 times
- Status: Online
Al' otkad znam za sebe privlace me naucna fantastika i svemir. Krenuvsi od Nindza kornjaca i Power Rengersa 
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Matan
- Sila nečista

- Has thanked: 3844 times
- Been thanked: 7079 times
A muskarci..spacebound wrote: 08 May 2020, 14:36 Al' otkad znam za sebe privlace me naucna fantastika i svemir. Krenuvsi od Nindza kornjaca i Power Rengersa![]()
Nista..
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14634 times
- Been thanked: 10133 times
Kazes to Vodoliji?spacebound wrote: 08 May 2020, 14:36 Al' otkad znam za sebe privlace me naucna fantastika i svemir. Krenuvsi od Nindza kornjaca i Power Rengersa![]()
Rankovic je stalno govorio da sam munjena. Sva djeca u skoli citaju Zagora, Bleka, djevocice ljubavne romane, a Klara ide i cita "Tajne"
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
- Beni
- Fuck you

- Mood:
- Has thanked: 2311 times
- Been thanked: 5641 times
Jes gledala sinoc TMNT :Out of the Shadowsspacebound wrote: 08 May 2020, 14:36 Al' otkad znam za sebe privlace me naucna fantastika i svemir. Krenuvsi od Nindza kornjaca i Power Rengersa![]()
Fuck you a friendly note to start the day
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
- Has thanked: 53556 times
- Been thanked: 9534 times
Custo je to naucna fantastika, svemir i to 
Pogotovo kad se udrobi i horora u smjesu
Pogotovo kad se udrobi i horora u smjesu
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio

Da bog da se do vijeka ne probudio
- Melek
- Deer Hunter

Kadija Dredd je bio dobar 
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 10000 times
- Been thanked: 16888 times
- Status: Online
Nisam, gledala Pacific RimBeni_dvosekundas wrote: 08 May 2020, 14:39Jes gledala sinoc TMNT :Out of the Shadowsspacebound wrote: 08 May 2020, 14:36 Al' otkad znam za sebe privlace me naucna fantastika i svemir. Krenuvsi od Nindza kornjaca i Power Rengersa![]()
animals wrote: 08 May 2020, 14:38A muskarci..spacebound wrote: 08 May 2020, 14:36 Al' otkad znam za sebe privlace me naucna fantastika i svemir. Krenuvsi od Nindza kornjaca i Power Rengersa![]()
Nista..![]()
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Beni
- Fuck you

- Mood:
- Beni
- Fuck you

- Mood:
haj prvi dio je sranje al drugi allahudragi sto se snimi
Fuck you a friendly note to start the day
- Melek
- Deer Hunter

Sva izdanja.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.
-
Venera
- Seksologinja

- Has thanked: 1306 times
- Been thanked: 717 times
Re: Neoženjeni muškarci
Iskra, ali postavlja se pitanje kakvog muza ima u braku, podlvacis njenu dogovornost, akvalitet braka ovisi od obje osobe, drugo, ti polazi do toga da je zena u sarvrsenom brakusa djecom i da joj se ne isplati rizikovati ; ali postoji niz razloga za seksulane avantrue , i nisu svi toliko tragicni , a nivo odgovornosti i u takvim avanturama moze adekvatno primjenjen. Posljedice mogu biti negativne, ali i ne moraju.Iskra wrote: 08 May 2020, 10:07Venera wrote: 08 May 2020, 08:31
Iskra, ne, ne mora uvijek biti negativnih posljedica , to ovisi od situacije , i od osoba u aferi![]()
ti tezis ka sigurnosti i stabilnosti, sve planiras, ali nije svako takav u ljubavnom zivotu![]()
Ma ne može se bona u zivotu mnogo toga planirati, naročito stvari emotivnog naboja, ali razuman čovjek će se opirati stvarima za koje duboko i podsvjesno zna da su greška. Pa valjda čovjek sam sebi moze nešto dokazati, oduprijeti se lošim stvarima. Mora.
Težim za sigurnosti, tu si u pravu, nastojim uvijek u bilo kojoj situaciji postupiti pravedno , prvo.prema.sebi a onda i prema ostalima, a u situaciji o kojoj debatujemo, vrlo je upitno da li oko od to dvoje , i on koji svjesno ulazi u sex avanturu ( da ne kažem banalnije kres semu) , i ona koja ima muža, eventualno djecu ( udata je , jel) uopće pomisle prije nego se upušta z takav odnos, koliko je to fer i prema.njima, i prema svemu i svakomu ostalom. A da o promišljanje na posljedice i ne spominjem.
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
-
Venera
- Seksologinja

hm, ne bih rekla da ne planiras znatno vise i na duzi period, i nisma sigurn da si ljubitelj rizika , mozda grijesimIskra wrote: 08 May 2020, 10:11Venera wrote: 08 May 2020, 09:09
Iskra mi djeluje kao osoba koja tako posmatra zivot, sve planirano, da bude sigurno ( nije jedina koja tako razmislja)
Planiranje je potrebno ali se nije svako dovoljnofleksibilan na promjene, cka ni planirane promjene u zivotu, nismo svi isti ,plus, moramo ukljuciti neizjvesnosti u zivotu![]()
mnoge osobe nisu avanturistickog duha, ne zele rizikovati , a to su najcece osobe kje sve planirau i idu na sigurno![]()
Sve stvari na koje mogu uticati, ja planiram. To si u pravu....npr...danas volontiram. Ili danas ću natipkati 3 strane itd itd...za sve ostalo...čovjek snuje Allah odredjuje. Ne zamaram se osobito mnogo, što ne mogu promjeniti, nastojim saburom.prihvatiti
![]()
Venera wrote: 08 May 2020, 17:10hm, ne bih rekla da ne planiras znatno vise i na duzi period, i nisma sigurn da si ljubitelj rizika , mozda grijesimIskra wrote: 08 May 2020, 10:11
Sve stvari na koje mogu uticati, ja planiram. To si u pravu....npr...danas volontiram. Ili danas ću natipkati 3 strane itd itd...za sve ostalo...čovjek snuje Allah odredjuje. Ne zamaram se osobito mnogo, što ne mogu promjeniti, nastojim saburom.prihvatiti
![]()
![]()
Nisam.ljubizelj rizika uopće, izbjegavam.to maksimalno koliko je moguće ali pojma nemam kakve to veze ima s temom.
Ne mogu debatirati na ovu temu s tobom obzirom.da znam šta ti misliš o svemu tome. Ne slažemo se i to je sve.
- Maksuz svratila
- Aktivni forumaš

- Been thanked: 1 time

...jesi čuo za onoga...šta... šta......jesi čuo za onu...ooooooo...da li si čuo za onoga...šta, šta, šta, šta, šta, šta, šta...
...da li si čuo za onu...c, c, c, c, c, c, c...
...razvela se, kurvala se, prevarila, propio se...raskućila, zabagreo, otrcala, poludeo...
...ihihi kafu turi...ihihi ću ti pričam...ihihi gola govna...ihihi a ja nisam...
...jesi čuo za onoga, jesi čuo za onu...sečem uvo k'o Van Gog, k'o Betoven sad sam gluv...
...da li si čuo za onu...c, c, c, c, c, c, c...
...razvela se, kurvala se, prevarila, propio se...raskućila, zabagreo, otrcala, poludeo...
...ihihi kafu turi...ihihi ću ti pričam...ihihi gola govna...ihihi a ja nisam...
...jesi čuo za onoga, jesi čuo za onu...sečem uvo k'o Van Gog, k'o Betoven sad sam gluv...
-
Venera
- Seksologinja

ma ne moramo se slagati, pa to nije uopce ni problemIskra wrote: 08 May 2020, 17:19Venera wrote: 08 May 2020, 17:10
hm, ne bih rekla da ne planiras znatno vise i na duzi period, i nisma sigurn da si ljubitelj rizika , mozda grijesim![]()
Nisam.ljubizelj rizika uopće, izbjegavam.to maksimalno koliko je moguće ali pojma nemam kakve to veze ima s temom.
Ne mogu debatirati na ovu temu s tobom obzirom.da znam šta ti misliš o svemu tome. Ne slažemo se i to je sve.
samo kazem, da je tvoj stav rezultat tvog odnosa ka riziku, za raazliku od mene
Venera wrote: 08 May 2020, 18:18ma ne moramo se slagati, pa to nije uopce ni problemIskra wrote: 08 May 2020, 17:19
samo kazem, da je tvoj stav rezultat tvog odnosa ka riziku, za raazliku od mene![]()
Ja nikad tvoj stav osudjivala nisam. Ne razumijem ga, kategorički sam protiv preljuba ( o tome pricamo, jel? ) , to se protivi mom svjetonazoru, jednostavno, ali to nema nikakve veze s mojim odjosom prema riziku. Upustiti se u ljubavnu aferu sa udatom zenom, ili ozenjenim muskarcem nije sklonost ka avanturizmu, ko sfo ti kazes, nego cisti egoizam.