Da, bas..i nema ih nesto..
povukle se u ilegalu..
sad se ove neudate razbaskarile...
Moderator: VIP

Da, bas..i nema ih nesto..

Ne znam, kako, koliko, u kojim okolnostima si upoznao slovence.Fufe wrote: 09 May 2020, 10:43Ma vidim da nemaš ništa zajedničko sa prosječnim slovencima.storm wrote: 09 May 2020, 10:06 Ma nema problema
Moji su roditelji iz Bosne, Posavina...
A ja sam rođen u sloveniji, i tako to sve...
Nekako sam oboje, što se mene tiče.
Kad pričaš, pričaš ko mi. Kad se šališ, šališ se ko mi.
Način na koji formiraš rečenice i riječi koje koristiš učine da zvučiš kao bosanac.
Recimo, kad hrvat ili srbijanac dođu na forum, brzo ih skontaš pa čak i onda kad glume bosance.
Ali, tebe nisam mogao. Da nisam čuo da si slovenac, zakleo bih se da si iz travnika. Nekako mi vučeš na srednju bosnu.
Jer, prototip slovenca izgleda kao paul bettany: inteligentan, ali hladan tj gotovo pa operisan od emocija i neko ko ljude drži na distanci. Isto tako, karakterističan, pa rekao bih i čudan smisao za humor.
Tako sam upoznao slovence.
Zato me i ne čudi što je đuro izabrao upravo sloveniju za zemlju u kojoj će živjeti.
Karakterno je slovenac.
Fufe wrote: 09 May 2020, 10:43Ma vidim da nemaš ništa zajedničko sa prosječnim slovencima.storm wrote: 09 May 2020, 10:06 Ma nema problema
Moji su roditelji iz Bosne, Posavina...
A ja sam rođen u sloveniji, i tako to sve...
Nekako sam oboje, što se mene tiče.
Način na koji formiraš rečenice i riječi koje koristiš učine da zvučiš kao bosanac.
Recimo, kad hrvat ili srbijanac dođu na forum, brzo ih skontaš pa čak i onda kad glume bosance.
Ali, tebe nisam mogao. Da nisam čuo da si slovenac, zakleo bih se da si iz travnika. Nekako mi vučeš na srednju bosnu.
Jer, prototip slovenca izgleda kao paul bettany: inteligentan, ali hladan tj gotovo pa operisan od emocija i neko ko ljude drži na distanci. Isto tako, karakterističan, pa rekao bih i čudan smisao za humor.
Zato me i ne čudi što je đuro izabrao upravo sloveniju za zemlju u kojoj će živjeti.
Karakterno je slovenac.

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Sad se ustaje
Ne može umrijeti nešto što i ne postoji

Pa jeste, po vlastitom izboru. Ponijela papire kući jer ne mogu od buke na poslu da se koncentrišem. Tačno sam se odvikla.

Ma nisam, ali kada ima manje posla i subota nam je neradna...
brete, cestitam !!!Fufe wrote: 09 May 2020, 10:43 Ma vidim da nemaš ništa zajedničko sa prosječnim slovencima.
Karakterno je slovenac.

Aj kod mene , imam ja terasu divnu..Julia-Klara wrote: 09 May 2020, 12:12rado bih, vjeruj mi... Da makar imam balkon, ali jok, ni to ...
Da trazim drugi stan ne pada mi na pamet, jer bih morala iskesirat bruku para , plus kirije su nenormalne postale
Users browsing this forum: Ahrefs [Bot] and 1 guest