Eh... odlucih da napravim jednu temu vezano za vaseg najdrazeg kosarkasa i za kosarkaski tim za koji navijate... ne morate nesto opsirno pisati,samo mozete navesti ko je ,zasto bas taj kosarkas i mozete postavljati vijesti vezane za omiljeni tim i komentarisati.
Za pocetak, tim za koji navijam otkad znam za sebe je LA Lakers
Malo kasnije cu postaviti neke zanimljivosti vezane za Lakerse,posto sam sad preko mobitela...
Do tada vi mozete glasati,a ukoliko nije dat igrac ili tim koji volite u anketi,to napisite u postu...
Zvezda i Jugoplastika iz onog vremena. Košarkaša je bilo mnogo, ne mogu jednog izdvojiti. Uvijek cijenim najbolje u svom vremenu, pa tako i Jamesa trenutno, koji odskače od ostatka svijeta.
Nekada sam košarku stalno pratio. Prestao sam nekako uporedo sa raspadom KK Bosna iz Sarajeva. Nije raspad ali kao i da jeste. To mi je naravno omiljeni tim. U Europi sam uvijek nekako simpatisao Caju Laboral. Volio sam i Philadelphiu iz doba Iversona.
Moj omiljeni košarkaš je (bio) Allen Iverson. A danas... iako ne gledam više kao prije, Carmelo Anthony mi je onako br1.
Like Frankie said I did it my way!
Waving your banner all over the place
___________________________________________________ Think different
U jednom trenutku prijenosa košarkaške utakmice između Fuenlabrade i Estudiantesa, komentator španjolske MOVISTAR+ televizije, očaran igrom zadranina Marka Popovića, na savršenom hrvatskom, čak štoviše, lokalnim dalmatinskim dijalektom uzviknuo je: Bog je stvorija čovika, Zadar košarku!
Ta rečenica napisana je na transparentu navijačke skupine Tornado, i godinama je stajala u kultnoj, zadarskoj dvorani Jazine. Strast, ljubav, emocija koju Zadar daje košarci ne samo da je raritetna, već i prepoznata u Europi. Bilo bi pretjerano reći da sam navijač tog kluba, ali da prema njima gajim posebnu sklonost i simpatije, to svakako.
Od igrača, Dražen bio je i ostaće najveći.
MM "provali rimu za notornu laž, za duboki uzdah posustalog sna, rimu za tminu, i tišinu za dno dna" MM