...jah, treba mi ta jedna mala, damska, utokica!
Fudooooooooooooo, salji!
Moderator: Krokodil Behko

A sta ces...Zagorka wrote: 10 May 2020, 17:54Joj što bo taj pasao našima, je li jedan izišo da kaže :"ljudi de držite razmak", njih je 35 skočilo :uuuuuu....jebeemoo ti majkuuu...Fuddo wrote: 10 May 2020, 17:48
Alarmantno.
Hajvani su odlucili da otvore zemlju,
Uzdaju se u,
Well,
U, nista.
Oni razumom obdareni vicu nemojte ljudi, izgiNcemo,
Oni u maskirnim kacketima vicu bas nas briga,
I et
Jao kad bukne jos gore, onda ce nas preZdent rec, nisam ja to, nemam pojma, ja sam govorio da se ne otvara, a majmun ih najvise hajca.
Inace, nema nekih restrikcija, nosi masku ako hos, ako nes ne moras. Nema ni zabrana kretanja, vicu nemoj ako bas ne moras, a onda sat poslije vicu treba malo izac noge protegnit.
Kolektivna ludara.
Najomraženiji likovi u zemlji su šef civilnog štaba, doktor i ministar zdravlja.
Da ih baciš među rulju zubima bi ih istrgali.
Toliko su ogorčeni ko da je on lično sve sam osmislio. Vela havle luda svijeta.
A verzija zašto je corona osmišljena
A mjere zaštite i kod nas su sad tamo-vamo, bila je izolacija jaka, niko nikud, ni djeca iz stanova, čim su javili da se lagano popušta kad je to nahrnilo na vikendice![]()
Ali obavezno jebu majke svima. Svi su sve smislili da njih zajebu.
To je glavni zaključak.

Meni je mrsko, ali sve to radim.Iskra wrote: 10 May 2020, 17:50 Ja i dalje sve dezinficiram , i u kući, i obuću, i auto sve što kupim. Meni nije mrsko.

Sad ću vas skrinšotovat andriji, da vidi da nisam najgoraMukelefa wrote: 10 May 2020, 18:05Meni je mrsko, ali sve to radim.Iskra wrote: 10 May 2020, 17:50 Ja i dalje sve dezinficiram , i u kući, i obuću, i auto sve što kupim. Meni nije mrsko.
Ubacim auto u rikverc do kapije za dvoriste iza kuce.
Udjem u kucu.
Inesem obucu kroz zadnja vrata u dvoriste. Onda iz dvorista otvorim kapiju i iz gepeka povadim sve kese i donesem ih u dvorite pored stola u basti.
Onda ide agresivno ribanje ruku.
Pa onda iznesem napolje lavor vrele vode sa deterdjentom za sudje, plus vinigar prskalicu.
I onda ide dezinfekcija stvari iz kesa. Jedna po jedna.
I kad se sve osusi onda ulazi u kucu.
Cegeri idu odma na potapanje i pranje.
Cipele se naspricaju.
Kola se dezinfekuju unutra i rucke s vana.
Odjeca u masinu.
Onda prebrisem sve rucke na vratima po kuci.

...meni ako iko uvali coronu, to ce bit' moj sin, halalicu mu unaprijed, sta da radim 
Isto,insomnia wrote: 10 May 2020, 18:07
Nista ja to ne radim. Istusiram se kad dodjem s posla u ostalim prilikama perem ruke i bog te veselio

Drži distancu od pašage. On ti se nikakvih mjera ne pridržavaVeca wrote: 10 May 2020, 18:10 ...vise se vi mladi bojite corone, nego ja stara...podjahkad nesta desinficiram
...meni ako iko uvali coronu, to ce bit' moj sin, halalicu mu unaprijed, sta da radim
![]()

Mukelefa wrote: 10 May 2020, 18:05Meni je mrsko, ali sve to radim.Iskra wrote: 10 May 2020, 17:50 Ja i dalje sve dezinficiram , i u kući, i obuću, i auto sve što kupim. Meni nije mrsko.
Udjem u kucu.
Inesem obucu kroz zadnja vrata u dvoriste. Onda iz dvorista otvorim kapiju i iz gepeka povadim sve kese i donesem ih u dvorite pored stola u basti.
Pa onda iznesem napolje lavor vrele vode sa deterdjentom za sudje, plus vinigar prskalicu.
Cipele se naspricaju.
Odjeca u masinu.
Onda prebrisem sve rucke na vratima po kuci.
Zagorka wrote: 10 May 2020, 18:07Sad ću vas skrinšotovat andriji, da vidi da nisam najgoraMukelefa wrote: 10 May 2020, 18:05
Meni je mrsko, ali sve to radim.
Udjem u kucu.
Cipele se naspricaju.
Odjeca u masinu.
Onda prebrisem sve rucke na vratima po kuci.![]()
Minđo, jesi ti u bosni?
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Ebla te mindja.Zagorka wrote: 10 May 2020, 18:07
Sad ću vas skrinšotovat andriji, da vidi da nisam najgora![]()
Minđo, jesi ti u bosni?

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests