Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Rezervirane u ljubavi, (ovisno od podznaka kako I koliko) ali su vrlo plodne. Imaju, ne znam kako da objasnim, ispravnu viziju o ljubavi, praksa malo kaska. Mogu se ciniti trijezne I hladne, ali jako brinu o dobrobiti svojih bliznjih I okoline. Osjecanja se ne prikazuju otvoreno. Domacinstvu cesto nedostaje ugode, ponekad i topline, sterilno, precisto. Postoji red i regulirani procesi. Celibat obicno dobro podnose jer seksualnost regulira um. Koketiranje i avantura takodjer nisu njihov stil. u braku I vezi su odani I odgovorni.
Last edited by Heidi on 11 May 2020, 12:28, edited 1 time in total.
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
Heidi wrote: 11 May 2020, 12:20
Rezervirane u ljubavi, (ovisno od podznaka kako I koliko) ali su vrlo plodne. Imaju, ne znam kako da objasnim, ispravnu viziju o ljubavi, praksa malo kaska. Mogu se ciniti trijezne I hladne, ali jako brinu o dobrobiti svojih bliznjih I okoline. Osjecanja se ne prikazuju otvoreno. Domacinstvu cesto nedostaje ugode, ponekad i topline, sterilno, precisto. Postoji red i regulirani procesi. Celibat obicno dobro podnose jer seksualnost regulira um. Koketiranje i avantura takodjer nisu njihov stil. u braku I vezi su odani I odgovorni.
Hmm, Dosta tacno, s malim upitnikom tu i tamo.
Jedino sto nije tacno u mom slucaju je: Domacinstvu cesto nedostaje ugode, ponekad i topline, sterilno, precisto.
Nije sterilno, nije precisto, a boga mi je ugodno i toplo. Ljudi se uvijek osjecaju lijepo i opusteno kod nas.
Mama mi je umrla.
Nesto se ne sjecam da u rodnom listu pise vrijeme.
j asam svoju mamau pitala davno ( i moj je umrla), ali imam u rodnom listu
provjeri, pa javi
Ja kasam pit'o svoju mater rekla mi:"Dragi sine, nije mi bilo do života a kamoli da pamtim sat i minute kassam te rodila, mrš mi s očiju!" Poslije sam vidio u rodnom.
j asam svoju mamau pitala davno ( i moj je umrla), ali imam u rodnom listu
provjeri, pa javi
Ja kasam pit'o svoju mater rekla mi:"Dragi sine, nije mi bilo do života a kamoli da pamtim sat i minute kassam te rodila, mrš mi s očiju!" Poslije sam vidio u rodnom.
Mama je Ovan, inače.
Dobro ti je i rekla.
Pa i ja sam svoju jednom davno pitala.
Rekla da se ne sjeca tacno.
Kaze obje smo reodjene ujutro, jedna rano ujutro iza ponoci i to kaze mozda je bilo oko 1 a mozda oko 2, a more biti i oko 3. A druga je kao malo kasnije, more biti oko 4 a more biti i oko 5.
Rekoh, a da vi nas niste usvojili ili pod mostom gdje nasli.