Amin
Svima nama , cijelom svom ummetu, da bude Milostiv, da nas uputi na pravi put, daruje nam hajr i nafaku inshallah..

zvrk wrote: 11 May 2020, 22:58 Sve sam htjeo da izbjegnem... ali moram napisat, Arzo je u pravu: nemojte se tefterit za sehur, i nemojte nikad nikog nigdje tefterit, nigdje nikad.
Ramazan je samo izmedju Boga i postaca...
svi ibadeti i sve je samo izmedju Boga i ibadetlije...
niko drugi tu nema nikakav pristup...
Imate Boga, Bozijeg Poslanika (Resulla), Kur'an, Sunnete, Hadise i svoje Ibadete u svemu tome o kojima samo zna Bog,
ljudi ne znaju ni o svojim Ibadetima a kamoli o tudjim...
Kad vam bilo ko bilo sta u vezi toga bilo sta... ma ni rijec, ne petljajte se u to nikako, samo otidjite.
Haj selam...
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Pa, vidi, tebe niko ne može spriječiti da se šališ sa svojim ibadetom ili nečim vjerskim, ukoliko ti misliš da je to ok.

Ehet, niko živ se nije šalio sa Fudinim tefterom samo ona.
kakav napušeni džematić?carobnjak N wrote: 11 May 2020, 23:06 ne doživljavamo mi to hadži Zvrče kao tefterenje , nego više kao druženje, nekakav opušteni džematić i to

jamajka džematarzuhal wrote: 12 May 2020, 00:18kakav napušeni džematić?carobnjak N wrote: 11 May 2020, 23:06 ne doživljavamo mi to hadži Zvrče kao tefterenje , nego više kao druženje, nekakav opušteni džematić i to
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests